• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ALLAH IM yarabbim senden peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine istiyoruz
dunyada duasi en makbul insanin agziyla istiyoruz
sana binlerce kez sukrederek sitiyoruz
sana yalvariyoruz sen bizi yaratan buyuk yaratici tek allahim bizi evlat hasretiyle yakma hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eyle:Saruboceq:AMIN

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. İnşallah canım inşallahhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

slm kızlar, iyi akşamlar herkese
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun, nice yıllara kutlamak nasip olsun.

Bende haberler kötü.Eşimin ameliyat dikişinde iltihaplanma oldu.Birden çok hızlı büyüdü, kızardı, şişti.Yarın doktora gidecek.Açıp temizlerler mi, antibiyotikle mi kuruturlar bilmiyorum.Ameliyatı zor geçtiği için,çok etkiledi eşimi, tekrar aynı sıkıntıları yaşayacak diye hiç istemiyor kesip temizlenmesini.Eşi ameliyat olan arkadaşlar dikişleri kontrol edin zaman zaman.

Canımmm benim hoşgeldin. :1hug: Giriş güzel ama sonrasındaki habere üzüldüm tatlım. :çok üzgünüm: Kötü olmuş. Tedavisi hangi yoldan olursa olsun , büyük bir aksilik. İnşallah en çabuk ve en stressiz şekilde ; ağrısız , acısız , sorunsuz hallolur bitanem. Geçmiş olsun. Allah şifa versin. a.s.

İlk geri sayımım başladı..Çok heyacanlıyım..:utangac:süprizzzzz

:dance: :dance: Nasıl heyecanlı olunmaz bitanem. Şimdi heyecanlıyız. Allahım nasip ederse 2,5 hafta sonra halaylar çekeceğiz burda. Allahım ne olur nasip et canım arkadaşıma. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Candır o cannnn. :içelim: a.s.

Fadiğimmmmmmm ; sadece senle ben varız. yerimseniben Herkesler nereye kayboldu. Yoksa saklambaç mı oynuyoruz. Biz ebemiyiz? sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

:dance::dance:meraba arkadaşlar.profilime kavuştum çok mutluyumhihoyyythihoyyyt
yarın adet günüm.adet belirtisi yok hiç.pkodan dolayı düzeni bozuluyordu.şimdidemi bozuldu diye korkuyorum..içimdende bi ümit var.tedavisiz yumurtalar büyümüyor biliyorum ama yinede ya olursa diyorum..bu psikoloji bizi mahvediyor ya..herşeyin hayırlısı yinede.rabbim hepimize göstersin mucizelerimizi....:Saruboceq::Saruboceq:

:dance::dance:meraba arkadaşlar.profilime kavuştum çok mutluyumhihoyyythihoyyyt
yarın adet günüm.adet belirtisi yok hiç.pkodan dolayı düzeni bozuluyordu.şimdidemi bozuldu diye korkuyorum..içimdende bi ümit var.tedavisiz yumurtalar büyümüyor biliyorum ama yinede ya olursa diyorum..bu psikoloji bizi mahvediyor ya..herşeyin hayırlısı yinede.rabbim hepimize göstersin mucizelerimizi....:Saruboceq::Saruboceq:

Gülüm pek sevindim. :dance: Herşey normale döndü yani. :sm_cool:

Canım sen yine pozitif düşün. Olmazsa da bizler varız. Hemen bize koş. Sararız seni sıkı sıkı. Hiç sıkma canını sen. İnşallah vakti zamanı gelmiştir. :Saruboceq: Şeniz

merhabalar kızlar...dün siteye giremedim yine sayfa bozulmuştu,bugün mşlah çok hızlı açılıyor.Bugün ve ya dün hamiş çıktı mı listemizden acaba ???

Fadiğimmmmmmm ; sadece senle ben varız. yerimseniben Herkesler nereye kayboldu. Yoksa saklambaç mı oynuyoruz. Biz ebemiyiz? sengözlerimebaksanab

evet canım sadece biz varız :içelim: ama bende sadece görüntü olarak varım :çok üzgünüm: çünkü akşamdan berli ben topice giriyorum tam sayfaları okurken biri geliyor yazamıyorumÇok üzgünüm çoook eşimin yiyenleri geldi pc de işileri varmış onlar yeni gittiler şimdide kociş hasta olmuş :1no2: boğazları şişmiş :çok üzgünüm: yaaaa ben nepcam:çok üzgünüm: hastalığı hiç çekilmiyor çok nazlı hani bir dizi vardıya çocuklar duymasın diye..ordaki haluk gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi pcye oturmamı kıskanıyor ben azıcık onunla ilgilenim sonra yine gelmeye çalışırım....

merhaba kızlar..... hamiş haberleri bekliyoruz..bizden ümit yok,tek ümit tüp bebiş.Rabbim sizlereverip bizi de sevindirsin.hayırlısı olacaksa bize de versin

merhabalar kızlar...dün siteye giremedim yine sayfa bozulmuştu,bugün mşlah çok hızlı açılıyor.Bugün ve ya dün hamiş çıktı mı listemizden acaba ???

Merhaba tatlımmm. :1hug: Hoşgeldin. hatay1977 hamiş canım. :nazar: Halay çekiyorduk. Eccük dinlenelim dedik sen geldin. Haydi gel bakalım halaya. Bakmak yok öyle. :teytey: :dance: :dance: :dance:

merhaba kızlar..... hamiş haberleri bekliyoruz..bizden ümit yok,tek ümit tüp bebiş.Rabbim sizlereverip bizi de sevindirsin.hayırlısı olacaksa bize de versin

Merhaba tatlımmm. Hoşgeldin. :1hug: Güzel haber geldi bugün hatay1977'den. :nazar: :hooray: İnşallah hepimiz vereceğiz sırayla bu haberi. :dance: Ümitsizlik yok bitanem. yerimseniben Hayırlısını diliyoruz her zaman Allahtan. :Saruboceq:

evet canım sadece biz varız :içelim: ama bende sadece görüntü olarak varım :çok üzgünüm: çünkü akşamdan berli ben topice giriyorum tam sayfaları okurken biri geliyor yazamıyorumÇok üzgünüm çoook eşimin yiyenleri geldi pc de işileri varmış onlar yeni gittiler şimdide kociş hasta olmuş boğazları şişmiş :çok üzgünüm: yaaaa ben nepcam:çok üzgünüm: hastalığı hiç çekilmiyor çok nazlı hani bir dizi vardıya çocuklar duymasın diye..ordaki haluk gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi pcye oturmamı kıskanıyor ben azıcık onunla ilgilenim sonra yine gelmeye çalışırım....

Canım sen kocişinle ilgilen. a.s. Sana ihtiyacı var. Bebişlerimiz nazlı ne yaparsın. Bakacağız onlara. :teselli: :asigim:

Çok Heyecanlıyım..Hem de çok ..kaydirigubbakcemile4

Saatler azaldıkça heyacan artıyor..hihoyyyt

Bir de transfer aşamasına gelebilirsek...:CüvCüv:

Hayatımın en heyacanlı anları olucak sanırım..:1rolleyes:süprizzzzz

Çok Heyecanlıyım..Hem de çok ..kaydirigubbakcemile4

Saatler azaldıkça heyacan artıyor..hihoyyyt

Bir de transfer aşamasına gelebilirsek...:CüvCüv:

Hayatımın en heyacanlı anları olucak sanırım..:1rolleyes:süprizzzzz

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Heyecanını paylaşıyoruz bitanemmm. :içelim: a.s.

BADEM yarın mı toplanacak yumurtalar canım ya ben de senin kadar heyecanlıyım en az inan
biçok aşamayı başarıyla geçtin bebeişine az kaldı inşallah

nevrosky canım maili okudum canım çoooook saol. akabinde bi soru tabi:
şimdi sence bu rakam aşılama için uygun mu ?aşılama için en az 5 milyon olması gerekmiyor muydu?
bakalım bi kaç ay daha bekleyim. ona göre karar vereyim....

kızlar ovulasyon testi alsammı diye nette ararken
DONNA diye tükürük testi buldum hemde 1 yıl kullanılıyomuş fiyatıda 1 yıl kullanılacağını düşünürsek fena değil:delphin:

aranızda kullanan veya bilen varsa yada önereceğiniz bişey yardımcı olursanız sevinirim:içelim:
clearblue çok pahalı onu biliyorum nevrocum sağolsunfisfisfis

nevrosky canım maili okudum canım çoooook saol. akabinde bi soru tabi:
şimdi sence bu rakam aşılama için uygun mu ?aşılama için en az 5 milyon olması gerekmiyor muydu?
bakalım bi kaç ay daha bekleyim. ona göre karar vereyim....

Canım aşılamada yıkayacaklar. Hareketli sperm sayısı artacak. Biraz daha bekleyin bence de. Sonra aşılamayla başlarsınız doğal yoldan olmazsa gebelik. a.s.

kızlar ovulasyon testi alsammı diye nette ararken
DONNA diye tükürük testi buldum hemde 1 yıl kullanılıyomuş fiyatıda 1 yıl kullanılacağını düşünürsek fena değil:delphin:

aranızda kullanan veya bilen varsa yada önereceğiniz bişey yardımcı olursanız sevinirim:içelim:
clearblue çok pahalı onu biliyorum nevrocum sağolsunfisfisfis

Canım hiçbir bilgim yok. Ama o biraz yorumlamaya dayalı. Sen yorumlayacaksın yani. Senin göz hassaslığına bakar sanırım. Ucuz ovulasyon testlerinden alsan. 2,5 YTL olanları var mesela. :1rolleyes:

Back