• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rosem canım seni tekrar aramızda görmekten çok mutlu oldum nasılsın canım var mı sen de bir gelişme :1hug:

belyacım kendımı buna hazırlıyorum.cunku oldugum azda olsa moraller bozuluyor..bu ay tedavıye adapte ettım kendımı...belkıde ondandır..beklememe sebebım..dr sormusun.ercıyes unv.egıtım ve arastırma hastanesınde prof.yılmaz bey kayserıde unlu bır dr...bılırsın o zamn..
olymposss ınsallh canım guzel seyler olur...sana ugrayamn suprız burdakı ısteyen tum arkadslara ugrar...

hejacım ıyız sen nasılsınnn bakayımmm???
evet rosem ben unutmusum hejacım hatırlattı.aramıza tekrardan hosgeldın...

belyacım kendımı buna hazırlıyorum.cunku oldugum azda olsa moraller bozuluyor..bu ay tedavıye adapte ettım kendımı...belkıde ondandır..beklememe sebebım..dr sormusun.ercıyes unv.egıtım ve arastırma hastanesınde prof.yılmaz bey kayserıde unlu bır dr...bılırsın o zamn..
olymposss ınsallh canım guzel seyler olur...sana ugrayamn suprız burdakı ısteyen tum arkadslara ugrar...

evet canım fakülteyi biliyorum :dance::dance:bir tanıdık orda prof .mehmet beye gidiyordu

birde özel erciyes hastanesindeki çetin beyde fena değilgibiymiş yerimseniben

sen ne uyguluyorsun sperm değerleriniz nasıl :uhm::uhm:

hejacım ıyız sen nasılsınnn bakayımmm???
evet rosem ben unutmusum hejacım hatırlattı.aramıza tekrardan hosgeldın...

ben de iyiyim canım kociş biraz uyuyayım birazdan kalkarım dedi ben de fırsatı kaçırmıyim dedim :jeyyar: birazdan çıkarım ama kandırabilirsem kurtlar vadisi başladığı zaman tekrar gelirim a.s.

heja canım nerelerdeydinnnnnnnnnn :oklava:

hoşgeldinnnnnnnn
a.s.

neler yapyosun:sm_cool:

:dance:

canım ben hep buralardayım ama senle karşılaşamıyoruz valla tatlım ben de bir değişiklik geçtiğimiz hafta doktora gittim aşılama için maalesef kist oluşmuş bu ay d kontrol hapı verdi yani bu ay boş geçicek çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor her şeyin hayırlısı olsun artık önümüze bakıcaz inşallah bir dahaki aya bir sorun çıkmassa aşılama yapıcaz sen neler yapıyorsun :1hug:

belyacım dedıgın dr tanıyorum.mehmet beyde prof..onada ıyı dıyorlar..benım gıttıgım dr tup bebek bolum baskanı....yılmaz bey..
cetın bey de ınfertılıte konusunda onun adına hıc duymadım.sadece dogumun da basarılı oldugunu soledıler..
bızım prb morfolojı ıdı.bısey kullanmadım.dr dedgı spermler yumosu doleyemıyor demıslerdı.bu arada esım alkol olayı vardı haftada 1 sefer 2 bıra felan.onu almıyor 1 yıldır.sıgara cok ıcmıyordu ama opnu kesın bıraktı..
son semen analızınde degerlerın ıyı oldugunu acıklanamayan ınfertılıte dedıler.bakalım hayırlısı

hejacım kutlar vadısının eskı bolumu sanırım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende seyredıyorum

kızlar ıyı aksamlar.sımdı geldım annemden.aynı dert bendede var.kurtlar vadısını ızlıcez sımdı.sankı bensız ızlese olmuyor.oooffff sıkılıyorum zaten..neyse ben kacayum.herkese hayırlı geceler..bys kızlaaarrrr....

canım ben hep buralardayım ama senle karşılaşamıyoruz valla tatlım ben de bir değişiklik geçtiğimiz hafta doktora gittim aşılama için maalesef kist oluşmuş bu ay d kontrol hapı verdi yani bu ay boş geçicek çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor her şeyin hayırlısı olsun artık önümüze bakıcaz inşallah bir dahaki aya bir sorun çıkmassa aşılama yapıcaz sen neler yapıyorsun :1hug:

evet canım senle hiç görüşemedim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:kiste üzüldüm ama hayırlısı diyelim inşaallah bir dahaki aya

bende şuan için bir değişiklik yok eşim vitamin kullanıyor küre devam ediyoruz hayırlısıyla bebişlerimizi bekliyoruz
:emir_bebek::CüvCüv:

selam dostlar.............ya ne kurtlar vadısı yapmayın bende ondan kaçtım..........hıç sevmıyom..............ama sızde yosunuz ancak gırebıldım............nevro nerdesın.........emınım sende o fılmı izlemeye gıtıın..............herkese hayırlı..........guzel geceler.............inş hamışler artar......beklıyorum.................

bakın kızlar ne buldum..hamarat kız
20080908747523122088898js5.jpg
[/IMG]

Back