Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar,
bademcim inşallah şu anda herşey yolunda gidiyordur.Dualarımız seninle.Haberlerini bekliyoruz.

içim sıkılıyor bitanem neden bilsem.. :a015:
ben böle deildim yaşarken oldum
senağlama

canım benim yaaa böyle yapma nolur çık camdan bak ne güzel hava mis gibi herşey nefes alıp veriyorken herşeye ümit var demektir umutlu ve pozitif olmamız lazım meleğim nolur canını hiç bişeye sıkma yaa bir gün gelecek bebiklerimizle oynaşacağız bu saatlarde yatakta inşallahhh :CüvCüv:

yeni gelen arkadaşlara ben de günaydın diyorum a.s.

canlar ben kahvaltı etmeye gidiyorum biraz işlerimde var ama ara ara uğrarim

a.s.:1hug::asigim:Şeniz

günaydınn arkadaşlarrr.....hepiniz iyisindirr inşallahh....bende bugün saat 4 gibi yumoşların durumunu öğrenmek için doktora gidicemm heyecanlıyımm ilk defa klomen kullandım çünkü...inşallah herşey yolunda gider...gelince gelişmeleri yazarımm...hepiniz iyi ki varsınız valla....

:1hug: gamyoncuiremsu :a015: :Saruboceq:
çok tatlısın canım benimm sağol

arkadaşlar benimde günüm geçti. bu hafta adetimin 2.günü ultrasona girmem gerekiyordu. Tüp bebek raporu için isteniyor. Ama gelen giden yok. Hamilede olamam. olma ihtimalim binde de bir.Acaba adet düzenimmi bozuldu üzüntü ve stresten.:1shok:

Günaydınnn kızlarrr herkezeee hayırlııı günlerr diliyorumm ..allaha emnaet olunn

Canımm. Hemen gidiyormusun yoksa? :1hug: Özledim seni. Görüşemedik kaç gündür. Gel sarılıp koklaşalım , hasret giderelim balımmmmmmm. :asigim: :1hug: a.s. Şeniz

duygucummm inşallah yumoşların kocaöan olmuştur tatlım ve ikiz ikiz tutunurlar ohh ohh hadi bakalım hayırlı haberlerini duyarız inşallahhhh:hooray:

:CüvCüv::CüvCüv:duyguşum işallah yumuşların büyümüştür..sevinçli haberini bekliyoruz canım...gelince yaz hemen olurmu?:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

inşallah hamilesindir açeyla bi test yap bakalım için rahat eder hamile değilim diyosan eğer kaybedecek bişey yok bence hem belki çift çizgi çıkar ne malummm

Canım eğer stress oluyorsan beklemedekilerden çıkarabilirim. İnşallah bu bekleyiş son bekleyiştir. Ve bu bekleyişin sonunda pozitifi görürsün bitanem. Sen de uzun senelerdir uğraş veriyorsun. Dilerim mükafatını alma vaktin gelmiştir. :Saruboceq: :CüvCüv:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Canım benim ağzına , yüreğine sağlık. Şeniz

Çoçuk sahibi olmak isteyen,kolay doğum,hayırlı evlat isteyenler için okunacak hatim
1.Enbiya süresi 70
2. Ali İmran süresi 38-39-40-41. ayetler 73 kere
3.Saffat süresi 83. ayetten den başlayıp 113.ayet dahil 73 kere
4.Hud süresi 69. ayetten başlayıp 76. ayet dahil 73 kere
5.Ayetel kürsi ,Fatiha,İhlas ,Nas,Felak hepsinden 1 kez
6.İnşikak süresi 7 kere
7."Ya Evvel" 1000 adet
8."Ya Halık" 1000 adet
9. "Ya Bari" 1000 adet
10."Ya Musavvir " 1000 adet
11."Ya Varis" 1000 adet
12."Ya Macid " 1000 adet

arkadaşlar bu konuda dua etmek isteyenler için...

Günaydın tatlım , iyiyiz çok şükür. Sen de iyisindir inşallah. Kahvaltını et , işlerini hallet ; sonra bekliyoruz. yerimseniben

arkadaşlar ben çıkıyorum kahvaltı yapayım nevrocum sağol yardımların için hesapa göre 2 günüm geçmiş bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…