Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nerdesiniz CADIARZU gündüz yokdum topice yeni girdim bomboş :uhm: benden başak hiç kimse yok fisfisfis

Evet bi siralar canlilik yok............ Inş hamişlerde artar................daha iyi olur.............bence hamişler giremiyooooooooo dinleniyo.............

Herkese hayirli geceler ve sohbetler dostlar cumaniz mubarek ols..........gerçi geç oldu ama ols..............rabbim dualarimizi kabul eylesin inşşşşşşşşşş

kızlar ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN GALİBA BEN HAMİLEYİİİİİİİM.
test yaptım az önce 2. çizgi açık pembe çıktı.arlkadaşlar çok şaşkının.

aaaa bugün yeni bi haber alıcağımızı hiç beklemiyordum hihoyyythihoyyyt oldu mu böyle sürpriz olsun di mi ama hihoyyyt tebrik ederim, inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin.Nazar değmesin sana da bebişine de

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5

nisafidan tebrik ederim canım.allah tamamına erdirir insallah.darısı tüm isteyenlere inşşşşşş......

canım yaa keşke işin bi ucundan tutup yardım etme şansımız olsaydı, valla hiç üşenmez gelirdim.Tez zamanda, fazla yorulmadan yerleşirsin inşallah.Çok özletme arada bi uğramaya çalış Şeniz

Ben geldimmmmmm. Hemen yokken yazılanları okuyayım. :dance: :dance: :dance: sengözlerimebaksanab

hoşgeldin canım.naber bende geziniyodum öyle.

Canım hoşgeldin. :1hug: a.s. Sen günü belli olmayan arkadaşların listesindesin canım. Muhtemel adet tarihini verirmisin güncelleyeyim. a.s. Seni görmüşken söyleyeyim dedim. kaydirigubbakcemile3

Nasılsın tatlım iyimisin? Ben çok şükür çok iyiyim . Bugün bir hamişşimiz daha çıktı. nisafidan hamile. 20. hamişşmiz oldu. Bu ay 8 hamişş çıktı çok şükür. Çok mutluyuz. İnşallah senin de güzel haberlerini yakında alırız bitanem. :içelim: a.s.

canım adet tarihi 6 kasım.iyi sayılırım canım.bu ay ilk aşılamaya başlıyacam biraz stresliyim.ne güzel bizde ogünleri görürüz inşallah.nisafidan adına çok sevindim canım.

Canım seni çok özleyeceğim. :asigim: :asigim: :asigim: İnşallah girebilirsin bir kerecik de olsa. Çünkü seni hergün buralarda görmeye o kadar alıştım ki ; yokluğunu çok hissedeceğim. Allah işlerinizde kolaylıklar versin. İnşallah yeni evinizde herşey çok güzel olur. :Saruboceq: Bütün dilekleriniz gerçek olur. :Saruboceq: Yeni eviniz size şans getirir dilerim. :Saruboceq: Seni seviyorum tatlım. a.s. :asigim:

Evet bi siralar canlilik yok............ Inş hamişlerde artar................daha iyi olur.............bence hamişler giremiyooooooooo dinleniyo.............

Yok canım benim. Gündüz yeni bir hamişşimiz çıktı. :hooray: Halay çeke çeke yorulduk. :teytey: O bakımdan dinlenmeye çekilmiştik biraz. mirmirmirmir Enerjiyi depoladık , yine koştuk buraya. Haydi halaya. :teytey: :teytey: :teytey:

canım adet tarihi 6 kasım.iyi sayılırım canım.bu ay ilk aşılamaya başlıyacam biraz stresliyim.ne güzel bizde ogünleri görürüz inşallah.nisafidan adına çok sevindim canım.

6 Kasımı seviyorum ben. :jeyyar: Bir Fenerbahçeli olarak yani. lülülülülülü

İnşallah gelmz canım aşılamaya da gerek kalmaz. Bu birinci temennimiz tabiki. Gelirse de üzülmüyoruz ; çünkü tedaviye başlıyoruz di mi ama. Her halikarda bebek bizden kaçamaz. Gitgide yakınlaşıyoruz Allahın izniyle. Streslenme canım. Streslenecek birşey yok. a.s.

nevrocum nasılsın tatlım? benim karnım şişmeye başladı bu ay erken adet olucam herhalde.Allah hayırlısını versin.

Canım benim , hoşgeldin. :1hug: Çok iyiyim çooooook şükür. hihoyyyt Öyle mi oluyor adetten önce? Hiç dikkat etmemiştim. Ama herkesin bünyesi de farklı olabilir tabiki. Umarım bu ay seni yanıltıyordur tatlım. yerimseniben

ben geldımmmm.ayyy bugun hamısımız var ne guzel ama kım oldugunu daha bakamadım.gecmıs sayfalara bakayım neler olmus

bende fenerbahçeliyim canım.adet olacak gibiyim canım kasıklarım ağrıyo.ben zaten olacak diye düşünüyorum.umudum pek yok yani.ama hayırlısı hele bi başlayalım tedaviye.

nısafıdan tebrık ederım..cook sevındım senın adına.halaya yetısemedım.gunboyu dısardayım.pc bulamıyorum maalesef..bende yalnız cekeyım :teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…