CUMHURİYETİMİZİN 85. YILI KUTLU OLSUNNNNNNN.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
Öpüyorum herkesi tek tek. Şeniz
kızlar ben hamileyimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool::lepi::dance:
selam kızlar
çifte bayram bu olsa gerek.her ikiside kutlu olsun.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CUMHURİYETİMİZİN 85. YILI KUTLU OLSUNNNNNNN.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
Öpüyorum herkesi tek tek. Şeniz
kızlar ben hamileyimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool::lepi::dance:
selam arkadaşlar. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun..
nevrocum adet oldum malesef
bu arada benim dr. istanbula taşındı..yine dr. değiştirmek zorunda kaldım..şimdi alman hastanesine gidiyorum..burdaki dr. da bana dediki sana mutlaka laparoskopi yapılması lazım...3 ay daha gonaphene kullan olmazsa operasyon yapalım dedi..tamam dedik...şimdi çatlatma iğnesiz kendi başıma 3 ay kullanıcam ilacı..başka hiç bir sorun çıkmıyor çünkü..soru işareti olan tek yer tüpler......eşimin sperm kültür testini gösterdim..önemsiz bi bakteri dedi yani engelleyici değilmiş..ilaçla geçer dedi..cipro adında bi ilaç verdi..1 kutu bitirirsen yeter dedi..Allah sonumuzu hayır etsin inşallahhhhh.
hadi nevro sira bizim cocuklarda sen daha yapamadin pembe koseyi
selam kızlar
çifte bayram bu olsa gerek.her ikiside kutlu olsun.a.s.
iyi akşamlar nevrocumm nasılsınn... bende heyecan var biraz yarın yumoşların durumunu öğrenmeye gidicemm biliyorsun bu ay ilk defa klomen kullandımm..ve bel ağrım çok oldu kasıklarımda ağırdı..hafif hafif bide beyaz akıntım geldi...bakalım merak ediyorum yarın neler olacak hayırlısı inşallah.dua et bana görüşürüz...
canlar okadar çok bekledikki bu günü bugün bile tekrar test yaptım.Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah biz bile çok ümitsizdik ve çok zordu gebe kalmam ama mucize geldi işte bebişim:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
bende bu akşam çatlıyorum. cuma sabahıda aşılamam yapılacak:bbo:
insallah guzel haberler alirsin canim:Saruboceq:
bebek bekleyen arkadaşlarmı tebrik ediyorum Allahın izniyle yavrularınızı kucağınıza alır ve seversiniz bizede dua edin testler negatif çıksada canınızı sıkmayın bu arada sayfaya çok zor giriyorum sizde de öylemi
asicim inşallah rüyan gerçekleşirde bebeğini seversin çok mu canını sıkıyorsun bu duruma bende bugün test yaptım dün gecede rüyamda gördüm sonucu umudunu kaybetme birtanem herşeyin hayırlısı kafana takma olur inşallah kimse üzülmesin