• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
btrkl canim kahvenin kokusu cok guzeldi ellerine saglik senden di demi bugun kahveler

ewet canım bugün sanal kahve günü bendeydi.yarın kimdeyiz kızlarrrrrrr?
fadikçim yardımcı mı alsak ne yapsak bacımmm?

asicim biliyon aynı detten bende muzdaribim.boşver arkadaşım m........ et gitsinler.onlara kafayı taktıkça değer vermiş oluyoruz.salllaaaaaaaaa gitsin.:jeyyar:

evet canim aklima hep sen geliyorsun zaten
anneme anlatiyordum annemde oyle diyor ustune bile alma diyor bu insanlar ne gicik susutukca ustume geliyor kadin surekli laf sokuyor ya sinir krizi gecirtecek bana kötükedihüso allah sanada banada yardim etsin

nevrosky canım benim adet tarihimi 25 kasım olarak değiştirirmisin. bide tedavi kısmına aşılama. yarın aşılamaya başlıyoz.:))) şans dileyin kıslar dualarınızı eksik etmeyin...

Canım düzeltirim ben. a.s. İnşallah aşılamada yüzünüz güler tatlım. elfide gibi sen de aşılama ile hamile kalırsın dilerim. :nazar: :teytey: :dance:

Selam kızlar nasılsınız.
Dün hiç giremedim siteye.Bir türlü acılmadı sinir oldum.:oklava:
Herkes iyidir umarım.Tedavi olan tüm arkadasların Rabbim yardımcısı olsun.Dualarımız sizlerle.Allah hepimizin işini kolaylastırsın.
Bende pembe leke gelmeye basladı.Yarın gelir sinir sey. kötükedihüso
2 gün gecikti bu sefer.Cok tuhaf ama olmayacağını bilebile yine de acaba diyorum. senağlama:emir_bebek:
Rabbim ne olursa olsun içimizde ki ümidi bitirmiyor demekki :Saruboceq:
Yoksa yasamak daha zor olurdu sanırım

selam canım. bende senle aynı durumdayım. adetim geçti. ama durumumuzdan dolayı acaba bile diyemiyorum.Allah yardımcımız olsun.

insallah bademcimiz guzel haberlerle doner kizlar insallah buyuk buyuk guzel guzel yumoslari alinmistir
bu arada ogleden sonra hizimi alamadim eltime oturmaya gidicem kizlar sizleri cok ozluycem gelince burdayim
masallah yine dunden beri bir suru sayfa birikmis iyi gidiyoruz yani
site izin verse ne guzel muhabbetlet edicez

Selam kızlar nasılsınız.
Herkes iyidir umarım.Tedavi olan tüm arkadasların Rabbim yardımcısı olsun.Dualarımız sizlerle.Allah hepimizin işini kolaylastırsın.
2 gün gecikti bu sefer.Cok tuhaf ama olmayacağını bilebile yine de acaba diyorum. senağlama:emir_bebek:

Tatlımmm hoşgeldin :1hug: Özledim seni. Fazla girmiyorsun , pek görüşemiyoruz sengözlerimebaksanab

Hayırlısı olsun tatlım. İnşallah eşinin uyguladığı incir kürü faydasını gösterir. Spermiogramı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? Kür ne zaman bitiyor bitanem? Şeniz

accccuk etsen olur be elçinimkaydirigubbakcemile5.canım benim çocukken evcilik oynarkene bebişim vardı adı elçindi.ahhhhhhhhh dün gibi hatırlıyorum.o günleri ama su gibi akıp geçmiş .:çok üzgünüm:

mujukaaa bebeğim geliyorum canım aç kapıyı aldım süpürgeyi elime kaydirigubbakcemile4

slm kizlar gunaydin diye yaziyim dedim ama ben yazsiya kadar tunaydin oldu iki saattir tlf dedikodu yapiyorum
anca yazabildim sinirdende basim catladi ailemi mesleler kaynana elti falan hic sevmezdim ama bu durumlara insan dusuyor ya gicik oldum sogaraya basladim tekrar uyuz bu insanlar yaaaaaaaaaa
allah bana sabir versin benim derdim ban yetiyor zaten

Tatlımmmmm salla gitsin. şakkıdı Koy bizim şarkıyı , aç sonuna kadar. Ben de işyerinde açayım. Oynayalım karşılıklı. :teytey: :dance: :dance: hihoyyyt

Selam kızlar nasılsınız.

canım herşyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah yinede gelmez kırmızılarrrrr :CüvCüv:

yaa hayır olsun üzerimde tuhaf bi rahatlık var..dünya yansa umurumda değil...
bebek için aylar sonra ilk defa üzülmüyorum ve ilk defa içim acımıyo...
ne olacak bu ay diye düşünüyorum ne e de olmayacak diye....
bu ay değil belki ama önümüzdeki ay olabilir diye tahmin ediyorum...
herşeyin hayırlısı artık ama çok mutluyum

Nevrokycım dün giremedim malesef.Sanım sitede problem var acılmıyo. :sm_confused:
Eşim yaklasık bir aydır kullanıyor incir kürünü.
Eşim sanırım haftaya yaptıracak birspermiogram.Aslında doktor bu ay değilde gelecek ay istedi spermioramı.İlaç gelecek aya bitecek.Ama biz merak ediyoruz.
Bakalım insallah bir tanede olsa cıkar.Cıkarda bize umut olur :emir_bebek:

Kızlar siteye giremesem de bilin ki hep aklımda ve dularımdasınız.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

Bu güzel dualara amiiinnnnnnnnnnnnnnnn dememek imkansız.Rabbim hepimizin tez zamanda muradını versin kızlar...

Aminn tatlım aminnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allahım temiz kalple ettiğimiz bu duaları geri çevirmeyecek , masum dileklerimizi gerçekleştirecektir. Merhametine sığınıyoruz. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek:

ewet canım bugün sanal kahve günü bendeydi.yarın kimdeyiz kızlarrrrrrr?
fadikçim yardımcı mı alsak ne yapsak bacımmm?

yarın olsun da kahve ikram eden elbet bukunuryerimseniben

canım ya bu yardımcı işi çok güzel fikir kaydirigubbakcemile2 o zaman kk ne çok vaktimiz olur:jeyyar::dance: ama bence vaz geçelim biz bu işten kocişlere söylesek :tomato::mymeka:hizmeççi almaktansa pc leri camdan atmayı tercih ederler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kıslar yine efkar bastı bana canım sıkıldı birdensenağlama Allahım nolur yarabbim bizede çocuk sahibi olmayı nasip eyle minicik elli mis kokulu evlatlarımız olsun evimize neşe gelsin:Saruboceq:

:teselli: Gelecek güzelim. Az daha sabır. a.s. Kendi sağlığımızdan da olmayalım bu yolda. Çok emekler veriyoruz. Çok dualar ediyoruz. Verilen emekler , gönülden edilen bu dualar elbet karşılığını bulacaktır. yerimseniben

günaydıııııııııııııııııııın kızlar neler yaptınız bakayım bensizzzzsengözlerimebaksanab kızlar önceden geriye dönüp bütün sayfaları okuyodum ama artık gerçekten hiiiiiiiç okuyamıyorum hem o kadar zamanımda........... bişey kaçırmamışımdır inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tatlışımmmm ; hatay1977 hamile. :nazar: :teytey: :dance: Sanırım onu bilmiyorsun sadece. a.s. Kolay gelsin tatlım.. kaydirigubbakcemile5

yaa hayır olsun üzerimde tuhaf bi rahatlık var..dünya yansa umurumda değil...
bebek için aylar sonra ilk defa üzülmüyorum ve ilk defa içim acımıyo...
ne olacak bu ay diye düşünüyorum ne e de olmayacak diye....
bu ay değil belki ama önümüzdeki ay olabilir diye tahmin ediyorum...
herşeyin hayırlısı artık ama çok mutluyum

Ne güzel canım yaaa. hihoyyyt Senin adına çok seviniyorum. Bu şekilde olmanın faydasını görmeye başladın zaten. Hayatındaki bazı renkler yoktu. Birkaç renk üzerine geçiyordu günler ama şimdi diğer kaybettiğin , unuttuğun ya da görmediğin renkleri tekrar geriye kazandın. Hep böyle mutlu ve huzurlu , pozitif olursun inşallah bitanem. a.s. :asigim:

Son düzenleme:
Back