• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
wavy hayırlı olsun bitanem aşılaman rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberler verirsin bize dr un bir sorun görseydi başlamazdı tatlım tedaviye demekki çok önemli boyutta değil kistin hadi hayırlısı bakalım gelişmeleri bizimle paylaş olurmu tatlım

kıslar aşılamam başladı bugün. ilk iğnemi oldum. gerisinide kendim yapacakmışım. çarşamba günü kontrole gidicem sanırım yumurtanın durumuna göre ilaca devam yada dur dicekler. içim kıpır kıpır..

Bide bişey sorcam ya geçen aydan bi yumurtam atılmamış kist oluşturmuş. 8,5 mm ebatında doktorum eğer büyük olsa başlamazdık dedi.. bu kist engellemez inşallah tedavimi bir bilgisi olan varmı?:(

Tatlım hayırlı olsun. :dance: Allahın izniyle başladın hihoyyyt İnşallah sonuç pozitif olur. :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: Sorun olsa kesinlikle başlamazdı. İçin rahat olsun bitanem. Şeniz

Canlarım ben buralardayım ama pek gelemiyorum. benneyaptımki Çünkü işlerim çıktı biraz. :kahve: Size iyi sohbetler. hihoyyyt Şeniz

Aynen canım ya. Benimde bikaç gün işlerim yoğun olur.:çok üzgünüm: Çünkü ay sonlarında çok işimiz oluyo. :çok üzgünüm: Arada kaçamak yapıp yazmaya çalışıyorum. :a015: Keşke ev hanımı olsam da rahat rahat evimde oturup, yazışsam. :çok üzgünüm: Özeniyorum ev hanımlarına. :utangac:

tatlım çok erken yapmışsın ya inşalah vardır bşeyler yoksada eğer hakkımızda hayırlısı olsun herşey nasip inşallah gelmez kırmızlar canım benim

Aynen canım ya. Benimde bikaç gün işlerim yoğun olur.:çok üzgünüm: Çünkü ay sonlarında çok işimiz oluyo. :çok üzgünüm: Arada kaçamak yapıp yazmaya çalışıyorum. :a015: Keşke ev hanımı olsam da rahat rahat evimde oturup, yazışsam. :çok üzgünüm: Özeniyorum ev hanımlarına. :utangac:

gel bitanem bizim eve beraber oturalım çay içelim mujukaaaaaaaaaa:kahve:

ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (31.10.2008)

:nazar: En Yeni Hamiş Haberleri :

11. Hamişşimizz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji
12. Hamişşimizz OcerenO : 29.09.2008 - Tüp Bebek - Sayı
13. Hamişşimizz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı
14. Hamişşimizz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji
15. Hamişşimizz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
16. Hamişşimizz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
17. Hamişşimizz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket
18. Hamişşimizz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu)
19. Hamişşimizz hatay1977 : 29.10.2008 - Klomen ve Çatlatma iğnesi - Hareket , Akışkanlık , Kümeleşme , Varikosel
20. Hamişşimizz nisafidan : 31.10.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Varikosel

hihoyyyt Test Yapacaklar - Kan Verecekler :

demiray : 23 Ekim sonuç - 1. Tüp Bebek - Haber yok , kendisine ulaşılamıyor

:Saruboceq: Tedavide olanlar :

akdas : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - Sonuç 1 Kasım - Dualarımızı esirgemeyelim
melih : 1. Aşılama - 21 Ekim'de aşılama oldu - Sonuç tarihini bildirecek - Dualarımızı esirgemeyelim
casper33 : 1. Aşılama - Bugün aşılaması olacak - Sonuç tarihini bildirecek - Dualarımızı esirgemeyelim
-badem- : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - Yumurtaları toplandı , 02.11.2008 Pazar günü transferi olabilir - Dualarımızı esirgemeyelim
ay77 : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
karamellineskafe : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
BeyzaNur-HH : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
wavy : 1. Aşılama - Dualarımızı esirgemeyelim

:1rolleyes: Günü geçenler - Beklemedekiler :

demiray : 23 Ekim Sonuç - Haber yok
gülsu : 25 Ekim - Beklemede
birebira : 27 Ekim - Beklemede
açeyla : 27 Ekim - Beklemede
vavelya : 29 Ekim - Beklemede
yabangülüm. : 30 Ekim - Beklemede
rapunzell_82 : 30 Ekim - Beklemede
ilknuray : 30 Ekim - Beklemede

:teselli: Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM kaydirigubbakcemile4)

sevimli hayalet : 20.10.2008
rabiş : 22.10.2008
sevcangoksel : 22.10.2008
MONA ROSA : 22.10.2008
yiğit-yağmur : 23.10.2008
..ELCHIN.. : 23.10.2008
heja : 24.10.2008
gaye43 : 24.10.2008
bobova : 25.10.2008
umutlu99 : 26.10.2008
gozdem : 26.10.2008
DıptısDıptıs : 27.10.2008
Balsurat : 28.10.2008

:1hug: Ailemize Katılanlar :

ROAY : 14.10.2008
selen25 : 15.10.2008
beauty* : 16.10.2008
binbirgece : 23.10.2008
nevbahar38 : 23.10.2008
casper33 : 29.10.2008

stolatgc2.gif
Bu Ay Doğanlar : KK'da doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım ;)

07.10.2008 YAĞMURCN
11.10.2008 canzi3445
11.10.2008 benssenb
23.10.2008 ilknuray
24.10.2008 mekselina86
25.10.2008 elifözge

- nisafidan HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE. Kendisini tebrik ediyor , bebişini sağlıkla kucağına almasını diliyoruz.

- DıptısDıptıs ve Balsurat hastalandı. İnşallah en yakın zamanda onları da pembe köşemizde görebiliriz.

- demiray arkadaşımız geçen hafta Perşembe günü 1. Tüp Bebek denemesinin sonucunu alacaktı. Henüz haber alamadık. İnşallah sonuç pozitiftir. Heyecanla bekliyoruz.

- olymposss , sema3455 ve naren1981 geçtiğimiz cumartesi kontrole gittiler. Çok şükür herşey yolunda.

- -badem- arkadaşımızın yumurtaları toplandı. 4 tanesi döllenmiş. Pazar günü transferi olabilir , dualarımızı esirgemeyelim.

- casper33 arkadaşımız bugün 1. Aşılamasını oluyor , Bol bol dua edelim arkadaşımız için. İnşallah aşılaması tutar ve hamiş olur arkadaşımız.

- akdas arkadaşımız yarın 1. Tüp Bebek Denemesinin sonucunu alacak. İnşallah pozitif olur ve bayram ederiz. Kasım ayımızın ilk hamişi akdas olur dilerim.

DİKKAT ! ! ! BU TOPİCTE HER GÜN YOKLAMA ALINIR.
Mazeretsiz gelmeyenler esefle kınanır. Devamı halinde linç edilir. :roflol:

aymescim canim 1 hafta giremiycenmi is yerindendemi giremiycen evde hemen aciliyormu bir haftada yani yeni evinde seni ozliycen canim ama
guzel haberler verirsin insallah donuste bizlere:CüvCüv:a.s.

Canım büyük bi ihtimalle bi hafta giremiycem eve internet bağlanırmı hemen bilemiyorum ama bağlanırsa hemen giricem tabiki.
Canım benimde tek dileğim size o müjdeyi verebilmek belki yeni ev yeni uğur getirir diyorum he ne dersin.
Bende sizleri çok özliycem emin olunki:a015:

çok geçmiş olsun canim düzelmesine sevindim.olsun ya her işin vardir bir kolayi sizde işlerin çoğunu ustalara yaptirirsiniz.çeşmeci elektrikçi.allah yardimciniz olsun.sağlik olsunda gerisi kolay.

Çok sağol canım Allahında izniyle halledicez bi şekilde. Dediğin gibi ustalara yaptırıcaz:1hug:

Çok sağol canım Allahında izniyle halledicez bi şekilde. Dediğin gibi ustalara yaptırıcaz:1hug:

aymescım allah kolaylık versın.ınsallah kazasız belasız tasınırsın....kızlar haftasonu esım evde.fazla ugrayamam artık..sayfaları cok atlamayın he sonra okuması zor oluyor..herkese hayırlı tatıller ve bol hamıslı gunler dılıyorum.a.s.

Canlarım evett artık bana müsade olmadığım bi hafta içerisinde inşallah bi sürü hamişlerimiz çıkar ve ben görünce sevinçten 4 köşe olurum:sm_cool: sizleri çok seviyorumŞeniz kendinize çok iyi bakın ve unutmayınki herşeyden önce sizin sağlığınız geliyo. Görüşmek üzere :a015:
ay ağlıycam nerdeyse çok çookkkk öpüyorum sizleri:a015::a015:

Canlarım evett artık bana müsade olmadığım bi hafta içerisinde inşallah bi sürü hamişlerimiz çıkar ve ben görünce sevinçten 4 köşe olurum:sm_cool: sizleri çok seviyorumŞeniz kendinize çok iyi bakın ve unutmayınki herşeyden önce sizin sağlığınız geliyo. Görüşmek üzere :a015:
ay ağlıycam nerdeyse çok çookkkk öpüyorum sizleri:a015::a015:

hoşçakal aymessssscimm seni özlücem :1hug:

hatay ve nisafidan umarım hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız kızlar. darısı başımıza

nevrocum nasılsın tatlım? benim karnım şişmeye başladı bu ay erken adet olucam herhalde.Allah hayırlısını versin.

wavy canım hadı bakalım hayırlısı molsun ınsallah.bızde bayramdan sonra asılama dusunuyoduk.hatta lıstedede oyle yazıyor.fakat kıstlerım yuzunden kaldı.benım bırtane degıl uc tane.ayrıca cıkolata kıstımde hareketlenmeye bslamıs oyuzden asılamayı ertaladık ve suanda dogm kontrol hapı kullnıyorum malesef.ınsallah rabbım senın ve tum bekleyenlerın yuzunu guldurur......asıcım super bır yazıydı.ınan zor tuttum kendımı aglamayım dıye..allahım bende ıstıyorum ne olur bekleyen tum arkadaslarımın sesını duy...

wavy hayırlı olsun bitanem aşılaman rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberler verirsin bize dr un bir sorun görseydi başlamazdı tatlım tedaviye demekki çok önemli boyutta değil kistin hadi hayırlısı bakalım gelişmeleri bizimle paylaş olurmu tatlım

Tatlım hayırlı olsun. :dance: Allahın izniyle başladın hihoyyyt İnşallah sonuç pozitif olur. :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: Sorun olsa kesinlikle başlamazdı. İçin rahat olsun bitanem. Şeniz

kıslar hepinize teşekkürler. yeni bakabildim işler biraz yoğundu ancak kafamı kaldırdım. allahım inşallah hiçbirimizin emeklerinşi boşa çıkarmaz ..

Back