btrkl canim kahvenin kokusu cok guzeldi ellerine saglik senden di demi bugun kahveler
ewet canım bugün sanal kahve günü bendeydi.yarın kimdeyiz kızlarrrrrrr?
fadikçim yardımcı mı alsak ne yapsak bacımmm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
btrkl canim kahvenin kokusu cok guzeldi ellerine saglik senden di demi bugun kahveler
asicim biliyon aynı detten bende muzdaribim.boşver arkadaşım m........ et gitsinler.onlara kafayı taktıkça değer vermiş oluyoruz.salllaaaaaaaaa gitsin.:jeyyar:
nevrosky canım benim adet tarihimi 25 kasım olarak değiştirirmisin. bide tedavi kısmına aşılama. yarın aşılamaya başlıyoz.:))) şans dileyin kıslar dualarınızı eksik etmeyin...
Selam kızlar nasılsınız.
Dün hiç giremedim siteye.Bir türlü acılmadı sinir oldum.klava:
Herkes iyidir umarım.Tedavi olan tüm arkadasların Rabbim yardımcısı olsun.Dualarımız sizlerle.Allah hepimizin işini kolaylastırsın.
Bende pembe leke gelmeye basladı.Yarın gelir sinir sey. kötükedihüso
2 gün gecikti bu sefer.Cok tuhaf ama olmayacağını bilebile yine de acaba diyorum. senağlama
Rabbim ne olursa olsun içimizde ki ümidi bitirmiyor demekki :Saruboceq:
Yoksa yasamak daha zor olurdu sanırım
Selam kızlar nasılsınız.
Herkes iyidir umarım.Tedavi olan tüm arkadasların Rabbim yardımcısı olsun.Dualarımız sizlerle.Allah hepimizin işini kolaylastırsın.
2 gün gecikti bu sefer.Cok tuhaf ama olmayacağını bilebile yine de acaba diyorum. senağlama
accccuk etsen olur be elçinimkaydirigubbakcemile5.canım benim çocukken evcilik oynarkene bebişim vardı adı elçindi.ahhhhhhhhh dün gibi hatırlıyorum.o günleri ama su gibi akıp geçmiş .:çok üzgünüm:
sağol bitanem iyiyimm bu gün biraz yoğundum şimdi biraz rahatladı
kaydirigubbakcemile3
slm kizlar gunaydin diye yaziyim dedim ama ben yazsiya kadar tunaydin oldu iki saattir tlf dedikodu yapiyorum
anca yazabildim sinirdende basim catladi ailemi mesleler kaynana elti falan hic sevmezdim ama bu durumlara insan dusuyor ya gicik oldum sogaraya basladim tekrar uyuz bu insanlar yaaaaaaaaaa
allah bana sabir versin benim derdim ban yetiyor zaten
Selam kızlar nasılsınız.
gunu gecen arkadaslarimiz insallah hamissinizdir bu ay bitmeden cogaltsak ne guzel olur
Bu güzel dualara amiiinnnnnnnnnnnnnnnn dememek imkansız.Rabbim hepimizin tez zamanda muradını versin kızlar...
ewet canım bugün sanal kahve günü bendeydi.yarın kimdeyiz kızlarrrrrrr?
fadikçim yardımcı mı alsak ne yapsak bacımmm?
Kıslar yine efkar bastı bana canım sıkıldı birdensenağlama Allahım nolur yarabbim bizede çocuk sahibi olmayı nasip eyle minicik elli mis kokulu evlatlarımız olsun evimize neşe gelsin:Saruboceq:
günaydıııııııııııııııııııın kızlar neler yaptınız bakayım bensizzzzsengözlerimebaksanab kızlar önceden geriye dönüp bütün sayfaları okuyodum ama artık gerçekten hiiiiiiiç okuyamıyorum hem o kadar zamanımda........... bişey kaçırmamışımdır inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa hayır olsun üzerimde tuhaf bi rahatlık var..dünya yansa umurumda değil...
bebek için aylar sonra ilk defa üzülmüyorum ve ilk defa içim acımıyo...
ne olacak bu ay diye düşünüyorum ne e de olmayacak diye....
bu ay değil belki ama önümüzdeki ay olabilir diye tahmin ediyorum...
herşeyin hayırlısı artık ama çok mutluyum