• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sen bu gece vurulup Cuma sabahı da aşılama olacaksın di mi canım? Güzel güzel çatlasın inşallah. Ertlenmemiş bak aşılaman. Haydı hayırlısı. İnşallah hamiş olursunnnn. :Saruboceq: :CüvCüv:

Senin sorun neydi bir tanem? Bizim listede yoksun sen? Erkek infertilitesiydi sanırım. Ekleyelim seni de. Ama sorun neydi? a.s.

evet ertelenmedi. bende çok sevindim . ama biraz korku ve heyecan kapladı şimdide.
bizde sorun sayı ve ileri hareketin düşük olması. 10 ocak 2008 de eşim varikosel ameliyatı olmuştu. spermler ilk 3 ayda 4 milyondan 12 milyona çıktı.6. ayda ise 8 milyona düşmüştü. çok fazla etkili olmadı doktor bizi aşılamaya aldı

Çok Heyecanlıyım..Hem de çok ..kaydirigubbakcemile4

Saatler azaldıkça heyacan artıyor..hihoyyyt

Bir de transfer aşamasına gelebilirsek...:CüvCüv:

Hayatımın en heyacanlı anları olucak sanırım..:1rolleyes:süprizzzzz

canım benim ya heyecanlamamak elde değil. ben bile burada heyacanlandım şimdi okuyunca. dilerim herşey gönlünce olur. hamiş haberlerinide burada hep birlikte sevinç çığlıkları atarız.

evet ertelenmedi. bende çok sevindim . ama biraz korku ve heyecan kapladı şimdide.
bizde sorun sayı ve ileri hareketin düşük olması. 10 ocak 2008 de eşim varikosel ameliyatı olmuştu. spermler ilk 3 ayda 4 milyondan 12 milyona çıktı.6. ayda ise 8 milyona düşmüştü. çok fazla etkili olmadı doktor bizi aşılamaya aldı

Canım hayırlısı olsun inşallah. Dua edeceğiz bol bol senin için. :Saruboceq: Seni de listemize ekliyorum o zaman. İnşallah uğurlu gelir de hemencik pembe köşeye geçersin. a.s.

selam kızlar ya yine başladı bu sitenin sorunları nerdeyse 2 gündür katılamadım sizlere gerçi arada hep şansımı deneyip katılımda bulunmak istedim ama hep sorunla karşılaştım hatta yazdığım mesajların gittiğine bile emin değilim biraz geçmişe bakayım şimdi umarım hepiniz iyisinizdir şimdi müsadenizle yeni hamiş haberi varmı heyecanla geçmişe bakayım:)))

Canım hayırlısı olsun inşallah. Dua edeceğiz bol bol senin için. :Saruboceq: Seni de listemize ekliyorum o zaman. İnşallah uğurlu gelir de hemencik pembe köşeye geçersin. a.s.

çok sağol canım. evet o güzel dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım olacak. inşallah en kısa zamanda hep birlikte o pembe köşede buluşucaz.

BADEM yarın mı toplanacak yumurtalar canım ya ben de senin kadar heyecanlıyım en az inan
biçok aşamayı başarıyla geçtin bebeişine az kaldı inşallah

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Heyecanını paylaşıyoruz bitanemmm. :içelim: a.s.
Heyacandan kulaklarım çınlıyor sanki ...:1rolleyes:
kızlar ovulasyon testi alsammı diye nette ararken
DONNA diye tükürük testi buldum hemde 1 yıl kullanılıyomuş fiyatıda 1 yıl kullanılacağını düşünürsek fena değil:delphin:

aranızda kullanan veya bilen varsa yada önereceğiniz bişey yardımcı olursanız sevinirim:içelim:
clearblue çok pahalı onu biliyorum nevrocum sağolsunfisfisfis

ben netten aldım Donna tükürük testini..Eğer yumurtlama varsa çok fazla şekil oluyor,yumurtlama yoksa çok çok az şekiller oluyor..açıklaması var zaten kullanma talimatında...a.s.

iyi akşamlar kızlar ben ovülasyon testi yaptım bu ay ilk defa bugün yaptığım test iki çizgi ama t deki çizgi daha silik önceki günlerde silik çizgide çıkmıyordu ve bugün akıntım vardı galiba yumutlama başlıcak ama dün akşam beraber olduk yarın sabah olsak erkenmi olur günümü kaçırmak istemiyorum yarın geceyimi beklesem daha iyi olur

canım benim ya heyecanlamamak elde değil. ben bile burada heyacanlandım şimdi okuyunca. dilerim herşey gönlünce olur. hamiş haberlerinide burada hep birlikte sevinç çığlıkları atarız.

çok sağol canım. evet o güzel dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım olacak. inşallah en kısa zamanda hep birlikte o pembe köşede buluşucaz.

Canım inşallah herşey iyi geçer..Bari akşam yatmadan önce bir pasiflora içip sakinleşeyim..Yarın aç olarak gitmem gerekiyormuş..İnşallah Allahım beni mahçup etmez..:Saruboceq:

Senin de aşılamaya az kaldı değil mi?

İnşallah tutar arkadaşım..Boğazım düğüm düğüm..

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Hayatım boyunca sanki bu anı bekledim gibi..

Nikahımda bile bu kadar heyacanlanmamıştım...

:Saruboceq:badem canım dualarımızla senin yanında olucağız :Saruboceq::Saruboceq:

sakin ol ve derin derin nefes alıp ver bu seni rahatlatabilr:1hug::1hug:

iyi akşamlar kızlaarr hatay 1977 hamilelik haberinden başka önemli bir gelişme varmı çünkü ben bir türlü eski sayfaları okuyamıyorum.

bern geldim kızlarrr Şeniz kaydirigubbakcemile3esila canım sen tedaviye mi başlıycan :uhm:hangi doktora gidiyorsun:uhm:

yokkk be canım nerde aslında bizim tedaviye başlamamızda fayda var ama ben bi türlü cesaret edemiyorum ama merkezde araştırmaya başladım. maya genart ve gürgan clınıc arasında seçim yapacam sanırım.şimdilik eşim gidiyor sadece dr a. iyi bi üroloğ. ilgili ve bilgili

iyi akşamlar kızlar ne haber diyicem ama baktım ki çok güzel haberler var hatay 1977 arkadaşımızı tebrik ediyorum allah sonuna kadar götürüp kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: bu arada badem canım ay ben bile çok heyecanlandım yarın yumoşların toplanıcakmış allahım inşallah emeklerinizin karşılığını bebişler olarak verir canım az kaldı ben senden çok umutluyum sende umudunu hiç kaybetme olur mu tatlım :CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek::Saruboceq:

Canlarım bu akşam erken yatıyoruz. Kocişin uykusu geldi , yatalım diyor. mirmirmirmir Ben çıkmak durumundayım acil. kaydirigubbakcemile4 İyi geceler sizlere. İyi sohbetler. a.s.

Bademcimmm ; bol şans bitanem. Allah yardımcın olsun. Kaç gibi olacak toplama? Buraya yazarsan o zamanlar dua edeyim ayrıca. Şeniz

canzi3445 ; canım yarın sabah uygundur. Şansa bırakma derim. Hem sabah hormonlar daha iyi olur. Sperm seviyeleri de. yerimseniben

nisafidan ; canım hamilelik haberinden başka güzel haberimiz yok. vesta'nın eşinin varikosel ameliyatı dikişleri iltihap oldu rahatsız. badem'in yarın yumurtaları toplanacak. duygu2008 yumurta takibi için yarın doktora gidecek.

benssenb ; öpüyorum güzelim seni de. Siteye girmek zor oldu. İnşallah bir daha böyle ayrılmayız.

esila@mısra ; inşallah o aşamalara gerek kalmadan hamiş olursun canım arkadaşım. :Saruboceq:

Çatlatma iğnemi dün akşam 22:00 de olmuştum.36 saat sonra etki ettiğine göre yarın sabah 10 gibi toplanır yumoşlarım..Sizin dualarınıza ihtiyacım var..:1hug::asigim:

Canlarım bu akşam erken yatıyoruz. Kocişin uykusu geldi , yatalım diyor. mirmirmirmir Ben çıkmak durumundayım acil. kaydirigubbakcemile4 İyi geceler sizlere. İyi sohbetler. a.s.

Bademcimmm ; bol şans bitanem. Allah yardımcın olsun. Kaç gibi olacak toplama? Buraya yazarsan o zamanlar dua edeyim ayrıca. Şeniz

canzi3445 ; canım yarın sabah uygundur. Şansa bırakma derim. Hem sabah hormonlar daha iyi olur. Sperm seviyeleri de. yerimseniben

nisafidan ; canım hamilelik haberinden başka güzel haberimiz yok. vesta'nın eşinin varikosel ameliyatı dikişleri iltihap oldu rahatsız. badem'in yarın yumurtaları toplanacak. duygu2008 yumurta takibi için yarın doktora gidecek.

benssenb ; öpüyorum güzelim seni de. Siteye girmek zor oldu. İnşallah bir daha böyle ayrılmayız.

esila@mısra ; inşallah o aşamalara gerek kalmadan hamiş olursun canım arkadaşım. :Saruboceq:

bademcim işallah işin rast gider canım Allah yardımcın olsun canım.

duygu2008 sanada bol şanslar canım

vesta canım çok geçmiş olsun doktor ilaç verir düzelir merak etme

Back