Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum benimm Allah yardımcın olsun
hadi hayırlısı inşallah
Canlarım -badem- arkadaşımızın saat 10:00 gibi yumurtaları toplanacak. Hep beraber dua edelim arkadaşımız için. :Saruboceq:
.inşallah birsürü kaliteli yumoşları olmuştur arkadaşımızın inşallahhh minicik minicik döllenmiş melekleri olur rabbim yardımcısı olsun inşallahhhh
Allahım yardımcısı olur inşallah tabiki dua ederiz etmez olurmuyuz hiç Allahım tez zamnda kavuşturur meleğini bademimize inşallah
canım iyiki hatırlattın ben şimdi biraz kuran okuyaym ve başta badem olmak üzere hepimize dua edliyim :Saruboceq::Saruboceq: canlarım biliyorsunuz sayımız çok fazla ben herkesin adını tek tek hatırlıyamam ben hepiniz adına dua edeceğim allah hepimizin yardımcısı olsun ve emeklerimizi boşa çıkarmasın(amin
şimdi bana biraz müsade.....
canlar okudum ve dua ettm şimdi birde burda edelim sizlerde amin diyin (içinizden)
EY MERHEMETİ BOL OLAN ALLAH'IM BİZLERİ AFFEYLE,
BİZLERİ BAGIŞLA,
BİZLERİ SANA HAKKIYYLA KUL HABİBİNE DE HAKKIYLA ÜMMET EYLE
ŞU DÜNYADA NE KADAR SIKINTIDA KALMIŞ KARDEŞLERİMİZ VARSA CÜMLESİNİN YARDIMCISI OL
HASTALARA ŞİFA
DERTLİLERE DEVA
BORÇLULARA ÖDEME KOLAYLIĞI VER ALLAHIM
BURADA BULUNAN VE BÜTÜN DÜNYADAKİ BEBEK İSTEYEN KARDEŞLERİMİZE DE EN KISA ZAMAN DA HAYIRLI,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ET.
EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA ALLAHIM
BADEM ARKADAŞIMIZIN DA YARDIMCISI OL EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VER ALLAHIM
ELERİMİZİ AÇTIK SANA YALVARIYORUZ... DUALARIMIZI KABUL EYLE ALLAHIM
BİLİYORUZ GÜNAHIMIZ HATAMIZ ÇOK AMA SEN MERHAMATLİSİN BAĞIŞLAYANSIN BİZLERİDE BAĞIŞLA,
BU DUALARI GÜNAHSIZ AĞIZLARDAN YAPILMIŞCASINA KABUL EYLE...
(AMİN)
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:
kızlar gunaydın nasılsınız bakem.guzel bır haberle gune baslamısınız masallah.hataycım onceden tebrık etmıstm ama yıne edıyorum senı.allah tamamına erdırsın ınsallah canım.nevros sende ıyısındır ınsallah.aymescım gecmıs olsun canım..badem kalbımız hep senınle.rabbım yar ve yardımcın olsun....herkesı sevıyom kızlar..yıne ugrarım ara ara.sımdı kahvaltı zamanı..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar,
bademcim inşallah şu anda herşey yolunda gidiyordur.Dualarımız seninle.Haberlerini bekliyoruz.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Canım benim ağzına , yüreğine sağlık. Şeniz
aaammmmmmmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn canim ağzina sağlik çok sağol
bademciğim günler ne çabuk geçiyor bugün yumurtan toplaniyormuş hayirlisi ols inşallah inşallah yazimi görürsün şimdi kendine çok iyi bakman gerekiyor aman üşütme,zaten dr.lar sana tüm bilgileri verirler inşallah hayirlisiyla embriyolarin oluşur ve tutar...meleğin kisa zamanda gelir.
Bu güzel dualara amiiinnnnnnnnnnnnnnnn dememek imkansız.Rabbim hepimizin tez zamanda muradını versin kızlar...
insallah bademcimiz guzel haberlerle doner kizlar insallah buyuk buyuk guzel guzel yumoslari alinmistir
bu arada ogleden sonra hizimi alamadim eltime oturmaya gidicem kizlar sizleri cok ozluycem gelince burdayim
masallah yine dunden beri bir suru sayfa birikmis iyi gidiyoruz yani
site izin verse ne guzel muhabbetlet edicez
Canlarım , ciğerlerim , şekerparelerim ; ben işyerinden çıkıyorum. Hepinizi de çıkarken tek tek öpüyorum. Şeniz Akşama inşallah girersem görüşürüz. hihoyyyt Sizleri özleyeceğim. :asigim: Allaha emanet olun. :Saruboceq: İnşallah -badem- güzel haberlerle döner. :dance:
BADEM cim güzel haberler bekliyoruz inşallah
evet bademcim bugun cikar degilmi hastaneden guzel gecmistir insallah
hoşbulduk canım inşallah hayırlısı badem bugün transferimi olacak ne haberi bekleniyo yoksa sonuçmu alacak yeni hamişler varmı
canım badem bugün yumoşları toplatıyor.bol hamişimiz var.nevro birazdan gelirse günceller.sanırım 19 hamiş çkıtı.:sm_cool:
bademcık herseyın hayırlısı canım...INSALLAH HERSEY SENIN ISTEDIGIN GIBI GERCEKLESIR.IKIZ BEBISLERIN OLUR.BTKRLC SOLEDI...bende dıyorum.CEKIK GOZLU bebıslerın sımsıkı sana tutanarak gelır.....:Saruboceq:
Canlarım,Meleklerim,Güzeller güzeli anne adayları....
Beni o kadar duygulandırdınız ki bunu ifade edebilecek uygun kelimeleri bulamıyorum...
Allah hepinizin gönlüne göre versin,Allah hepinizden razı olsun ...
Toplama işlemi iyi geçti,fazla yumurtam yok 7 tane toplanmış.Ama dr iyi geçti deyince sayıyı pek takmadım..Hiç ağrım sızım olmadı operasyon sonrası..Hiç kanamam olmadı,lekelenme bile olmadı yani..Yarın 15:30 da arayıp embriyoların durumunu
soracağım...
Hepinizi çok seviyorum...O güzel kalplerinizden,yanaklarınızdan öpüyor,kocaman sarılıyorum...
Sizin gibi arkadaşlarım,dostlarım olduğu için çok ama çok şanslıyım...:asigim::1hug:a.s.
:1hug: canım benim çok sevindim inşallah çok güzel olacak sonuç
sen moralini yüksek tut olurmu
ee peki kesin işlem ne zaman ne zaman yerleştirecekler rahime ben bu işleri pek bilmiyorumdaşakkıdımirmirmirmir
[/IMG
bademcık bu senın ıcın
Canlarım,Meleklerim,Güzeller güzeli anne adayları....
Beni o kadar duygulandırdınız ki bunu ifade edebilecek uygun kelimeleri bulamıyorum...
Allah hepinizin gönlüne göre versin,Allah hepinizden razı olsun ...
Toplama işlemi iyi geçti,fazla yumurtam yok 7 tane toplanmış.Ama dr iyi geçti deyince sayıyı pek takmadım..Hiç ağrım sızım olmadı operasyon sonrası..Hiç kanamam olmadı,lekelenme bile olmadı yani..Yarın 15:30 da arayıp embriyoların durumunu
soracağım...
Hepinizi çok seviyorum...O güzel kalplerinizden,yanaklarınızdan öpüyor,kocaman sarılıyorum...
Sizin gibi arkadaşlarım,dostlarım olduğu için çok ama çok şanslıyım...:asigim::1hug:a.s.
COLOR="Red"]badem inşallah rabbim gönlüne göre verir bebişin hatta bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar sen bitirdin ben yeni başlıcam tedaviye hayırlısı olsun ikimiz içinde sayıyı o kadar takma sonuçta 1 tane bile olsa tutunduktan sonra bize oda yeter şimdi en heyecanlı günler başlıcak bekleme dönemi inşallah rabbim emeklerinin karşılığında seni bebişinle mükafatlandırsın amin[/COLOR]
Tatlım,daha anca yumurta toplama işlemim oldu...
sırada embriyoların bölünmesi ve transfer zamanı var...
Herşey asıl şimdi başladı...:1rolleyes: