• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar,
bademcim inşallah şu anda herşey yolunda gidiyordur.Dualarımız seninle.Haberlerini bekliyoruz.

içim sıkılıyor bitanem neden bilsem.. :a015:
ben böle deildim yaşarken oldum
senağlama

canım benim yaaa böyle yapma nolur çık camdan bak ne güzel hava mis gibi herşey nefes alıp veriyorken herşeye ümit var demektir umutlu ve pozitif olmamız lazım meleğim nolur canını hiç bişeye sıkma yaa bir gün gelecek bebiklerimizle oynaşacağız bu saatlarde yatakta inşallahhh :CüvCüv:

yeni gelen arkadaşlara ben de günaydın diyorum a.s.

canlar ben kahvaltı etmeye gidiyorum biraz işlerimde var ama ara ara uğrarim

a.s.:1hug::asigim:Şeniz

günaydınn arkadaşlarrr.....hepiniz iyisindirr inşallahh....bende bugün saat 4 gibi yumoşların durumunu öğrenmek için doktora gidicemm heyecanlıyımm ilk defa klomen kullandım çünkü...inşallah herşey yolunda gider...gelince gelişmeleri yazarımm...hepiniz iyi ki varsınız valla....

canım benim yaaa böyle yapma nolur çık camdan bak ne güzel hava mis gibi herşey nefes alıp veriyorken herşeye ümit var demektir umutlu ve pozitif olmamız lazım meleğim nolur canını hiç bişeye sıkma yaa bir gün gelecek bebiklerimizle oynaşacağız bu saatlarde yatakta inşallahhh :CüvCüv:

:1hug: :emir_bebek: gamyoncuiremsu :a015: :Saruboceq:
çok tatlısın canım benimm sağol

arkadaşlar benimde günüm geçti. bu hafta adetimin 2.günü ultrasona girmem gerekiyordu. Tüp bebek raporu için isteniyor. Ama gelen giden yok. Hamilede olamam. olma ihtimalim binde de bir.Acaba adet düzenimmi bozuldu üzüntü ve stresten.:1shok:

Günaydınnn kızlarrr herkezeee hayırlııı günlerr diliyorumm ..allaha emnaet olunn

Canımm. Hemen gidiyormusun yoksa? :1hug: Özledim seni. Görüşemedik kaç gündür. Gel sarılıp koklaşalım , hasret giderelim balımmmmmmm. :asigim: :1hug: a.s. Şeniz

günaydınn arkadaşlarrr.....hepiniz iyisindirr inşallahh....bende bugün saat 4 gibi yumoşların durumunu öğrenmek için doktora gidicemm heyecanlıyımm ilk defa klomen kullandım çünkü...inşallah herşey yolunda gider...gelince gelişmeleri yazarımm...hepiniz iyi ki varsınız valla....

duygucummm inşallah yumoşların kocaöan olmuştur tatlım ve ikiz ikiz tutunurlar ohh ohh hadi bakalım hayırlı haberlerini duyarız inşallahhhh:hooray:

:CüvCüv::CüvCüv:duyguşum işallah yumuşların büyümüştür..sevinçli haberini bekliyoruz canım...gelince yaz hemen olurmu?:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar benimde günüm geçti. bu hafta adetimin 2.günü ultrasona girmem gerekiyordu. Tüp bebek raporu için isteniyor. Ama gelen giden yok. Hamilede olamam. olma ihtimalim binde de bir.Acaba adet düzenimmi bozuldu üzüntü ve stresten.:1shok:

inşallah hamilesindir açeyla bi test yap bakalım için rahat eder hamile değilim diyosan eğer kaybedecek bişey yok bence hem belki çift çizgi çıkar ne malummm

kızlar bende bi heyecen bi korku var anlatamam..kendimiz dinliyorum resmen..rüyalarımda bebk görüyorum.ama bebk görünce hep tersi çıktı..nevrom beklemede olanların arsında bende varım ya görünce kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oldu...her zaman 10 gün önceden başlardı adet belirtileri tam günü ama yok.sanki midem bulanıyor gibi geliyor.işallah psikolojik değildir..aman ne bileyim işte 6 yılın bekleyişi.hep ümitlendim ama bu zamana kadar hüsran oldu...ya yine boşboşuna ümitleniyorsam.adet olduğumda artık ümitlenmeyecem diyorum.ama diğer ay geliyor aynısı..tedavi görmedim bu ay olmaz diyorum.ama allahtan ümit kesilmez.o istedimi olur biliyorum...işallah allahım daha fazla sınav etmez...ben burdaki herkesin gerek birbirine destek olarak,gerek sabrederek bu sınavı geçtiklerine inanıyorum...en güzel mükafatla ödüllendirilmek dileğiyle işallah...

Canım eğer stress oluyorsan beklemedekilerden çıkarabilirim. İnşallah bu bekleyiş son bekleyiştir. Ve bu bekleyişin sonunda pozitifi görürsün bitanem. Sen de uzun senelerdir uğraş veriyorsun. Dilerim mükafatını alma vaktin gelmiştir. :Saruboceq: :CüvCüv:

canlar okudum ve dua ettm şimdi birde burda edelim sizlerde amin diyin (içinizden)

EY MERHEMETİ BOL OLAN ALLAH'IM BİZLERİ AFFEYLE,
BİZLERİ BAGIŞLA,
BİZLERİ SANA HAKKIYYLA KUL HABİBİNE DE HAKKIYLA ÜMMET EYLE
ŞU DÜNYADA NE KADAR SIKINTIDA KALMIŞ KARDEŞLERİMİZ VARSA CÜMLESİNİN YARDIMCISI OL
HASTALARA ŞİFA
DERTLİLERE DEVA
BORÇLULARA ÖDEME KOLAYLIĞI VER ALLAHIM
BURADA BULUNAN VE BÜTÜN DÜNYADAKİ BEBEK İSTEYEN KARDEŞLERİMİZE DE EN KISA ZAMAN DA HAYIRLI,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ET.
EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA ALLAHIM
BADEM ARKADAŞIMIZIN DA YARDIMCISI OL EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VER ALLAHIM
ELERİMİZİ AÇTIK SANA YALVARIYORUZ... DUALARIMIZI KABUL EYLE ALLAHIM
BİLİYORUZ GÜNAHIMIZ HATAMIZ ÇOK AMA SEN MERHAMATLİSİN BAĞIŞLAYANSIN BİZLERİDE BAĞIŞLA,
BU DUALARI GÜNAHSIZ AĞIZLARDAN YAPILMIŞCASINA KABUL EYLE...
(AMİN)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Canım benim ağzına , yüreğine sağlık. Şeniz

Çoçuk sahibi olmak isteyen,kolay doğum,hayırlı evlat isteyenler için okunacak hatim
1.Enbiya süresi 70
2. Ali İmran süresi 38-39-40-41. ayetler 73 kere
3.Saffat süresi 83. ayetten den başlayıp 113.ayet dahil 73 kere
4.Hud süresi 69. ayetten başlayıp 76. ayet dahil 73 kere
5.Ayetel kürsi ,Fatiha,İhlas ,Nas,Felak hepsinden 1 kez
6.İnşikak süresi 7 kere
7."Ya Evvel" 1000 adet
8."Ya Halık" 1000 adet
9. "Ya Bari" 1000 adet
10."Ya Musavvir " 1000 adet
11."Ya Varis" 1000 adet
12."Ya Macid " 1000 adet

arkadaşlar bu konuda dua etmek isteyenler için...

kızlar gunaydın nasılsınız bakem.guzel bır haberle gune baslamısınız masallah.hataycım onceden tebrık etmıstm ama yıne edıyorum senı.allah tamamına erdırsın ınsallah canım.nevros sende ıyısındır ınsallah.aymescım gecmıs olsun canım..badem kalbımız hep senınle.rabbım yar ve yardımcın olsun....herkesı sevıyom kızlar..yıne ugrarım ara ara.sımdı kahvaltı zamanı..

Günaydın tatlım , iyiyiz çok şükür. Sen de iyisindir inşallah. Kahvaltını et , işlerini hallet ; sonra bekliyoruz. yerimseniben

arkadaşlar ben çıkıyorum kahvaltı yapayım nevrocum sağol yardımların için hesapa göre 2 günüm geçmiş bakalım.

Back