Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu durumlara sinir olurum ama belki bi mazereti vardır diyecemofff offfffffff misafirim tlf etti gelemiyoz diye bu saatte habermi verilir ya bu insanlar ne anlayissiz siz olsaniz ne yapardiniz yarin gelcez diyolar bende yarin kabul etmeyim bari
canım gönlümden geçen inşallah tedaviye başlamadan hamile kalmambadem canim insallah kazasiz gider gelirsin bize haber vermeyi unutma cok merak ediyorum onumuzdeki aylarda bende yaptircam sen benim ornegimsin
teşekkür ederim kızlar, moralimiz bozuldu gerçekten.Ama en azından çözümsüz dert değil diye mantıklı düşünmeye devam etmeye çalışıyorum.Şu ameliyat sıkıntılarını bi atlatsak rahatlıcaz.6 aydan önce dikişlerden kurtulamıcaz heralde.
teşekkür ederim kızlar, moralimiz bozuldu gerçekten.Ama en azından çözümsüz dert değil diye mantıklı düşünmeye devam etmeye çalışıyorum.Şu ameliyat sıkıntılarını bi atlatsak rahatlıcaz.6 aydan önce dikişlerden kurtulamıcaz heralde.
ne güzel dua yarabbimALLAH IM yarabbim senden peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine istiyoruz
dunyada duasi en makbul insanin agziyla istiyoruz
sana binlerce kez sukrederek sitiyoruz
sana yalvariyoruz sen bizi yaratan buyuk yaratici tek allahim bizi evlat hasretiyle yakma hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eyle:Saruboceq:AMIN
bencede yarin isim ciksin kabul etmeyim hemde yarin kurtlar vadisi varkötükedihüso
bu arada ben kaciyim artik kocisim gelcek iyi aksamlar kizlar tekraarrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin nevrommm hayırdır hamiş haberimi var bakim yeni
Canım en son hatay1977 hamiş. Yeni hamiş haberi yok ama. Biz kesintisiz 1 gün kutluyoruz ya o bakımdan. :teytey: :teytey: :teytey:
İnşallah senin halayını da yakın zamanda çekeriz tatlımmmmmmmm. :asigim: Sevgi pıtırcığımmm :asigim: :teytey:
iyi akşamlar nevrocumm nasılsınn... bende heyecan var biraz yarın yumoşların durumunu öğrenmeye gidicemm biliyorsun bu ay ilk defa klomen kullandımm..ve bel ağrım çok oldu kasıklarımda ağırdı..hafif hafif bide beyaz akıntım geldi...bakalım merak ediyorum yarın neler olacak hayırlısı inşallah.dua et bana görüşürüz...
bende bu akşam çatlıyorum. cuma sabahıda aşılamam yapılacak:bbo:
kizlar bugun ruyamda 8 aylik hamistim ve afedersiniz birden dogum belirtileri basladi ve dogum yapmak icin hastaneye gitmeye calisiyordum
bu konuda bir fikri olan varmi dogumu gormedim ama
bebek bekleyen arkadaşlarmı tebrik ediyorum Allahın izniyle yavrularınızı kucağınıza alır ve seversiniz bizede dua edin testler negatif çıksada canınızı sıkmayın bu arada sayfaya çok zor giriyorum sizde de öylemi
selam kızlar şükür kavuşturana sonunda girebildim siteye a.s.
selam kızlar yine ben kaybolmuştum ama geldim:)
ne zamandır evde yok sayılırdım.sabah çıkıp akşam geliyordum,eşime yardım için
ve dün başıma çok kötü bişey geldi.ben kedime arka balkona yer hazırladım ve
camı havalandırmak için açtım,ben kuaföre gittim
kapalıydı sonra dank etti salı olduğu neyse iyikide kapalıymış eve geldim hemen balkona çıktım ve kedim yok
sarman diye sesleniyorum ses vermiyor,galiba dedim ben tam balkon kapısını kapatırken içeri kaçtı
içerdede seslendim yine yok ,aklıma tek şey geldi ve dua ederek allah ım ne olur aklıma gelen başıma gelmesin dedim
ve balkondan aşağı baktım sarmanım gözükmüyordu,seslendim ses yine yok
yine içeri baktım dedim böyle olmuyor yine balkonda seslendim ve nasıl acı bir şekilde miyavladı duysaydınız içiniz giderdi
ben hem yaşıyor sevinci hemde bişey oldu ona korkusuyla aşağı nasıl indiğimi hatırlamıyorum
neyse bide komşu evde yokmu ben çıldıracam hemen apartmanın bahçesine gim ve yan bahçeye atladım
ve sarmanımı aldım bana nasıl sarıldı bir görseydiz
eve çıktık,titriyordu ve burnu kanamış eşimi aradım durumu atlattım hemen veterinere gidin dedi
soluğu veterinerde aldım neyseki kırığı falan yok bir ihtimal iç kanama varsa diye bir iğne vurdu ve antibiyotik yazdı
üst damağıda biraz yaralandığından tek yaş mama sulandırarak vermemi istedi
ve allah ıma şükürler olsun şimdi çok iyi kızlar ona bişey olsaydı vicdan azabından giderdim ben
camı açık bırakıp gitmemeliydim bu bana çooooooooooooook büyük bir ders oldu neyseki allah ım onu bana bağışladı:)