Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN GALİBA BEN HAMİLEYİİİİİİİM.
test yaptım az önce 2. çizgi açık pembe çıktı.arlkadaşlar çok şaşkının.
kıslar aşılamam başladı bugün. ilk iğnemi oldum. gerisinide kendim yapacakmışım. çarşamba günü kontrole gidicem sanırım yumurtanın durumuna göre ilaca devam yada dur dicekler. içim kıpır kıpır..
Bide bişey sorcam ya geçen aydan bi yumurtam atılmamış kist oluşturmuş. 8,5 mm ebatında doktorum eğer büyük olsa başlamazdık dedi.. bu kist engellemez inşallah tedavimi bir bilgisi olan varmı?
Canlarım evett artık bana müsade olmadığım bi hafta içerisinde inşallah bi sürü hamişlerimiz çıkar ve ben görünce sevinçten 4 köşe olurum:sm_cool: sizleri çok seviyorumŞeniz kendinize çok iyi bakın ve unutmayınki herşeyden önce sizin sağlığınız geliyo. Görüşmek üzere :a015:
ay ağlıycam nerdeyse çok çookkkk öpüyorum sizleri:a015::a015:
Ben geldimmmmmm. Hemen yokken yazılanları okuyayım. :dance: :dance: :dance: sengözlerimebaksanab
hoşgeldin canım.naber bende geziniyodum öyle.
Canım hoşgeldin. :1hug: a.s. Sen günü belli olmayan arkadaşların listesindesin canım. Muhtemel adet tarihini verirmisin güncelleyeyim. a.s. Seni görmüşken söyleyeyim dedim. kaydirigubbakcemile3
Nasılsın tatlım iyimisin? Ben çok şükür çok iyiyim . Bugün bir hamişşimiz daha çıktı. nisafidan hamile. 20. hamişşmiz oldu. Bu ay 8 hamişş çıktı çok şükür. Çok mutluyuz. İnşallah senin de güzel haberlerini yakında alırız bitanem. :içelim: a.s.
Canlarım evett artık bana müsade olmadığım bi hafta içerisinde inşallah bi sürü hamişlerimiz çıkar ve ben görünce sevinçten 4 köşe olurum sizleri çok seviyorumŞeniz kendinize çok iyi bakın ve unutmayınki herşeyden önce sizin sağlığınız geliyo. Görüşmek üzere :a015:
ay ağlıycam nerdeyse çok çookkkk öpüyorum sizleri
Evet bi siralar canlilik yok............ Inş hamişlerde artar................daha iyi olur.............bence hamişler giremiyooooooooo dinleniyo.............
canım adet tarihi 6 kasım.iyi sayılırım canım.bu ay ilk aşılamaya başlıyacam biraz stresliyim.ne güzel bizde ogünleri görürüz inşallah.nisafidan adına çok sevindim canım.
nevrocum nasılsın tatlım? benim karnım şişmeye başladı bu ay erken adet olucam herhalde.Allah hayırlısını versin.
6 Kasımı seviyorum ben. :jeyyar: Bir Fenerbahçeli olarak yani. lülülülülülü
İnşallah gelmz canım aşılamaya da gerek kalmaz. Bu birinci temennimiz tabiki. Gelirse de üzülmüyoruz ; çünkü tedaviye başlıyoruz di mi ama. Her halikarda bebek bizden kaçamaz. Gitgide yakınlaşıyoruz Allahın izniyle. Streslenme canım. Streslenecek birşey yok. a.s.