• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar. :dance:Dün giremedim. işe gitmeden bir yazayım dedim. İşyerinden görüşürüz. Öptüm. a.s.

günaydın,hayırlı cumalar kızlar,güzel bir gün geçiririz ve hamiş haberleri alırız inşallah,bu arada hatay1977 canım tebrikler atlamışım valla seni tebrik etmeyi kusura bakma,bademcim 7 yumurtan toplanmış çok iyi inşallah embriyoların transfer edildikten sonra sana sıkı sıkı tutunur,Allah gönlüne göre versin canım :1hug:

selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinize
eşimle birlikte tüp bebek merkezine gittik ondan tekrar sperm testi istediler ozmana kadar keçiboynuzu kürü ve havuç suyu içiyor. işşallah sonuçlar iyi çıkar 10 kasıma randevu aldık hayırlı haberler alırız işşallah

gunaydinki816gc3.jpg
[/IMG]

kırgınlığın bittiği,,,,
sevgilerin arttığı,,,
küslerin barıştığı,,,
kulların kaynaştığı,,,
kalplerin sevgi ile dolup taştığı mubarek cumanız hayırlara vesile olsun....
hepinizi çok seviyorum....Şeniz:nazar:a.s.

kırgınlığın bittiği,,,,
sevgilerin arttığı,,,
küslerin barıştığı,,,
kulların kaynaştığı,,,
kalplerin sevgi ile dolup taştığı mubarek cumanız hayırlara vesile olsun....
hepinizi çok seviyorum....Şeniz:nazar:a.s.

sanada hayırlı cumalar çok güzel mani yazmışsıın sabah sabah okuyunca morel düzeltici valla

bu ay olmayacak gerçi bu kesin ama umut işte........
Amaaaaaaaaaaaaa bidahaki ay çok umutluyum gireceğim o pembe listeye hemde ayağimi sürüyerek gircem ve ardimdan hamiş patlamasi yaşancak

herkeze günaydin.beyaz melek canim hani sen rahatlamiştin.kusura bakma ama yine hirs yapiyorsun bence.kesin olcak düşüncesiyle gidersen yine olmayacak söyleyeyim sana.bana kizacaksin biliyorum ama sizin değerleriniz bizimkilerden çok iyiydi.sana tek gerekli olan rahatlamak rahatlamak.sen şimdiden bir dahaki ay kesin olacak düşüncesiyle bu işe girersen eğer olmassa yine hüsran . Rahat birak en kisa zamanda heberi vereceksin bize .bende her hamile haberinde deli olur.12,13,14 ay oldu yillar geçiyor benim çocuğum olmayacak diye kendi kendimi yedim kaç ay.ilk defa ama ilk defa geçen ay şartlamadim.çünkü ben ne kadar hirs yaparsam o kaçiyordu.ben 2 yili göze almiştim ama bebeğim beklemedi.sende kurtul takintindan senin bebişte seni bekletmesin.gerçekten değerlerinizde problem yok.

:Saruboceq: CASPER33 ; canım aşılaman inşallah başarılı geçer. Dua edelim canlarım arkadaşımız için. Bu sabah aşılaması yapılacak. :Saruboceq:

herşeye rağmen yaşamak çok ama çok güzel kızlar....
mutlu ve huzurluyum....
kendimi çok iyi ve sağlıklı hissediyorum bu aralar....
bedenim bir yana ruhum dinlendi....
üzerimdn tonlarca yük kalktı,hafifledim....

hıc ıse gıtmek ıstemıyorum....aksama cok sayfa bırıkmıs oluyor...neyse ben seflere yakalanmadan gıdeyım ıse..
herkese hayırlı cumalar...bu guzel gunde herkesın duaları kabul olması dılegıyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinize
eşimle birlikte tüp bebek merkezine gittik ondan tekrar sperm testi istediler ozmana kadar keçiboynuzu kürü ve havuç suyu içiyor. işşallah sonuçlar iyi çıkar 10 kasıma randevu aldık hayırlı haberler alırız işşallah

hayırlısı olsun ,güzel haberler alırsınız inşallah :CüvCüv:

herkeze günaydin.beyaz melek canim hani sen rahatlamiştin.kusura bakma ama yine hirs yapiyorsun bence.kesin olcak düşüncesiyle gidersen yine olmayacak söyleyeyim sana.bana kizacaksin biliyorum ama sizin değerleriniz bizimkilerden çok iyiydi.sana tek gerekli olan rahatlamak rahatlamak.sen şimdiden bir dahaki ay kesin olacak düşüncesiyle bu işe girersen eğer olmassa yine hüsran . Rahat birak en kisa zamanda heberi vereceksin bize .bende her hamile haberinde deli olur.12,13,14 ay oldu yillar geçiyor benim çocuğum olmayacak diye kendi kendimi yedim kaç ay.ilk defa ama ilk defa geçen ay şartlamadim.çünkü ben ne kadar hirs yaparsam o kaçiyordu.ben 2 yili göze almiştim ama bebeğim beklemedi.sende kurtul takintindan senin bebişte seni bekletmesin.gerçekten değerlerinizde problem yok.

bitanem,,,
hiç kızarmıyım size.....................ben yedi aydır her ay sürekli olmayacak olmadı diye düşündüm...........birkez bile bu ay kesin oldu olacak deyip sıkı sıkı bağlanmadım hayalime...hep negatiftim ve hep negatif oldum....pisikoloğum bana negatifliğin getirdiği negatiflikten bahsetti...negatiflik negatifliği getirir...negatif düşünce beyne hükmeder ve pozitifi negatife çevirir...ama pozitiflik mucizeler yaratır...pozitiflik negatifi pozitifliğe çevirir...
hayatımda buna öyle çok örnek var ki canım haksızmıyım bilmem...
çok ağır kanser hastaları bile pozitifliği sayesinde hastalığa meydan okuyup onu yeniyor..ama negatif düşünenle vaktinden bile önce bu savaşı bırakıyor........
inan bana stresli değilim..........ve şunu düşünüyorum...bu ay ufak bi problemim var e 2 değerim biraz yüksek çıktı..o yüzden olamayabilir....ama olacak.........önümüzdeki ayy
olabilir önümüzdeki ay da olmazsa bidahakine olur,ondan sonrakine olur...ama olacak...
buna inanıyorum olacak............stres yapmıyorum bitanem 7 aydır ilk defa pozitif düşünüyorum...olmazsa hayal kırıklığı yaşamıycam...demek zamanı gelmeememiş ama olacak belki 2 ay belki 5 ay belki bir yılll geçecek ama olacak....
umarım anlamışsındır beni bitanem....inan hiç olamadığım kadar stressiz ve rahatım:1hug:

hepinize merhaba arkadaşlar nasılsınız ?10 günden fazladır internete giremiyorum çünkü modem gümledi kafamçokkarıştızaten ara ara kopukluk oluyodu hepten gitti ancak alabildik hepinizi çok özledim :1hug:merak ettim sayfaları okumadım hamiş haberi varmı yokmu bilmiyom birazdan bakıcam inşallah vardır hihoyyyt
bu 10 günde bende boş dumadım kaliteli embryo yerleştirilmesine karşın tutmayınca acaba rahimdemi bir problem var diye salı günü histeroskopi yaptırdım çok şükür herşey olması gerektiği gibi hiçbir problem yok agrımda olmadı ama hala süren kanamam var pazarteside kontrole gidecegim kasımın 7sinde uzun protokolle tedaviye başlıyorum allah ın izniyle ilk lucrınımı vuracagım bu benim 3. micro denemem olacak inşallah son olur uzunuda kısayıda denemiştim ama uzun protokolde iğneler göbekten olunca ve kendim yapınca çok rahat etmiştim yumurta kalitesi açısından iki tedavi arasında bir fark olmadıgını söyledi dr bende uzun istedim inşallah bu son olur bebeğime kavuşurum hepimizi bu yolda ugraş veren isteyen bekleyen herkesin rabbim muradını versin inşallah amin:Saruboceq:

Canım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim merak etmiştik seni neyse bi sorun yokmuş Allahtan tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun bitanem inşallah herşey yolunda gider ve bu sefer kavuşursun bebişine :Saruboceq:

Herkeze hayirli cumalar arkadaşlar. Bu yazdan kalma güzel günde herşey gönlünüzce olsun.
caper33 :hayirli bir günde yapilan aşilamam inşallah hayirli olu 12-14 gün sonra güzel haberlerle gelirsin inşallah.
badem hayirlisi olsun canim inşallah embriyolarin çok iyi gelişir.trasfer işlemide başariylka gerçekleşir.biz senden ikiz bekliyoruz canim.allah yardimcin olsun .yapmak çok zor ama rahat olmaya çaliş canim.bebişlerine tutunmakta faydali olur.burada olunca zaman çabuk geçiyor burdan hiç ayrilma .

Günaydın bayanlar........ :dance: yerimseniben Herkesin cuması mübarek olsun... Okuduğumuz dualar kabul, dilediğimiz dilekler gerçek olsun. İnşallah.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bitanem,,,
hiç kızarmıyım size.....................ben yedi aydır her ay sürekli olmayacak olmadı diye düşündüm...........birkez bile bu ay kesin oldu olacak deyip sıkı sıkı bağlanmadım hayalime...hep negatiftim ve hep negatif oldum....pisikoloğum bana negatifliğin getirdiği negatiflikten bahsetti...negatiflik negatifliği getirir...negatif düşünce beyne hükmeder ve pozitifi negatife çevirir...ama pozitiflik mucizeler yaratır...pozitiflik negatifi pozitifliğe çevirir...
Hayatımda buna öyle çok örnek var ki canım haksızmıyım bilmem...
çok ağır kanser hastaları bile pozitifliği sayesinde hastalığa meydan okuyup onu yeniyor..ama negatif düşünenle vaktinden bile önce bu savaşı bırakıyor........
Inan bana stresli değilim..........ve şunu düşünüyorum...bu ay ufak bi problemim var e 2 değerim biraz yüksek çıktı..o yüzden olamayabilir....ama olacak.........önümüzdeki ayy
olabilir önümüzdeki ay da olmazsa bidahakine olur,ondan sonrakine olur...ama olacak...
Buna inanıyorum olacak............stres yapmıyorum bitanem 7 aydır ilk defa pozitif düşünüyorum...olmazsa hayal kırıklığı yaşamıycam...demek zamanı gelmeememiş ama olacak belki 2 ay belki 5 ay belki bir yılll geçecek ama olacak....
Umarım anlamışsındır beni bitanem....inan hiç olamadığım kadar stressiz ve rahatım:1hug:

öyle diyorsan öyledir.çünkü olmamasi için bir sebep yok zaten değerler çok güzel.inşallah en kisa zamanda güzel haberi verceksin.

czytajkb8.gif
30.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 BTRKLC
2 sema3455
3 BEYAZ MELEK
4 smhsmh
5 selen25
6 aymes
7 açeyla
8 _f_a_d_i_k_
9 nevrosky
10 bengüsu
11 ..ELCHIN..
12 fidulya
13 sevcangoksel
14 nisafidan
15 heja
16 Ali's Mother
17 yabangülüm.
18 gaye43
19 ^^sabirsiz^^
20 fatıma zehra
21 Balsurat
22 zynp.ZEYNEP
23 vesta
24 duygu2008
25 canzi3445
26 gozdem
27 nevbahar38
28 wavy
29 vavelya
30 asi74
31 minos
32 naren1981
33 Rosem
34 esila@mısra
35 Winston
36 DıptısDıptıs
37 rapunzell_82
38 sünger53
39 gülsu
40 olymposss
41 hatay1977
42 el-muallim
43 -badem
44 xvyz
45 belya
46 OcerenO
47 asutay
48 melih
49 casper33
50 gaye43
51 fatos1983

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

BU BİR REKORDUR. TAMI TAMINA 51 KİŞİ. :lepi:

Son düzenleme:
Back