• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrocum adet oldum malesef :(

bu arada benim dr. istanbula taşındı..yine dr. değiştirmek zorunda kaldım..şimdi alman hastanesine gidiyorum..burdaki dr. da bana dediki sana mutlaka laparoskopi yapılması lazım...3 ay daha gonaphene kullan olmazsa operasyon yapalım dedi..tamam dedik...şimdi çatlatma iğnesiz kendi başıma 3 ay kullanıcam ilacı..başka hiç bir sorun çıkmıyor çünkü..soru işareti olan tek yer tüpler......eşimin sperm kültür testini gösterdim..önemsiz bi bakteri dedi yani engelleyici değilmiş..ilaçla geçer dedi..cipro adında bi ilaç verdi..1 kutu bitirirsen yeter dedi..Allah sonumuzu hayır etsin inşallahhhhh.

Canım inşallah bu 3 aylık süreçte olur. o zaman zaten hamile kalmak sana iyi gelecek. Laparoskopiye de ihtiyaç kalmayacak başka birşey için. Daha fazla doktorlara gelip gitmeden , operasyonlar geçirmeden olsun inşallah bitanem. Bol bol dua et tatlım. Eminim ediyorsundur. Ben de edeceğim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi akşamlar nevrocumm nasılsınn... bende heyecan var biraz yarın yumoşların durumunu öğrenmeye gidicemm biliyorsun bu ay ilk defa klomen kullandımm..ve bel ağrım çok oldu kasıklarımda ağırdı..hafif hafif bide beyaz akıntım geldi...bakalım merak ediyorum yarın neler olacak hayırlısı inşallah.dua et bana görüşürüz...

iyi akşamlar nevrocumm nasılsınn... bende heyecan var biraz yarın yumoşların durumunu öğrenmeye gidicemm biliyorsun bu ay ilk defa klomen kullandımm..ve bel ağrım çok oldu kasıklarımda ağırdı..hafif hafif bide beyaz akıntım geldi...bakalım merak ediyorum yarın neler olacak hayırlısı inşallah.dua et bana görüşürüz...

insallah guzel haberler alirsin canim:Saruboceq:

canlar okadar çok bekledikki bu günü bugün bile tekrar test yaptım.Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah biz bile çok ümitsizdik ve çok zordu gebe kalmam ama mucize geldi işte bebişim:ecrin_bebek::emir_bebek:gamyoncuiremsu

tebrikler canım. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım.:ecrin_bebek:

kizlar bugun ruyamda 8 aylik hamistim ve afedersiniz birden dogum belirtileri basladi ve dogum yapmak icin hastaneye gitmeye calisiyordum
bu konuda bir fikri olan varmi dogumu gormedim ama

bebek bekleyen arkadaşlarmı tebrik ediyorum Allahın izniyle yavrularınızı kucağınıza alır ve seversiniz bizede dua edin testler negatif çıksada canınızı sıkmayın bu arada sayfaya çok zor giriyorum sizde de öylemi

asicim inşallah rüyan gerçekleşirde bebeğini seversin çok mu canını sıkıyorsun bu duruma bende bugün test yaptım dün gecede rüyamda gördüm sonucu umudunu kaybetme birtanem herşeyin hayırlısı kafana takma olur inşallah kimse üzülmesin

bebek bekleyen arkadaşlarmı tebrik ediyorum Allahın izniyle yavrularınızı kucağınıza alır ve seversiniz bizede dua edin testler negatif çıksada canınızı sıkmayın bu arada sayfaya çok zor giriyorum sizde de öylemi

evet site bu ara biraz zorluyor zor giriyoruz sizin sorun neydi canim bebek icin ben seni bizim lis:uhm:tede hatirlamiyorumda

asicim inşallah rüyan gerçekleşirde bebeğini seversin çok mu canını sıkıyorsun bu duruma bende bugün test yaptım dün gecede rüyamda gördüm sonucu umudunu kaybetme birtanem herşeyin hayırlısı kafana takma olur inşallah kimse üzülmesin

amin canim insallah hayira cikar evet cok takiyorum yedigim ictigim oturdugum yattigim kaltigim hersey bebek canim ya
allahim hepimize verse kimseye evlat hasretine dusurmesin
kac yillik evlisiniz siz canim:delphin:

asicim bende yeni üye oldum bende 5 yıllık evliyim yumurtalarım çatlamıyor doktorun dediğine göre sendeki sorun ne canım

asicim bende 4 yıldır bir sürü doktora gittim her gittiğimde ilaç iğne tedavisi gördüm ama sonuç alamadım rahim filmi testler de temiz çıktı bir problem bulamadılar artık bir yıla yakın doktora gitmiyorum inanırmısın artık gitmekten bıktım bide milletin eeeeeeeee bebek nezaman sorusuna gıcık oluyorum sanki ben istemiyorum yani odama kamera takıcam görsünler diye bu sıkıntıyı çekmeyene hoş geliyor bende bebek hamile kelimeleri duyunca üzülüyorum birde bastıra bastıra söylemeleri var ya artık gerisini sen düşün canım

Back