kıslar aşılamam başladı bugün. ilk iğnemi oldum. gerisinide kendim yapacakmışım. çarşamba günü kontrole gidicem sanırım yumurtanın durumuna göre ilaca devam yada dur dicekler. içim kıpır kıpır..
Bide bişey sorcam ya geçen aydan bi yumurtam atılmamış kist oluşturmuş. 8,5 mm ebatında doktorum eğer büyük olsa başlamazdık dedi.. bu kist engellemez inşallah tedavimi bir bilgisi olan varmı?
idrar testimi yaptın :uhm: idrar testi 4 gün kala doğru sonuç vemez...
ama kan testinde belli olur...
Canlarım ben buralardayım ama pek gelemiyorum. benneyaptımki Çünkü işlerim çıktı biraz.Size iyi sohbetler. hihoyyyt Şeniz
melhcim hayırdır testmi yaptın
Aynen canım ya. Benimde bikaç gün işlerim yoğun olur.:çok üzgünüm: Çünkü ay sonlarında çok işimiz oluyo. :çok üzgünüm: Arada kaçamak yapıp yazmaya çalışıyorum. :a015: Keşke ev hanımı olsam da rahat rahat evimde oturup, yazışsam. :çok üzgünüm: Özeniyorum ev hanımlarına.
tatlım çok erken yapmışsın ya inşalah vardır bşeyler yoksada eğer hakkımızda hayırlısı olsun herşey nasip inşallah gelmez kırmızlar canım benim
gel bitanem bizim eve beraber oturalım çay içelim mujukaaaaaaaaaa
aymescim canim 1 hafta giremiycenmi is yerindendemi giremiycen evde hemen aciliyormu bir haftada yani yeni evinde seni ozliycen canim ama
guzel haberler verirsin insallah donuste bizlere:CüvCüv:a.s.
çok geçmiş olsun canim düzelmesine sevindim.olsun ya her işin vardir bir kolayi sizde işlerin çoğunu ustalara yaptirirsiniz.çeşmeci elektrikçi.allah yardimciniz olsun.sağlik olsunda gerisi kolay.
Çok sağol canım Allahında izniyle halledicez bi şekilde. Dediğin gibi ustalara yaptırıcaz:1hug:
Canlarım evett artık bana müsade olmadığım bi hafta içerisinde inşallah bi sürü hamişlerimiz çıkar ve ben görünce sevinçten 4 köşe olurum:sm_cool: sizleri çok seviyorumŞeniz kendinize çok iyi bakın ve unutmayınki herşeyden önce sizin sağlığınız geliyo. Görüşmek üzere :a015:
ay ağlıycam nerdeyse çok çookkkk öpüyorum sizleri:a015::a015:
wavy canım hadı bakalım hayırlısı molsun ınsallah.bızde bayramdan sonra asılama dusunuyoduk.hatta lıstedede oyle yazıyor.fakat kıstlerım yuzunden kaldı.benım bırtane degıl uc tane.ayrıca cıkolata kıstımde hareketlenmeye bslamıs oyuzden asılamayı ertaladık ve suanda dogm kontrol hapı kullnıyorum malesef.ınsallah rabbım senın ve tum bekleyenlerın yuzunu guldurur......asıcım super bır yazıydı.ınan zor tuttum kendımı aglamayım dıye..allahım bende ıstıyorum ne olur bekleyen tum arkadaslarımın sesını duy...
wavy hayırlı olsun bitanem aşılaman rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberler verirsin bize dr un bir sorun görseydi başlamazdı tatlım tedaviye demekki çok önemli boyutta değil kistin hadi hayırlısı bakalım gelişmeleri bizimle paylaş olurmu tatlım
Tatlım hayırlı olsun. :dance: Allahın izniyle başladın hihoyyyt İnşallah sonuç pozitif olur. :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: Sorun olsa kesinlikle başlamazdı. İçin rahat olsun bitanem. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?