Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 gün canım arkadaşım
canım iyiki hatırlattın ben şimdi biraz kuran okuyaym ve başta badem olmak üzere hepimize dua edliyim :Saruboceq::Saruboceq: canlarım biliyorsunuz sayımız çok fazla ben herkesin adını tek tek hatırlıyamam ben hepiniz adına dua edeceğim allah hepimizin yardımcısı olsun ve emeklerimizi boşa çıkarmasın(amin
şimdi bana biraz müsade.....
canlar okudum ve dua ettm şimdi birde burda edelim sizlerde amin diyin (içinizden)
EY MERHEMETİ BOL OLAN ALLAH'IM BİZLERİ AFFEYLE,
BİZLERİ BAGIŞLA,
BİZLERİ SANA HAKKIYYLA KUL HABİBİNE DE HAKKIYLA ÜMMET EYLE
ŞU DÜNYADA NE KADAR SIKINTIDA KALMIŞ KARDEŞLERİMİZ VARSA CÜMLESİNİN YARDIMCISI OL
HASTALARA ŞİFA
DERTLİLERE DEVA
BORÇLULARA ÖDEME KOLAYLIĞI VER ALLAHIM
BURADA BULUNAN VE BÜTÜN DÜNYADAKİ BEBEK İSTEYEN KARDEŞLERİMİZE DE EN KISA ZAMAN DA HAYIRLI,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ET.
EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA ALLAHIM
BADEM ARKADAŞIMIZIN DA YARDIMCISI OL EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VER ALLAHIM
ELERİMİZİ AÇTIK SANA YALVARIYORUZ... DUALARIMIZI KABUL EYLE ALLAHIM
BİLİYORUZ GÜNAHIMIZ HATAMIZ ÇOK AMA SEN MERHAMATLİSİN BAĞIŞLAYANSIN BİZLERİDE BAĞIŞLA,
BU DUALARI GÜNAHSIZ AĞIZLARDAN YAPILMIŞCASINA KABUL EYLE...
(AMİN)
kızlar bende bi heyecen bi korku var anlatamam..kendimiz dinliyorum resmen..rüyalarımda bebk görüyorum.ama bebk görünce hep tersi çıktı..nevrom beklemede olanların arsında bende varım ya görünce kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oldu...her zaman 10 gün önceden başlardı adet belirtileri tam günü ama yok.sanki midem bulanıyor gibi geliyor.işallah psikolojik değildir..aman ne bileyim işte 6 yılın bekleyişi.hep ümitlendim ama bu zamana kadar hüsran oldu...ya yine boşboşuna ümitleniyorsam.adet olduğumda artık ümitlenmeyecem diyorum.ama diğer ay geliyor aynısı..tedavi görmedim bu ay olmaz diyorum.ama allahtan ümit kesilmez.o istedimi olur biliyorum...işallah allahım daha fazla sınav etmez...ben burdaki herkesin gerek birbirine destek olarak,gerek sabrederek bu sınavı geçtiklerine inanıyorum...en güzel mükafatla ödüllendirilmek dileğiyle işallah...
adet döngüm bu hesaplamaya göre 26 çıkıyor canım 2 gün geçmiş oluyor canım.Normal döngü 28 gündür. Mesela bundan 3-4 ay önceki adet döngünü topla ay sayısına böl , ortalamayı bul. Eğer geçtiyse geçmi olarak kabul edebilirsin. Mesela 30 , 29 , 25 , 25 ise son 4 ay ; toplayıp 4'e böl. Ne çıkacak bakalım. a.s.
canlar okudum ve dua ettm şimdi birde burda edelim sizlerde amin diyin (içinizden)
ey merhemeti bol olan allah'im bizleri affeyle,
bizleri bagişla,
bizleri sana hakkiyyla kul habibine de hakkiyla ümmet eyle
şu dünyada ne kadar sikintida kalmiş kardeşlerimiz varsa cümlesinin yardimcisi ol
hastalara şifa
dertlilere deva
borçlulara ödeme kolayliği ver allahim
burada bulunan ve bütün dünyadaki bebek isteyen kardeşlerimize de en kisa zaman da hayirli,sağlikli evlatlar nasip et.
Emeklerimizi boşa çikarma allahim
badem arkadaşimizin da yardimcisi ol emeklerinin karşiliğini ver allahim
elerimizi açtik sana yalvariyoruz... Dualarimizi kabul eyle allahim
biliyoruz günahimiz hatamiz çok ama sen merhamatlisin bağişlayansin bizleride bağişla,
bu dualari günahsiz ağizlardan yapilmişcasina kabul eyle...
(amin)
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?:enbuyukkk:
nasılsınız kızlar :çok üzgünüm:
28 gün canım arkadaşım
Günaydınnn kızlarrr herkezeee hayırlııı günlerr diliyorumm ..allaha emnaet olunn
içim sıkılıyor bitanem neden bilsem.. :a015:sabırsız noldu balım neden üzgünsün bakim sen :teselli: