günaydın arkadaşlar...
günaydın kızlar,nasılsınız,iyiyim bende,bugün biraz işlerim var sonra uğrarım tekrar,herkese kolay gelsin,iyi sohbetler şekerler :1hug:
yaaaaaaaaa senağlama
ilk ben geldim yapacaktım ama
herkeze kocamannn kocamannn günaydın...
nasılsınız fıstıklarım....özledim hepinizi.haftasonu çok yoğundum....evde birsürü tamirci falan vardı...bende evde durmadım hep gezdimmm...
adet günüme az kaldı hafiften kasık ağrılarım başladı...özellikle sol kasığım çok ağrıyor...
siz nasılsınız varmı gelişmeler
herkese gunaydın...bol hamıslı gunler
Herkese günaydın... Gününüz güzel geçsin... Hepiniz öpüldünüz.....
HERKESE GÜNAYDINLAR
bende bugun ogleye kadr ızın aldım...10.30 dr gıtcem....reglı 3 .gun gel demıslerdı...gıdeyım bakalım ne dıyecekler...5.gun ılaclara baslıyorum.startı verdımm hadı hayırlısı...:Saruboceq::Saruboceq:
gunaydin kizlar bol bol hamisli gunler dilegiyle
Arkadaşlar günaydın.haftosunu işlerden dolayı yoğundum giremedim.şimdide hafta başı dairede işlere başlayacağız.Başlamadan sizlere bi günaydın demek istedim.
gününüz güzel geçsin arkadaşlar...
adete yakin kasik ağrisi bel ağrisi neden olur kizlar bilginiz varmi acaba....
çok kasiklarim ağriyor da
Günaydınlarrr herkezeee hayırlı günler.Rabbim cümlemizee sağlıkk,huzurr versın inşallahhh
günaydınlar herkese nasılsınız bakalım ben hala bulantılarımla başetmeye çalışıyorum sabahları fazla olmuyo ya ondan sizden haber almaya geliyorum umarrım herkes iidirrrrrrrr güzel haberler bakliyoruz
Günaydın balımmmmmmmm. a.s. Özlettin kendini valla. Ben o şeyi ayarlıyorum birazdan. okiş. yerimseniben Amin bitanemmmmmmmm. :Saruboceq:
Günaydın balımmmmmmmm. a.s. Özlettin kendini valla. Ben o şeyi ayarlıyorum birazdan. okiş. yerimseniben Amin bitanemmmmmmmm. :Saruboceq:
nevrosky merhaba canım ben dün adet oldum.ilk defa bu kadar erken oldu.stresten oldu galiba.yarın doktora gitcem aşılamaya başlıyacaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?