• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaaaaaaaaa ne oldu ben yokken bir gittim ne oldu nazarmı oldu topiğimize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepinize merhaba arkadaşlar nasılsınız ?10 günden fazladır internete giremiyorum çünkü modem gümledi kafamçokkarıştızaten ara ara kopukluk oluyodu hepten gitti ancak alabildik hepinizi çok özledim :1hug:merak ettim sayfaları okumadım hamiş haberi varmı yokmu bilmiyom birazdan bakıcam inşallah vardır hihoyyyt
bu 10 günde bende boş dumadım kaliteli embryo yerleştirilmesine karşın tutmayınca acaba rahimdemi bir problem var diye salı günü histeroskopi yaptırdım çok şükür herşey olması gerektiği gibi hiçbir problem yok agrımda olmadı ama hala süren kanamam var pazarteside kontrole gidecegim kasımın 7sinde uzun protokolle tedaviye başlıyorum allah ın izniyle ilk lucrınımı vuracagım bu benim 3. micro denemem olacak inşallah son olur uzunuda kısayıda denemiştim ama uzun protokolde iğneler göbekten olunca ve kendim yapınca çok rahat etmiştim yumurta kalitesi açısından iki tedavi arasında bir fark olmadıgını söyledi dr bende uzun istedim inşallah bu son olur bebeğime kavuşurum hepimizi bu yolda ugraş veren isteyen bekleyen herkesin rabbim muradını versin inşallah amin:Saruboceq:

hepinize merhaba arkadaşlar nasılsınız ?10 günden fazladır internete giremiyorum çünkü modem gümledi kafamçokkarıştızaten ara ara kopukluk oluyodu hepten gitti ancak alabildik hepinizi çok özledim :1hug:merak ettim sayfaları okumadım hamiş haberi varmı yokmu bilmiyom birazdan bakıcam inşallah vardır hihoyyyt
bu 10 günde bende boş dumadım kaliteli embryo yerleştirilmesine karşın tutmayınca acaba rahimdemi bir problem var diye salı günü histeroskopi yaptırdım çok şükür herşey olması gerektiği gibi hiçbir problem yok agrımda olmadı ama hala süren kanamam var pazarteside kontrole gidecegim kasımın 7sinde uzun protokolle tedaviye başlıyorum allah ın izniyle ilk lucrınımı vuracagım bu benim 3. micro denemem olacak inşallah son olur uzunuda kısayıda denemiştim ama uzun protokolde iğneler göbekten olunca ve kendim yapınca çok rahat etmiştim yumurta kalitesi açısından iki tedavi arasında bir fark olmadıgını söyledi dr bende uzun istedim inşallah bu son olur bebeğime kavuşurum hepimizi bu yolda ugraş veren isteyen bekleyen herkesin rabbim muradını versin inşallah amin:Saruboceq:

canım hoşgeldin bizi merak ta bıraktın.canım herşey hayırlı olsun.a.s.

süngercim evet inşallah rabbim sna gönderir meleğini bu kez canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah allahım evlat isteyen anaların kucağını karnını boş bırakmasın inşallah

hoşbulduk canım inşallah hayırlısı badem bugün transferimi olacak ne haberi bekleniyo yoksa sonuçmu alacak yeni hamişler varmı

canım badem bugün yumoşları toplatıyor.bol hamişimiz var.nevro birazdan gelirse günceller.sanırım 19 hamiş çkıtı.:sm_cool:

hatay 1977 hamileymiş hayırlı olsun rabbim saglıklı bir hamilelik sonunda nur topu gibi bir evlat dünayay getirmeyi nasip etsin sana darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah

nevrosky merhaba canım nasılsın inşallah iyiyisindir ben 18 ekimde adet gördüm bi dahaki 17 kasım yeni adet tarihim eklersin canım

okudum geldım gecmıs sayfaları.
nevrocum benı beklemeye almıs sevıneyım uzuleyımmı bende bılmıyorum...cunku benım reglı donemım bugun..hıc bole yapmazdı.sabah olurum demıstım ama olmadı...adet belırtılerıde var.ekstradan cok wc cıkıyorum.oda usuttugumden sanırım....hayırlısı...ben bu ay beklemıyorum...ama yınede umıdımı kırmayım:Saruboceq::Saruboceq:kafamda herseyı planlamıstım..guya cuma gunu dr gıdecek kontroller yapılacak sonra asılama ıcın gereklı olan seyler...napalım haftasonu gıderım belkı.yada hıc gıtmem...aradım hafta sonu acıklarmı..kendımı saglama aldım.belkı hastalanırım dıyeee. ne cok yazmısım sacmaladım sanırım.kafam karısık zatenn
kırmızılar gelsede kurtulsam bende...CADIARZUCADIARZUCADIARZU

bademcık herseyın hayırlısı canım...INSALLAH HERSEY SENIN ISTEDIGIN GIBI GERCEKLESIR.IKIZ BEBISLERIN OLUR.BTKRLC SOLEDI...bende dıyorum.CEKIK GOZLU bebıslerın sımsıkı sana tutanarak gelır.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

okudum geldım gecmıs sayfaları.
nevrocum benı beklemeye almıs sevıneyım uzuleyımmı bende bılmıyorum...cunku benım reglı donemım bugun..hıc bole yapmazdı.sabah olurum demıstım ama olmadı...adet belırtılerıde var.ekstradan cok wc cıkıyorum.oda usuttugumden sanırım....hayırlısı...ben bu ay beklemıyorum...ama yınede umıdımı kırmayım:Saruboceq::Saruboceq:kafamda herseyı planlamıstım..guya cuma gunu dr gıdecek kontroller yapılacak sonra asılama ıcın gereklı olan seyler...napalım haftasonu gıderım belkı.yada hıc gıtmem...aradım hafta sonu acıklarmı..kendımı saglama aldım.belkı hastalanırım dıyeee. ne cok yazmısım sacmaladım sanırım.kafam karısık zatenn
kırmızılar gelsede kurtulsam bende...CADIARZUCADIARZUCADIARZU

canım niye öyle düşünüyosun inşaallah dua edelim :Saruboceq::Saruboceq:kırmızıların gelmez :dance::hangi doktora gidiyorsun ne alaka deme sakın fisfisfisoraları biliyorum :teytey:

merhaba kuzularr ben yine hastalandımm dedim yaa zaten biliyodum ama alışveriş yaptım bugün hasta oldumu unutmuşum

Back