• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrocum ben hala hastalanmadım.1 gun gectı zaten.ılk defa gecıktıı...normalde hıc bole yapmazdı...beklıyorum sonucu...haftasonuna kadarda bekleyecem...artık hayırlısı dıyorum...tedavıye zaten baslamıstım..suanda benden haber beklıyor..doktorum...ona gore ılaca baslayacaktım....ole ıste

canım ya inşallah gelmez kırmızılar. :1hug:ama gelsede üzülme :1hug: o zaman senin halayı başka zaman çekerizhalayı :teytey:

fadıkcım bılgım yok ama antıbıyotık alırsa etkıler dıye tahmın edıyorum...ama dr sorun istersenız...
nevro soler şimdıııı cunku gercek onun arastırmaları cok guzel

casper gıtmıssss...neyse bugun agrısı vardır onun....ınsalh su spermler yolunu bulurda hamıs olursun:Saruboceq::Saruboceq:

rapunzell_82 canım evlilik yıldömünüz de böyle bir haber versen tabiki çok güzel olur :teytey: ama hayırlısı olsun canım zamanı çok önemli değil a.s.

ben üçüncü düşüyümü evliliyimizin 3. yıldönümün de tam evlendiğimiz gün yaptım...senağlamasenağlama
ilk düşüyüde 1. yıl dönümümüze 3 gün vardı......senağlamasenağlama o yüzden ben artık evlilik yıl dönümümüzü kutlamıyorum :çok üzgünüm:
ama zaman herşeyin ilacı.... eskisi gibi çok kafaya takmıyorum.. hele sizlerle tanıştıktan sonra, günlerim daha güzel geçiyor :1hug::asigim:

Merhaba arkadaşlar,herkese hayırlı cumalar...:1hug:

Casper33 canım,inşallah aşılaman iyi geçer ve bebişlerin sımsıkı annelerine tutunurlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar bu arada 7 yumurtadan 6 sı olgunmuş ve 4 ü döllenmiş...:lepi::asigim: :asigim: :asigim:

Embriyoların durumuna göre bu pazar transfer olabilir..:asigim:

canım çok sağol. inşallah sımsıkı tutunurlar .sende bize güzel haberler vermişsin. hadi hayırlısı. umarım bu bümarek cuma günü bize hayırlı gelir

ben geldim kızlar. bugün ilk aşılamamı oldum. kendi doktorum acil ameliyatı çıkınca başka doktora yaptırdı aşılamamı kendi doktoruma çok güveniyodum ama hayırlısı ne diyeyim.artık gerisi allaha kalmış.14 kasım benim adet günüm geri sayım başlıyo

:Saruboceq: CASPER33 ; canım aşılaman inşallah başarılı geçer. Dua edelim canlarım arkadaşımız için. Bu sabah aşılaması yapılacak. :Saruboceq:

sağol canım dualarınız için. hakketten dualarınızı hissettim biliyomusunuz. masaya yattığım an sanırım ilk olmasından dolayı çok tedirgin olmuştum ama o an cuma saati olduğundan tamda selaya çıktılar içim huzurla doldu.korkum falan geçti birden. sonuçta çok güzel amaç için di bu emekler.sonuna kadarda gidicem dedim kendi kendime. allah hepimizin emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın canlarım benim hepinizin duaları için tşk ederim.ŞenizŞenizŞeniz

fadıkcım cok ozur dılerım.gercekten bılmıyordum..gercekten gunu artık benım için onemlı degıl..yeterkı saglıklı bır sekılde hayırlısyla gelsın bebıslerımız
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
rapunzell_82 canım evlilik yıldömünüz de böyle bir haber versen tabiki çok güzel olur :teytey: ama hayırlısı olsun canım zamanı çok önemli değil a.s.

ben üçüncü düşüyümü evliliyimizin 3. yıldönümün de tam evlendiğimiz gün yaptım...senağlamasenağlama
ilk düşüyüde 1. yıl dönümümüze 3 gün vardı......senağlamasenağlama o yüzden ben artık evlilik yıl dönümümüzü kutlamıyorum :çok üzgünüm:
ama zaman herşeyin ilacı.... eskisi gibi çok kafaya takmıyorum.. hele sizlerle tanıştıktan sonra, günlerim daha güzel geçiyor

canlarım ben geldim nasılsınız bugün başka bir ilçeye gidip kan testi yaptırdım ama sonuçları yarın belli oluyor dedi.şimdi ben geçmiş sayfalar bir bakayım.

canlarım ben geldim nasılsınız bugün başka bir ilçeye gidip kan testi yaptırdım ama sonuçları yarın belli oluyor dedi.şimdi ben geçmiş sayfalar bir bakayım.

canım tebrık ediyorum :emir_bebek::emir_bebek:

halaya katılmaya geldim :teytey::teytey:
ohhhhh ohhhh ohhhhhhhh ::teytey::teytey::dance::dance:

inşaallah rabbim hayırlısıyla kucaklamayıda nasipeder :Saruboceq::Saruboceq:

Back