Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kırgınlığın bittiği,,,,
sevgilerin arttığı,,,
küslerin barıştığı,,,
kulların kaynaştığı,,,
kalplerin sevgi ile dolup taştığı mubarek cumanız hayırlara vesile olsun....
hepinizi çok seviyorum....Şeniza.s.
bu ay olmayacak gerçi bu kesin ama umut işte........
Amaaaaaaaaaaaaa bidahaki ay çok umutluyum gireceğim o pembe listeye hemde ayağimi sürüyerek gircem ve ardimdan hamiş patlamasi yaşancak
selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinize
eşimle birlikte tüp bebek merkezine gittik ondan tekrar sperm testi istediler ozmana kadar keçiboynuzu kürü ve havuç suyu içiyor. işşallah sonuçlar iyi çıkar 10 kasıma randevu aldık hayırlı haberler alırız işşallah
:Saruboceq: CASPER33 ; canım aşılaman inşallah başarılı geçer. Dua edelim canlarım arkadaşımız için. Bu sabah aşılaması yapılacak. :Saruboceq:
herkeze günaydin.beyaz melek canim hani sen rahatlamiştin.kusura bakma ama yine hirs yapiyorsun bence.kesin olcak düşüncesiyle gidersen yine olmayacak söyleyeyim sana.bana kizacaksin biliyorum ama sizin değerleriniz bizimkilerden çok iyiydi.sana tek gerekli olan rahatlamak rahatlamak.sen şimdiden bir dahaki ay kesin olacak düşüncesiyle bu işe girersen eğer olmassa yine hüsran . Rahat birak en kisa zamanda heberi vereceksin bize .bende her hamile haberinde deli olur.12,13,14 ay oldu yillar geçiyor benim çocuğum olmayacak diye kendi kendimi yedim kaç ay.ilk defa ama ilk defa geçen ay şartlamadim.çünkü ben ne kadar hirs yaparsam o kaçiyordu.ben 2 yili göze almiştim ama bebeğim beklemedi.sende kurtul takintindan senin bebişte seni bekletmesin.gerçekten değerlerinizde problem yok.
hepinize merhaba arkadaşlar nasılsınız ?10 günden fazladır internete giremiyorum çünkü modem gümledi kafamçokkarıştızaten ara ara kopukluk oluyodu hepten gitti ancak alabildik hepinizi çok özledim :1hug:merak ettim sayfaları okumadım hamiş haberi varmı yokmu bilmiyom birazdan bakıcam inşallah vardır hihoyyyt
bu 10 günde bende boş dumadım kaliteli embryo yerleştirilmesine karşın tutmayınca acaba rahimdemi bir problem var diye salı günü histeroskopi yaptırdım çok şükür herşey olması gerektiği gibi hiçbir problem yok agrımda olmadı ama hala süren kanamam var pazarteside kontrole gidecegim kasımın 7sinde uzun protokolle tedaviye başlıyorum allah ın izniyle ilk lucrınımı vuracagım bu benim 3. micro denemem olacak inşallah son olur uzunuda kısayıda denemiştim ama uzun protokolde iğneler göbekten olunca ve kendim yapınca çok rahat etmiştim yumurta kalitesi açısından iki tedavi arasında bir fark olmadıgını söyledi dr bende uzun istedim inşallah bu son olur bebeğime kavuşurum hepimizi bu yolda ugraş veren isteyen bekleyen herkesin rabbim muradını versin inşallah amin:Saruboceq:
bitanem,,,
hiç kızarmıyım size.....................ben yedi aydır her ay sürekli olmayacak olmadı diye düşündüm...........birkez bile bu ay kesin oldu olacak deyip sıkı sıkı bağlanmadım hayalime...hep negatiftim ve hep negatif oldum....pisikoloğum bana negatifliğin getirdiği negatiflikten bahsetti...negatiflik negatifliği getirir...negatif düşünce beyne hükmeder ve pozitifi negatife çevirir...ama pozitiflik mucizeler yaratır...pozitiflik negatifi pozitifliğe çevirir...
Hayatımda buna öyle çok örnek var ki canım haksızmıyım bilmem...
çok ağır kanser hastaları bile pozitifliği sayesinde hastalığa meydan okuyup onu yeniyor..ama negatif düşünenle vaktinden bile önce bu savaşı bırakıyor........
Inan bana stresli değilim..........ve şunu düşünüyorum...bu ay ufak bi problemim var e 2 değerim biraz yüksek çıktı..o yüzden olamayabilir....ama olacak.........önümüzdeki ayy
olabilir önümüzdeki ay da olmazsa bidahakine olur,ondan sonrakine olur...ama olacak...
Buna inanıyorum olacak............stres yapmıyorum bitanem 7 aydır ilk defa pozitif düşünüyorum...olmazsa hayal kırıklığı yaşamıycam...demek zamanı gelmeememiş ama olacak belki 2 ay belki 5 ay belki bir yılll geçecek ama olacak....
Umarım anlamışsındır beni bitanem....inan hiç olamadığım kadar stressiz ve rahatım:1hug: