• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
offf offfffffff misafirim tlf etti gelemiyoz diye bu saatte habermi verilir ya bu insanlar ne anlayissiz siz olsaniz ne yapardiniz yarin gelcez diyolar bende yarin kabul etmeyim bari

badem canim insallah kazasiz gider gelirsin bize haber vermeyi unutma cok merak ediyorum onumuzdeki aylarda bende yaptircam sen benim ornegimsin

teşekkür ederim kızlar, moralimiz bozuldu gerçekten.Ama en azından çözümsüz dert değil diye mantıklı düşünmeye devam etmeye çalışıyorum.Şu ameliyat sıkıntılarını bi atlatsak rahatlıcaz.6 aydan önce dikişlerden kurtulamıcaz heralde.

offf offfffffff misafirim tlf etti gelemiyoz diye bu saatte habermi verilir ya bu insanlar ne anlayissiz siz olsaniz ne yapardiniz yarin gelcez diyolar bende yarin kabul etmeyim bari
bu durumlara sinir olurum ama belki bi mazereti vardır diyecem
çünkü bennde dün arkadaşıma gidecektim kedim düşünce veteriner falan derken gidemedim durumuda anlattım
ama öylesine gelmiyorsa sende yarın musait olma bence:jeyyar:
badem canim insallah kazasiz gider gelirsin bize haber vermeyi unutma cok merak ediyorum onumuzdeki aylarda bende yaptircam sen benim ornegimsin
canım gönlümden geçen inşallah tedaviye başlamadan hamile kalmam
allah gönlüne göre versin çifter çifter bebişlerimiz olur inşallahhhhhhhhhhh
teşekkür ederim kızlar, moralimiz bozuldu gerçekten.Ama en azından çözümsüz dert değil diye mantıklı düşünmeye devam etmeye çalışıyorum.Şu ameliyat sıkıntılarını bi atlatsak rahatlıcaz.6 aydan önce dikişlerden kurtulamıcaz heralde.

allah ım şifa versin o kadar süreye kalmadan iyileşir ve bir mucize gerçekleşir sende burayı hamileyim diye inletirsin:CüvCüv:

ALLAH IM yarabbim senden peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine istiyoruz
dunyada duasi en makbul insanin agziyla istiyoruz
sana binlerce kez sukrederek sitiyoruz
sana yalvariyoruz sen bizi yaratan buyuk yaratici tek allahim bizi evlat hasretiyle yakma hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eyle:Saruboceq:AMIN

bencede yarin isim ciksin kabul etmeyim hemde yarin kurtlar vadisi var:delphin:kötükedihüso
bu arada ben kaciyim artik kocisim gelcek iyi aksamlar kizlar tekraarrrrrrrrrrrrr

vesta canim geçmiş olsun

benim eşimde varikoselden amaliyat oldu ama dikiş yoktu neden öyle oldu sizinki şimdi bende korktum doğrusu
:uhm::uhm:

ALLAH IM yarabbim senden peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine istiyoruz
dunyada duasi en makbul insanin agziyla istiyoruz
sana binlerce kez sukrederek sitiyoruz
sana yalvariyoruz sen bizi yaratan buyuk yaratici tek allahim bizi evlat hasretiyle yakma hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eyle:Saruboceq:AMIN
ne güzel dua yarabbim
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bencede yarin isim ciksin kabul etmeyim hemde yarin kurtlar vadisi var:delphin:kötükedihüso
bu arada ben kaciyim artik kocisim gelcek iyi aksamlar kizlar tekraarrrrrrrrrrrrr

iyiakşamlar canım
hehehe bencede gelmesinlerkötükedihüso
bende sevdiğim dizilerde misafir gelecekse çok sinir oluyorum izleyemiyorum yananiknanik

Canlarımmmmmmmmmmmmmm geldimmmmmmmm. kaydirigubbakcemile4 Halaylar çekiliyor mu? Durmak yokkkk. Belki sizinki de çok yakında. :teytey: :dance: :dance: :dance:

hoşgeldin nevrommm hayırdır hamiş haberimi var bakim yeni

Canım en son hatay1977 hamiş. :nazar: Yeni hamiş haberi yok ama. Biz kesintisiz 1 gün kutluyoruz ya o bakımdan. :teytey: :teytey: :teytey:

İnşallah senin halayını da yakın zamanda çekeriz tatlımmmmmmmm. :asigim: Sevgi pıtırcığımmm :asigim: :teytey:

Canım en son hatay1977 hamiş. :nazar: Yeni hamiş haberi yok ama. Biz kesintisiz 1 gün kutluyoruz ya o bakımdan. :teytey: :teytey: :teytey:

İnşallah senin halayını da yakın zamanda çekeriz tatlımmmmmmmm. :asigim: Sevgi pıtırcığımmm :asigim: :teytey:

evet bitanem ondan haberim var sabah tebrik etmiştim inşallah canımın içi hepimizinkini kutlayalım hepimizin göbüşleri çifter çifter dolar inşallahhhh çok dua ediyorum dadlummm çokkkkkk sevgi pıtırcığın yesin seni cokacimcoooka.s.

iyi akşamlar nevrocumm nasılsınn... bende heyecan var biraz yarın yumoşların durumunu öğrenmeye gidicemm biliyorsun bu ay ilk defa klomen kullandımm..ve bel ağrım çok oldu kasıklarımda ağırdı..hafif hafif bide beyaz akıntım geldi...bakalım merak ediyorum yarın neler olacak hayırlısı inşallah.dua et bana görüşürüz...

İyi akşamlar tatlımmm. :teytey: Oh Ohhh :dance: İnşallah seni de hamiş yaparız bu ay. :teytey: Allahım pozitif nasip etsin inşallahhhhhhhh. :lepi: Dualarım seninle canım. Yarın güzel haberlerini bekliyorumm. kaydirigubbakcemile4

bende bu akşam çatlıyorum. cuma sabahıda aşılamam yapılacak:bbo:

Sen bu gece vurulup Cuma sabahı da aşılama olacaksın di mi canım? Güzel güzel çatlasın inşallah. Ertlenmemiş bak aşılaman. Haydı hayırlısı. İnşallah hamiş olursunnnn. :Saruboceq: :CüvCüv:

Senin sorun neydi bir tanem? Bizim listede yoksun sen? Erkek infertilitesiydi sanırım. Ekleyelim seni de. Ama sorun neydi? a.s.

kizlar bugun ruyamda 8 aylik hamistim ve afedersiniz birden dogum belirtileri basladi ve dogum yapmak icin hastaneye gitmeye calisiyordum
bu konuda bir fikri olan varmi dogumu gormedim ama

Canım hayırdır inşallah. Allah hayra çıkarsın. şutarafagitti :Saruboceq: :CüvCüv: Ben hiç bilmem rüya yorumu. Maalesef yardımcı olamıyorum. :uhm:

Rüyasını gördükten sonra hamile kalanlar diye bir topic var. Oraya yazarsan bilenler yorumluyor sanırım. a.s.

bebek bekleyen arkadaşlarmı tebrik ediyorum Allahın izniyle yavrularınızı kucağınıza alır ve seversiniz bizede dua edin testler negatif çıksada canınızı sıkmayın bu arada sayfaya çok zor giriyorum sizde de öylemi

Canım sağolasın. a.s. Bize gelmen ne güzel olmuş. Hep gel olur mu tatlım. Hep beraber hamiş kalalım inşallahhhhhhhhhh. Biz de halay çekiyorduk. Gel takıl bana yerimseniben :teytey:

selam kızlar şükür kavuşturana sonunda girebildim siteye a.s.

Canım karşılaşamadık ama siteye girebilmek bile güzel :1rolleyes: Elbet karşılaşırız bir ara. Eve döndün nasıl olsa. Bizimlesin bundan sonra , hem de doya doya. :lepi:

selam kızlar yine ben kaybolmuştum ama geldim:)

ne zamandır evde yok sayılırdım.sabah çıkıp akşam geliyordum,eşime yardım için
ve dün başıma çok kötü bişey geldi.ben kedime arka balkona yer hazırladım ve
camı havalandırmak için açtım,ben kuaföre gittim
kapalıydı sonra dank etti salı olduğu neyse iyikide kapalıymış eve geldim hemen balkona çıktım ve kedim yok
sarman diye sesleniyorum ses vermiyor,galiba dedim ben tam balkon kapısını kapatırken içeri kaçtı
içerdede seslendim yine yok ,aklıma tek şey geldi ve dua ederek allah ım ne olur aklıma gelen başıma gelmesin dedim
ve balkondan aşağı baktım sarmanım gözükmüyordu,seslendim ses yine yok
yine içeri baktım dedim böyle olmuyor yine balkonda seslendim ve nasıl acı bir şekilde miyavladı duysaydınız içiniz giderdi
ben hem yaşıyor sevinci hemde bişey oldu ona korkusuyla aşağı nasıl indiğimi hatırlamıyorum
neyse bide komşu evde yokmu ben çıldıracam hemen apartmanın bahçesine gim ve yan bahçeye atladım
ve sarmanımı aldım bana nasıl sarıldı bir görseydiz
eve çıktık,titriyordu ve burnu kanamış eşimi aradım durumu atlattım hemen veterinere gidin dedi
soluğu veterinerde aldım neyseki kırığı falan yok bir ihtimal iç kanama varsa diye bir iğne vurdu ve antibiyotik yazdı
üst damağıda biraz yaralandığından tek yaş mama sulandırarak vermemi istedi
ve allah ıma şükürler olsun şimdi çok iyi kızlar ona bişey olsaydı vicdan azabından giderdim ben
camı açık bırakıp gitmemeliydim bu bana çooooooooooooook büyük bir ders oldu neyseki allah ım onu bana bağışladı:)

Canım hoşgeldinnnnn. :oklava: Elimde oklava ben de seni bekliyordum. :roflol: Nerde bu kız diyordum. Elbet gelecek diye elimde okllavayla uyumaya başlamıştım artık. sırnaşık şey

Yine de kıyamadım sana. Kediciğin büyükkaza atlatmış. Yüreğin ağzına gelmiş. Çok kötü olmuşsun zaten. O yüzden cezanı erteliyorum. a.s.

Şaka bir yana geçmiş olsun bitanem. Allah sana bağışlamış kediciğini. Daha dikkatli olursun bundan sonra. Eğer birşey olsaydı gerçekten kendini zor toparlardın. Benim için de sev onu. yerimseniben :asigim:

Back