• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar nereye kayboldunuz fisfisfistam bir saatir hiç mesaj yazılmamş :uhm:

Ben yine deprosyandayim...Adetime 4 gun varken hamilelik testi yaptim negatif cikti, zaten hicbir hamilelik belirtim de yok. Bu ay asilama yaptirmistik. Anlamiyorum ya hersey normal, niye milyonlarca spermden bir tanesi yumurtanin icine giremiyor.......Biktim bu ay da olmadi demekten. Sabrim da kalmadi artik.
Bu hafta tatil evdeydim, onumuzdeki hafta ise donunce umarim kafam dagilir. of of

Canlarım,Meleklerim,Güzeller güzeli anne adayları....

Beni o kadar duygulandırdınız ki bunu ifade edebilecek uygun kelimeleri bulamıyorum...

Allah hepinizin gönlüne göre versin,Allah hepinizden razı olsun ...

Toplama işlemi iyi geçti,fazla yumurtam yok 7 tane toplanmış.Ama dr iyi geçti deyince sayıyı pek takmadım..Hiç ağrım sızım olmadı operasyon sonrası..Hiç kanamam olmadı,lekelenme bile olmadı yani..Yarın 15:30 da arayıp embriyoların durumunu
soracağım...

Hepinizi çok seviyorum...O güzel kalplerinizden,yanaklarınızdan öpüyor,kocaman sarılıyorum...

Sizin gibi arkadaşlarım,dostlarım olduğu için çok ama çok şanslıyım...:asigim::1hug:a.s.:nazar:

bademim inşallah her şey çok güzel olacak. bu ayın hamişlerinden biride sen olursunda bizde cümbür cemaathalayını çekeriz:teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar ben dün akşam çatlatma iğnemi vurulmuştum. yarın sabah aşılamam olacak. ne yapıcam bilmiyorum hem korkuyorum hem heyecanlıyım. elim ayağıma dolaşıyokafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.

çatlatma iğnesinden sonra aşılama anına kadar yumurtaların çatladığının bir belirtisi varmı ağrı falan oluyomu.

iyi geceler kızlarrrrrnaniknaniknaniknanik

napıyorsunuz bakiyim :dance::dance:

kimler varmişşş kimler yokmuşşş
şutarafagittişutarafagitti

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah allahım sana hayırlı bir evlat verir hiç heyecan yapma zaten acı olmuyor çok basit alttan muayne gibi aşılamayı yaptıktan sonra yirmi dakika gibi bir süre orada dinlendikten sonra evine geliyorsun ondan sonrası allaha kalmış ağır iş yapmayacaksın onun dışında normal hayatına devam edeceksin rabbim emeğini boşa çıkarmasın :Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

badem canım yumoşların toplanmış hayırlı olsun :CüvCüv: yedi yumurta çok güzel inşallah tutunurlar benim görümcem tüp bebek yaptı üç yumurtası vardı bunlardanda sadece bir tane kaliteli çıktı ben hiç ihtimal vermiyordum hamile kalacağına dair ama rabbim ol dedi şuan yedi aylık hamile darısı başına :Saruboceq:

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah allahım sana hayırlı bir evlat verir hiç heyecan yapma zaten acı olmuyor çok basit alttan muayne gibi aşılamayı yaptıktan sonra yirmi dakika gibi bir süre orada dinlendikten sonra evine geliyorsun ondan sonrası allaha kalmış ağır iş yapmayacaksın onun dışında normal hayatına devam edeceksin rabbim emeğini boşa çıkarmasın :Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

amin canım sağol. allah hepimize inşallah çifter çifter verir meleklerimizi kucaklarımıza. gerçi ilkinde genelde tutmuyomuş ama allahdan umut kesilmez.

Ben yine deprosyandayim...Adetime 4 gun varken hamilelik testi yaptim negatif cikti, zaten hicbir hamilelik belirtim de yok. Bu ay asilama yaptirmistik. Anlamiyorum ya hersey normal, niye milyonlarca spermden bir tanesi yumurtanin icine giremiyor.......Biktim bu ay da olmadi demekten. Sabrim da kalmadi artik.
Bu hafta tatil evdeydim, onumuzdeki hafta ise donunce umarim kafam dagilir. of of

idrar testimi yaptın :uhm: idrar testi 4 gün kala doğru sonuç vemez...

ama kan testinde belli olur...

benimkide uyyor mirmirmirmirmirmirmirmirama birazdan kaldırıp kürü içireceğim:dance::dance:

biraz daha uykusunu alsın bakalım :teytey::teytey:

kız uyumadan içirseydin ya kürü şimdi adamı tatlı uykusundan edicen kaydirigubbakcemile

kızlar benim uykum geldi herkese hayırlı geceler

yarın görüşürüz inşallah...

kızlar ben dün akşam çatlatma iğnemi vurulmuştum. yarın sabah aşılamam olacak. ne yapıcam bilmiyorum hem korkuyorum hem heyecanlıyım. elim ayağıma dolaşıyokafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.

Canım inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur..:1hug:a.s.

Canlarım,Meleklerim,Güzeller güzeli anne adayları....

Beni o kadar duygulandırdınız ki bunu ifade edebilecek uygun kelimeleri bulamıyorum...

Allah hepinizin gönlüne göre versin,Allah hepinizden razı olsun ...

Toplama işlemi iyi geçti,fazla yumurtam yok 7 tane toplanmış.Ama dr iyi geçti deyince sayıyı pek takmadım..Hiç ağrım sızım olmadı operasyon sonrası..Hiç kanamam olmadı,lekelenme bile olmadı yani..Yarın 15:30 da arayıp embriyoların durumunu
soracağım...

Hepinizi çok seviyorum...O güzel kalplerinizden,yanaklarınızdan öpüyor,kocaman sarılıyorum...

Sizin gibi arkadaşlarım,dostlarım olduğu için çok ama çok şanslıyım...:asigim::1hug:a.s.:nazar:

CANIM BENİM EMBRİYOLARIN HAYIRLISIYLA OLUŞUR İNŞALLAH,ALLAH HAKKINA HAYIRLISINI VERSİN...BİZDE SENİ SEVİYORUZkaydirigubbakcemileİNŞALLAH İKİZLERİN OLUR BÖYLE SAÇ BAŞA GİRERLER BİR OĞLAN BİR KIZ...:nazar:

Back