adet döngüm bu hesaplamaya göre 26 çıkıyor canım 2 gün geçmiş oluyor canım.
duygucummm inşallah yumoşların kocaöan olmuştur tatlım ve ikiz ikiz tutunurlar ohh ohh hadi bakalım hayırlı haberlerini duyarız inşallahhhh:hooray:
Canımm. Hemen gidiyormusun yoksa? :1hug: Özledim seni. Görüşemedik kaç gündür. Gel sarılıp koklaşalım , hasret giderelim balımmmmmmm. :asigim: :1hug: a.s. Şeniz
Çoçuk sahibi olmak isteyen,kolay doğum,hayırlı evlat isteyenler için okunacak hatim
1.Enbiya süresi 70
2. Ali İmran süresi 38-39-40-41. ayetler 73 kere
3.Saffat süresi 83. ayetten den başlayıp 113.ayet dahil 73 kere
4.Hud süresi 69. ayetten başlayıp 76. ayet dahil 73 kere
5.Ayetel kürsi ,Fatiha,İhlas ,Nas,Felak hepsinden 1 kez
6.İnşikak süresi 7 kere
7."Ya Evvel" 1000 adet
8."Ya Halık" 1000 adet
9. "Ya Bari" 1000 adet
10."Ya Musavvir " 1000 adet
11."Ya Varis" 1000 adet
12."Ya Macid " 1000 adet
arkadaşlar bu konuda dua etmek isteyenler için...
Bende seni özledimm nevrom rastlaşamadık msndeEvet canım çıkıyorum evde işlerim varr. Ohh sımsıkı sarıldım sana bırakmıyorum Şeniz:asigim:
yok canım ben okumadım bizim evliliğimizin 2. yılında hamile kaldım 2 yıl hiç korunmadık ama çokda yıl geçmediği için endişe etmemiştim yani henüz bebek için erken diyordum ama 2 yıl sonra yavaş yavaş neden demeye başlamışken meleğim kendiliğinden geldi çok şükür,
bu duayı internette paylaşmışlar bebek isteyen anneler okuyorlarmış dilerseniz okuyun bi zararı olmaz
ha bu arada eşim çocuk çok istediği için o hergün namazından sonra bir dua okuyormuş sürekli ama bu dualardan birimiydi emin değilim
Canım eğer stress oluyorsan beklemedekilerden çıkarabilirim. İnşallah bu bekleyiş son bekleyiştir. Ve bu bekleyişin sonunda pozitifi görürsün bitanem. Sen de uzun senelerdir uğraş veriyorsun. Dilerim mükafatını alma vaktin gelmiştir. :Saruboceq: :CüvCüv:
Süper geldi ciddennnnnnn. :asigim: Sakın bırakma canım arkadaşım. Yokluğunu hiç beğenmedimmmm. :dilcikar:
hoşgeldin gaye biz iyiyz şükür sen nasılsın bakima.s.
Günaydin kizlar herkese hayirli sağlikli bol hamiş haberli günlerrrr
Yokluğumuu anlayışla gör canımm
canlar okudum ve dua ettm şimdi birde burda edelim sizlerde amin diyin (içinizden)
ey merhemeti bol olan allah'im bizleri affeyle,
bizleri bagişla,
bizleri sana hakkiyyla kul habibine de hakkiyla ümmet eyle
şu dünyada ne kadar sikintida kalmiş kardeşlerimiz varsa cümlesinin yardimcisi ol
hastalara şifa
dertlilere deva
borçlulara ödeme kolayliği ver allahim
burada bulunan ve bütün dünyadaki bebek isteyen kardeşlerimize de en kisa zaman da hayirli,sağlikli evlatlar nasip et.
Emeklerimizi boşa çikarma allahim
badem arkadaşimizin da yardimcisi ol emeklerinin karşiliğini ver allahim
elerimizi açtik sana yalvariyoruz... Dualarimizi kabul eyle allahim
biliyoruz günahimiz hatamiz çok ama sen merhamatlisin bağişlayansin bizleride bağişla,
bu dualari günahsiz ağizlardan yapilmişcasina kabul eyle...
(amin)
yok canım ben okumadım bizim evliliğimizin 2. Yılında hamile kaldım 2 yıl hiç korunmadık ama çokda yıl geçmediği için endişe etmemiştim yani henüz bebek için erken diyordum ama 2 yıl sonra yavaş yavaş neden demeye başlamışken meleğim kendiliğinden geldi çok şükür,
bu duayı internette paylaşmışlar bebek isteyen anneler okuyorlarmış dilerseniz okuyun bi zararı olmaz
ha bu arada eşim çocuk çok istediği için o hergün namazından sonra bir dua okuyormuş sürekli ama bu dualardan birimiydi emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?