Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çokkkkkkkkk şeker..............ya.............nerden buldun kım..........
ne açıyo.piştıyse yıyelım................

arkadsım netten buldum arastırıyodum.bıde baktım hamarat kız karsımda...
ay bızlerınde olurda annıslerıne yardım ederler baksana suna

kuzum benimm Allah yardımcın olsun
hadi hayırlısı inşallah

Canlarım -badem- arkadaşımızın saat 10:00 gibi yumurtaları toplanacak. Hep beraber dua edelim arkadaşımız için. :Saruboceq:

.inşallah birsürü kaliteli yumoşları olmuştur arkadaşımızın inşallahhh minicik minicik döllenmiş melekleri olur rabbim yardımcısı olsun inşallahhhh

Allahım yardımcısı olur inşallah tabiki dua ederiz etmez olurmuyuz hiç Allahım tez zamnda kavuşturur meleğini bademimize inşallah

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar,
bademcim inşallah şu anda herşey yolunda gidiyordur.Dualarımız seninle.Haberlerini bekliyoruz.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Canım benim ağzına , yüreğine sağlık. Şeniz

aaammmmmmmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn canim ağzina sağlik çok sağol

Bu güzel dualara amiiinnnnnnnnnnnnnnnn dememek imkansız.Rabbim hepimizin tez zamanda muradını versin kızlar...

BADEM cim güzel haberler bekliyoruz inşallah

evet bademcim bugun cikar degilmi hastaneden guzel gecmistir insallah

hoşbulduk canım inşallah hayırlısı badem bugün transferimi olacak ne haberi bekleniyo yoksa sonuçmu alacak yeni hamişler varmı

canım badem bugün yumoşları toplatıyor.bol hamişimiz var.nevro birazdan gelirse günceller.sanırım 19 hamiş çkıtı.:sm_cool:

bademcık herseyın hayırlısı canım...INSALLAH HERSEY SENIN ISTEDIGIN GIBI GERCEKLESIR.IKIZ BEBISLERIN OLUR.BTKRLC SOLEDI...bende dıyorum.CEKIK GOZLU bebıslerın sımsıkı sana tutanarak gelır.....:Saruboceq:

Canlarım,Meleklerim,Güzeller güzeli anne adayları....

Beni o kadar duygulandırdınız ki bunu ifade edebilecek uygun kelimeleri bulamıyorum...

Allah hepinizin gönlüne göre versin,Allah hepinizden razı olsun ...

Toplama işlemi iyi geçti,fazla yumurtam yok 7 tane toplanmış.Ama dr iyi geçti deyince sayıyı pek takmadım..Hiç ağrım sızım olmadı operasyon sonrası..Hiç kanamam olmadı,lekelenme bile olmadı yani..Yarın 15:30 da arayıp embriyoların durumunu
soracağım...

Hepinizi çok seviyorum...O güzel kalplerinizden,yanaklarınızdan öpüyor,kocaman sarılıyorum...

Sizin gibi arkadaşlarım,dostlarım olduğu için çok ama çok şanslıyım...:asigim::1hug:a.s.

:1hug: canım benim çok sevindim inşallah çok güzel olacak sonuç
sen moralini yüksek tut olurmu
ee peki kesin işlem ne zaman ne zaman yerleştirecekler rahime ben bu işleri pek bilmiyorumdaşakkıdımirmirmirmir

bademcım cok sevındım hersey cok guzel gecmıs.yumos sayısı cok onemlı degil.yeterkı sana sımsıkı tutunsun bebıslerın..cok az kaldıııı....burda senın ıcın halaylar cekecez...hep beraber...transferınde guzel bır sekılde gecer ınsallh
dualarımız senınle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:1hug: canım benim çok sevindim inşallah çok güzel olacak sonuç
sen moralini yüksek tut olurmu
ee peki kesin işlem ne zaman ne zaman yerleştirecekler rahime ben bu işleri pek bilmiyorumdaşakkıdımirmirmirmir

embriyoların gelişimine göre sanırım..benim de ilk deneyimim canım,fazla bişey bilmiyorum..şakkıdı

Hatay1977 tebrik ederim canım hamile haberini yeni gördüm Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..bademcim Rabbim kolaylıkla nasip etsin bebeiğini inşallah..inanıyorum ki bu kadar pozitif duayla bebeğin gelecek..herkese iyi akşamalr..sevgiler...

badem canım umarım herşey yolunda gider ve allahım yüzünü güldürür öpüyorum seni kendine iii bak

bademcim insallah hersey yolunda gider bi hamisimizde sen olursun
allah yardimcin olsun canim

badem inşallah rabbim gönlüne göre verir bebişin hatta bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar sen bitirdin ben yeni başlıcam tedaviye hayırlısı olsun ikimiz içinde sayıyı o kadar takma sonuçta 1 tane bile olsa tutunduktan sonra bize oda yeter şimdi en heyecanlı günler başlıcak bekleme dönemi inşallah rabbim emeklerinin karşılığında seni bebişinle mükafatlandırsın amin

badem inşallah rabbim gönlüne göre verir bebişin hatta bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar sen bitirdin ben yeni başlıcam tedaviye hayırlısı olsun ikimiz içinde sayıyı o kadar takma sonuçta 1 tane bile olsa tutunduktan sonra bize oda yeter şimdi en heyecanlı günler başlıcak bekleme dönemi inşallah rabbim emeklerinin karşılığında seni bebişinle mükafatlandırsın amin

COLOR="Red"]badem inşallah rabbim gönlüne göre verir bebişin hatta bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar sen bitirdin ben yeni başlıcam tedaviye hayırlısı olsun ikimiz içinde sayıyı o kadar takma sonuçta 1 tane bile olsa tutunduktan sonra bize oda yeter şimdi en heyecanlı günler başlıcak bekleme dönemi inşallah rabbim emeklerinin karşılığında seni bebişinle mükafatlandırsın amin[/COLOR]

Tatlım,daha anca yumurta toplama işlemim oldu...
sırada embriyoların bölünmesi ve transfer zamanı var...

Herşey asıl şimdi başladı...:1rolleyes:

Tatlım,daha anca yumurta toplama işlemim oldu...
sırada embriyoların bölünmesi ve transfer zamanı var...

Herşey asıl şimdi başladı...:1rolleyes:

canım inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider :Saruboceq: çok sitres yapma emi:1hug:Şeniz

yaa aynı yazıyı neden 4 kez göndermiş anlamadımkafamçokkarıştı tedaviyi atlatmışsın sen demek istedim ama asıl şimdi bekleme zamanı daha zor günler hiç geçmez ama sonunda meleğine kavuşacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…