Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canımm. Hemen gidiyormusun yoksa? :1hug: Özledim seni. Görüşemedik kaç gündür. Gel sarılıp koklaşalım , hasret giderelim balımmmmmmm. :asigim: :1hug: a.s. Şeniz

Bende seni özledimm nevrom rastlaşamadık msnde Evet canım çıkıyorum evde işlerim varr. Ohh sımsıkı sarıldım sana bırakmıyorum Şeniz:asigim:

Sağol canım sen bu duayı okuyarakmı hamile kaldın...Sakıncası yoksa bu detaylı listeyi sana kim tavsiye etti sağol Allah razı olsun...

yok canım ben okumadım bizim evliliğimizin 2. yılında hamile kaldım 2 yıl hiç korunmadık ama çokda yıl geçmediği için endişe etmemiştim yani henüz bebek için erken diyordum ama 2 yıl sonra yavaş yavaş neden demeye başlamışken meleğim kendiliğinden geldi çok şükür,
bu duayı internette paylaşmışlar bebek isteyen anneler okuyorlarmış dilerseniz okuyun bi zararı olmaz
ha bu arada eşim çocuk çok istediği için o hergün namazından sonra bir dua okuyormuş sürekli ama bu dualardan birimiydi emin değilim

Bende seni özledimm nevrom rastlaşamadık msnde Evet canım çıkıyorum evde işlerim varr. Ohh sımsıkı sarıldım sana bırakmıyorum Şeniz:asigim:

Süper geldi ciddennnnnnn. :asigim: Sakın bırakma canım arkadaşım. Yokluğunu hiç beğenmedimmmm. :dilcikar:

canımm allahım yavrnu size bağışlasın çok tatlı maallahh darısı bizede olur inşallahhh çok saol bilgilerin içinŞeniz

yok stresten değil ne biliyim sevindim ama heyecan oldu işte..işallah canım benim hepimizinki son bekleyiştir.herşeyin hayırlısı..ŞenizŞeniz

kizlar çok yoğunum patron geldi biraz yoğunum pek katilamadimmm
hemencik işlerimi bitirip geliyorum yaniniza.....
En geç 1 saate kadar gelirimm
öptüm hepinizi

aaammmmmmmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn canim ağzina sağlik çok sağol

Kızlar ben biraz işlerime bakayım. Öpüyorum hepinizi. Şeniz Görüşmek üzere , şimdilik byeee

sağol canim tabiki duanin zarari olmaz biz yeterki dua edelim sadece merak ettim ...allah seninde çocuğuna sağlikli uzun ömürler versin...allah bizede nasip etsin..

bademciğim günler ne çabuk geçiyor bugün yumurtan toplaniyormuş hayirlisi ols inşallah inşallah yazimi görürsün şimdi kendine çok iyi bakman gerekiyor aman üşütme,zaten dr.lar sana tüm bilgileri verirler inşallah hayirlisiyla embriyolarin oluşur ve tutar...meleğin kisa zamanda gelir.

günaydıııııııııııııııııııın kızlar neler yaptınız bakayım bensizzzzsengözlerimebaksanab kızlar önceden geriye dönüp bütün sayfaları okuyodum ama artık gerçekten hiiiiiiiç okuyamıyorum hem o kadar zamanımda........... bişey kaçırmamışımdır inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu güzel dualara amiiinnnnnnnnnnnnnnnn dememek imkansız.Rabbim hepimizin tez zamanda muradını versin kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…