Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kıslar yine efkar bastı bana canım sıkıldı birdensenağlama Allahım nolur yarabbim bizede çocuk sahibi olmayı nasip eyle minicik elli mis kokulu evlatlarımız olsun evimize neşe gelsin:Saruboceq:

canımm allahım yavrnu size bağışlasın çok tatlı maallahh darısı bizede olur inşallahhh çok saol bilgilerin içinŞeniz

canım çok çok teşekkür ederim Alah razı olsun, darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamanda dilekleriniz gerçekleşir dualarım sizinleŞeniz

sağol canim tabiki duanin zarari olmaz biz yeterki dua edelim sadece merak ettim ...allah seninde çocuğuna sağlikli uzun ömürler versin...allah bizede nasip etsin..

çok teşekkür ederim canım benim Allah sizede nasip etsin, tüm isteyenlere sağlıklı melekler versin rabbim Şeniz

Kıslar yine efkar bastı bana canım sıkıldı birdensenağlama Allahım nolur yarabbim bizede çocuk sahibi olmayı nasip eyle minicik elli mis kokulu evlatlarımız olsun evimize neşe gelsin:Saruboceq:

aymesim canım benim, amin duana ama hüzünlenme bakiym :teselli: bizimkiler pek nazlı olucak belli.Biz istedikçe, bekledikçe gelmiyorlar.İstemezmiş gibi yapalım lülülülülülü Kaçan kovalanırmış, bu sefer de belki onlar koşa koşa yumoşları yakalamaya çalışırlar :roflol:

duygucum inşallah yumoşların çok iyi durumdadır :Saruboceq:a.s.

nisafidan canım inşallah hiç gelmez kırmızılar da:CüvCüv: olursun a.s.

balcım ara ara uğra özletme kendini a.s.:asigim:

yabangülü canım inşallah sende :CüvCüv: olursun a.s.

kızlar ben kacıyorum.annısıme gıdıyorum teyzem gelmıs adapazarından.yıne ugrarım aksam ınsallah.hadı bakalım hayırlı habrlerınızı beklıyoruz tum arkadaslar.optuuuuuummmm..

nevrosky canım benim adet tarihimi 25 kasım olarak değiştirirmisin. bide tedavi kısmına aşılama. yarın aşılamaya başlıyoz.:))) şans dileyin kıslar dualarınızı eksik etmeyin...

elchın canım çok sağol bitanem inşallah hepimiz sevinç çığlıkları atar göbişi şişiririz:)))

bende burdayımhihoyyyt
sözde temizlik yapıyorum.kaydirigubbakcemile2
meraktan çatlıyorum kkda neler oluyor ben yokken diyekaydirigubbakcemile3

slm kizlar gunaydin diye yaziyim dedim ama ben yazsiya kadar tunaydin oldu iki saattir tlf dedikodu yapiyorum
anca yazabildim sinirdende basim catladi ailemi mesleler kaynana elti falan hic sevmezdim ama bu durumlara insan dusuyor ya gicik oldum sogaraya basladim tekrar uyuz bu insanlar yaaaaaaaaaa
allah bana sabir versin benim derdim ban yetiyor zaten

hoşgeldin meleğimmm nasılsınnnnn

btr yardıma gelemmi balımm

accccuk etsen olur be elçinimkaydirigubbakcemile5.canım benim çocukken evcilik oynarkene bebişim vardı adı elçindi.ahhhhhhhhh dün gibi hatırlıyorum.o günleri ama su gibi akıp geçmiş .:çok üzgünüm:

bende burdayımhihoyyyt
sözde temizlik yapıyorum.kaydirigubbakcemile2
meraktan çatlıyorum kkda neler oluyor ben yokken diyekaydirigubbakcemile3

bende aynı canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o yüzden 1 sattlik işi 2 satte anca yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3

btrkl canim kahvenin kokusu cok guzeldi ellerine saglik senden di demi bugun kahveler

asicim biliyon aynı detten bende muzdaribim.boşver arkadaşım m........ et gitsinler.onlara kafayı taktıkça değer vermiş oluyoruz.salllaaaaaaaaa gitsin.:jeyyar:

Selam kızlar nasılsınız.
Dün hiç giremedim siteye.Bir türlü acılmadı sinir oldum.klava:
Herkes iyidir umarım.Tedavi olan tüm arkadasların Rabbim yardımcısı olsun.Dualarımız sizlerle.Allah hepimizin işini kolaylastırsın.
Bende pembe leke gelmeye basladı.Yarın gelir sinir sey. kötükedihüso
2 gün gecikti bu sefer.Cok tuhaf ama olmayacağını bilebile yine de acaba diyorum. senağlama
Rabbim ne olursa olsun içimizde ki ümidi bitirmiyor demekki :Saruboceq:
Yoksa yasamak daha zor olurdu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…