nısafıdan tebrık ederım..cook sevındım senın adına.halaya yetısemedım.gunboyu dısardayım.pc bulamıyorum maalesef..bende yalnız cekeyım :teytey::teytey::teytey::teytey:
nısafıdan tebrık ederım..cook sevındım senın adına.halaya yetısemedım.gunboyu dısardayım.pc bulamıyorum maalesef..bende yalnız cekeyım :teytey::teytey::teytey:
Olur mu kız hemen oluştururuz halayı. Ben de geldim deevammmmmmmmm. :dance: :teytey:
ben de takılıyım peşinize halaya geç kaldım diye üzülüyordum nisafidan tebrik ederim canımhihoyyyt
fadıkcım hızlısın gunduz cok cekmısın:teytey::teytey::teytey:
sanada bole cekecez halaylarrr:teytey::teytey::teytey:
ben de takılıyım peşinize halaya geç kaldım diye üzülüyordum nisafidan tebrik ederim canımhihoyyyt
nevrocum ben hala hastalanmadım.1 gun gectı zaten.ılk defa gecıktıı...normalde hıc bole yapmazdı...beklıyorum sonucu...haftasonuna kadarda bekleyecem...artık hayırlısı dıyorum...tedavıye zaten baslamıstım..suanda benden haber beklıyor..doktorum...ona gore ılaca baslayacaktım....ole ıste
Canım inşallah senin de halayını çekeriz öbür haftaya. :teytey: Çok güzel olur. Hemen arayı soğutmadan seninkini de çekelim dilerimmmmmmmm. :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?