• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gecmis olsun canim bizim bu topikte hep erkek infirtilesi sorun yani eslerimizde allaha sukur bir sorun yok bende simdilik berfincim

asicim bende 4 yıldır bir sürü doktora gittim her gittiğimde ilaç iğne tedavisi gördüm ama sonuç alamadım rahim filmi testler de temiz çıktı bir problem bulamadılar artık bir yıla yakın doktora gitmiyorum inanırmısın artık gitmekten bıktım bide milletin eeeeeeeee bebek nezaman sorusuna gıcık oluyorum sanki ben istemiyorum yani odama kamera takıcam görsünler diye bu sıkıntıyı çekmeyene hoş geliyor bende bebek hamile kelimeleri duyunca üzülüyorum birde bastıra bastıra söylemeleri var ya artık gerisini sen düşün canım

evet canim bu dediklerinin hepsini bizlerde yasiyoruz kulak asammak gerek bence bosver rahat olalaim en iyisi o
canim ya esinde bir problem yok degilmi
ayrica gobekten yapilan bir ameliyat duymustum bu durum icin galiba yumurtaligin disindaki zara delik aciliyor bi fikrin varmi bu konuda

kizlar ben cikiyorum aksama misafir gelcek bugun hic kalmadim basindan zaten hic muhabbet edemedik kimsecikler yok sizlerede iyi aksmalar yarin gorusuruz insallah guzelce guzel haberlerle

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

hatay1977 belirtilerin nelerdi canım merak ettim bir mahsuru yoksa söylermisin

selam kızlar yine ben kaybolmuştum ama geldim:)

ne zamandır evde yok sayılırdım.sabah çıkıp akşam geliyordum,eşime yardım için
ve dün başıma çok kötü bişey geldi.ben kedime arka balkona yer hazırladım ve
camı havalandırmak için açtım,ben kuaföre gittim
kapalıydı sonra dank etti salı olduğu neyse iyikide kapalıymış eve geldim hemen balkona çıktım ve kedim yok
sarman diye sesleniyorum ses vermiyor,galiba dedim ben tam balkon kapısını kapatırken içeri kaçtı
içerdede seslendim yine yok ,aklıma tek şey geldi ve dua ederek allah ım ne olur aklıma gelen başıma gelmesin dedim
ve balkondan aşağı baktım sarmanım gözükmüyordu,seslendim ses yine yok
yine içeri baktım dedim böyle olmuyor yine balkonda seslendim ve nasıl acı bir şekilde miyavladı duysaydınız içiniz giderdi
ben hem yaşıyor sevinci hemde bişey oldu ona korkusuyla aşağı nasıl indiğimi hatırlamıyorum
neyse bide komşu evde yokmu ben çıldıracam hemen apartmanın bahçesine gim ve yan bahçeye atladım
ve sarmanımı aldım bana nasıl sarıldı bir görseydiz
eve çıktık,titriyordu ve burnu kanamış eşimi aradım durumu atlattım hemen veterinere gidin dedi
soluğu veterinerde aldım neyseki kırığı falan yok bir ihtimal iç kanama varsa diye bir iğne vurdu ve antibiyotik yazdı
üst damağıda biraz yaralandığından tek yaş mama sulandırarak vermemi istedi
ve allah ıma şükürler olsun şimdi çok iyi kızlar ona bişey olsaydı vicdan azabından giderdim ben
camı açık bırakıp gitmemeliydim bu bana çooooooooooooook büyük bir ders oldu neyseki allah ım onu bana bağışladı:)

Sayfaları okuyunca çifte bayram oldu, hatay1977 hamileymiş.Tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin, sağlıkla sıhhatle.Çok sevindim sizin için.Bir kaç gündür yeni bir bebek haberi bekliyorduk, keyiflenelim diye, sen yüzümüzü güldürdün.

kızlar nasılsınız sabah mesaj yazmıştım ama gitmemiş.hatay1977 tebrik ederim canım , badem inş. bu sefer tutacak ama düşünmemeye çalış biliyorum bunu yapmak zor ama kafandan attığın anda gerçeklişiyor gerçekten

Bende haberler kötü.Eşimin ameliyat dikişinde iltihaplanma oldu.Birden çok hızlı büyüdü, kızardı, şişti.Yarın doktora gidecek.Açıp temizlerler mi, antibiyotikle mi kuruturlar bilmiyorum.Ameliyatı zor geçtiği için,çok etkiledi eşimi, tekrar aynı sıkıntıları yaşayacak diye hiç istemiyor kesip temizlenmesini.Eşi ameliyat olan arkadaşlar dikişleri kontrol edin zaman zaman.

Bende haberler kötü.Eşimin ameliyat dikişinde iltihaplanma oldu.Birden çok hızlı büyüdü, kızardı, şişti.Yarın doktora gidecek.Açıp temizlerler mi, antibiyotikle mi kuruturlar bilmiyorum.Ameliyatı zor geçtiği için,çok etkiledi eşimi, tekrar aynı sıkıntıları yaşayacak diye hiç istemiyor kesip temizlenmesini.Eşi ameliyat olan arkadaşlar dikişleri kontrol edin zaman zaman.

gecmis olsun canim insallah antibiyotikle gecer

İlk geri sayımım başladı..Çok heyacanlıyım..
canım inşallah yumurtaların çoğunluğu dönlenir eeeee kenarda kalması lazım 2. 3. bebişler için:))
inşallah bebişin sağlıklı saatli ve uzun ömürlü bir şekilde rahmine yerleşir canım
canım çok geçmiş olsun allah ım inşallah bu kadar acıya bir bebek nasip eder gerçekten çok zor devreler bunlar
allah hepimize kolaylık versin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
neşeli geçmiş olsun canım.

kedine çok üzüldüm geçmiş olsun

neseli gecmis olsun komsu balkonami dusmus yazik

allah razı olsun vesta berfin ve asi74
kedim 3.kattan bahçeye düştü ve yer betondu:çok üzgünüm:
allah tan kırığı ve iç kanaması yok:Saruboceq:

BUARADA HAMİŞİMİZ YENİ ANNEMİZ HATAY SENİ TEBRİK EDERİM CANI YÜREKTEN
ALLAH IM YÜZÜNÜ HEP GÜLDÜRSÜN:CüvCüv: :nazar: :ecrin_bebek: :hooray: :lepi: :dance:

Çok geçmiş olsun canım.Antibiyotik verir sanırım doktorunuz..:teselli:

kızlar nasılsınız sabah mesaj yazmıştım ama gitmemiş.hatay1977 tebrik ederim canım , badem inş. bu sefer tutacak ama düşünmemeye çalış biliyorum bunu yapmak zor ama kafandan attığın anda gerçeklişiyor gerçekten

bu sefer ...???

canım daha ilk denemem...kaydirigubbakcemile3:1hug:

Back