Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevrosky canım ya şurda eskilerden biz kaldık herhalde hala hamiş olmayı bekleyen yazılarnın altında takvimdeki bayanı hamile görünce ben hamiş olduğunu sandım.ya da öylemisin anlayamadım.değilsen de umarım rabbim bizlere de en kısa zamanda hamişliği layık görür.
Nevrosky daha hamiş değil ama inşallah bu ay kalır. Çünkü o kalbinin temizliğiyle en çok hak edenlerden biri. Allahım hepimize o duyguyu yaşatır inşallah.
sağol canım ya valla bende hamile diye o kadar sevinmiştim ki.belkide benim böyle hissetmemin sebebi bebeğinin ona yaklaştığının bir habercisidir.Rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsin.
nevrosky canım ya şurda eskilerden biz kaldık herhalde hala hamiş olmayı bekleyen yazılarnın altında takvimdeki bayanı hamile görünce ben hamiş olduğunu sandım.ya da öylemisin anlayamadım.değilsen de umarım rabbim bizlere de en kısa zamanda hamişliği layık görür.
Nevrosky daha hamiş değil ama inşallah bu ay kalır. Çünkü o kalbinin temizliğiyle en çok hak edenlerden biri. Allahım hepimize o duyguyu yaşatır inşallah.
sağol canım ya valla bende hamile diye o kadar sevinmiştim ki.belkide benim böyle hissetmemin sebebi bebeğinin ona yaklaştığının bir habercisidir.Rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsin.
İnşallah dediğin gibi olur. Bu ay nevrosky bize hamiş haberini verir.:teytey: :teytey: Allah hepimizin duasını kabul etsin. Aminnnn.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm nevrosky valla bende 2 haftalık hamiş anladım seni.çok sevindim yazılardan hamiş olduğunu ilan ettiğin günü bulmaya çalıştım bulamayınca sağolsun arkadaşlar bilgilendirdiler.canım ya umarım hamişliğin yakındır Allahım geçen hergün onları bize daha da yakınlaştırıyodur.