Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asicim bende 4 yıldır bir sürü doktora gittim her gittiğimde ilaç iğne tedavisi gördüm ama sonuç alamadım rahim filmi testler de temiz çıktı bir problem bulamadılar artık bir yıla yakın doktora gitmiyorum inanırmısın artık gitmekten bıktım bide milletin eeeeeeeee bebek nezaman sorusuna gıcık oluyorum sanki ben istemiyorum yani odama kamera takıcam görsünler diye bu sıkıntıyı çekmeyene hoş geliyor bende bebek hamile kelimeleri duyunca üzülüyorum birde bastıra bastıra söylemeleri var ya artık gerisini sen düşün canım
kızlar ben hamileyimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool::lepi::dance:
hemde eşim bu ay varikosel ameliyatı olacaktı Allah ne kadar büyük inanamıyorum
İlk geri sayımım başladı..Çok heyacanlıyım..süprizzzzz
Bende haberler kötü.Eşimin ameliyat dikişinde iltihaplanma oldu.Birden çok hızlı büyüdü, kızardı, şişti.Yarın doktora gidecek.Açıp temizlerler mi, antibiyotikle mi kuruturlar bilmiyorum.Ameliyatı zor geçtiği için,çok etkiledi eşimi, tekrar aynı sıkıntıları yaşayacak diye hiç istemiyor kesip temizlenmesini.Eşi ameliyat olan arkadaşlar dikişleri kontrol edin zaman zaman.
canım inşallah yumurtaların çoğunluğu dönlenir eeeee kenarda kalması lazım 2. 3. bebişler için:))İlk geri sayımım başladı..Çok heyacanlıyım..
canım çok geçmiş olsun allah ım inşallah bu kadar acıya bir bebek nasip eder gerçekten çok zor devreler bunlarBende haberler kötü.Eşimin ameliyat dikişinde iltihaplanma oldu.Birden çok hızlı büyüdü, kızardı, şişti.Yarın doktora gidecek.Açıp temizlerler mi, antibiyotikle mi kuruturlar bilmiyorum.Ameliyatı zor geçtiği için,çok etkiledi eşimi, tekrar aynı sıkıntıları yaşayacak diye hiç istemiyor kesip temizlenmesini.Eşi ameliyat olan arkadaşlar dikişleri kontrol edin zaman zaman.
neşeli geçmiş olsun canım.
kedine çok üzüldüm geçmiş olsun
neseli gecmis olsun komsu balkonami dusmus yazik
Bende haberler kötü.Eşimin ameliyat dikişinde iltihaplanma oldu.Birden çok hızlı büyüdü, kızardı, şişti.Yarın doktora gidecek.Açıp temizlerler mi, antibiyotikle mi kuruturlar bilmiyorum.Ameliyatı zor geçtiği için,çok etkiledi eşimi, tekrar aynı sıkıntıları yaşayacak diye hiç istemiyor kesip temizlenmesini.Eşi ameliyat olan arkadaşlar dikişleri kontrol edin zaman zaman.
kızlar nasılsınız sabah mesaj yazmıştım ama gitmemiş.hatay1977 tebrik ederim canım , badem inş. bu sefer tutacak ama düşünmemeye çalış biliyorum bunu yapmak zor ama kafandan attığın anda gerçeklişiyor gerçekten