canlarım ben geldim nasılsınız bugün başka bir ilçeye gidip kan testi yaptırdım ama sonuçları yarın belli oluyor dedi.şimdi ben geçmiş sayfalar bir bakayım.
canım benim hayırlı olsun.çooookk mutlu oldum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım ben geldim nasılsınız bugün başka bir ilçeye gidip kan testi yaptırdım ama sonuçları yarın belli oluyor dedi.şimdi ben geçmiş sayfalar bir bakayım.
canım benim hayırlı olsun.çooookk mutlu oldum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nisafidan canım listeye baktım da senin eşinde varikosel ameliyatı olmuş eylül başında,neler kullandınız merak ettim ve çok çabuk hamile kalmışsın ne güzel çok sevindim [/QU
canım evet eylül 15 de ameliyat oldu.sadece keçiboynuzu kürü kullandık.onun dışında hiçbir ilaç kullanmadık.doktor 3ay sonra gel düzelme olmassa ilaç veririz dedi.ama arkadaşlar morel çok önemli.biz 2 ayönce rahatsızlığımızı öğrendimizde dibe vurduk 3gün durmadan ağladım.doktor çok önemli bir doktora gittik adam resmen sizin çocuğunuz olması çok zor diyordu tamam değerlere göre öleydi belki ama söylemenin bir yolu yordamı var.sonra başka bir doktora gittik ameliyat olduğumuz eşim sordu ameliyattan sonra çoçuğumuz normal yolla olabilirmi adam dediki kim bilebilir bunu Allah bilir o istedikten sonra olur dedi.bizde ogünden sonra pozitif baktık.
herkese iyi geceler arkadaslar.Bugün misafirim vardı giremedim.Ama ben yokken iyi haberler gelmiş masallah.:teytey::teytey:
Nisafidancım cok cok tebrik ederim. :hooray: Allah hayyırlısıyla kucaınıza almayı nasip etsin.
Hayırlı ve sağıklı bir hamişlik gecirmeni dilerim. :CüvCüv:
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve bize mucizelerini göndersin. :Saruboceq:
ben geldim kızlar. bugün ilk aşılamamı oldum. kendi doktorum acil ameliyatı çıkınca başka doktora yaptırdı aşılamamı kendi doktoruma çok güveniyodum ama hayırlısı ne diyeyim.artık gerisi allaha kalmış.14 kasım benim adet günüm geri sayım başlıyo
sağol canım dualarınız için. hakketten dualarınızı hissettim biliyomusunuz. masaya yattığım an sanırım ilk olmasından dolayı çok tedirgin olmuştum ama o an cuma saati olduğundan tamda selaya çıktılar içim huzurla doldu.korkum falan geçti birden. sonuçta çok güzel amaç için di bu emekler.sonuna kadarda gidicem dedim kendi kendime. allah hepimizin emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın canlarım benim hepinizin duaları için tşk ederim.ŞenizŞenizŞeniz
:CüvCüv:ve ben yine aranızdayım arkdaşlar artık sizinle olucam ilk sayfada adım var dahada yok yoklamalarınıza artık benide alın yarın adet günüm ama tabiki umudum yok olucam kasık ağrım var zaten normal yolla gibi bi mucize beni bulmaz ümitler tüp bebeğe... inşallahhh... sizlerede bol hamişli günler diliyorum iyigeceler......a.s.