Selamm kızlarrr ben geldimm :) kafam karışıktıı girmek istemedimm bugün nete sonra tv dizim avrdı onu izledimm :) Keyfimm yerine geldii kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
BALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ;
özletme kendini gel ama. Biliyorum kendini iyi hissetmiyorsun ama özlüyoruz seni. Ve seni öyle durgun görmek istemiyoruz. a.s. Şeniz :asigim:
Selamm kızlarrr ben geldimm :) kafam karışıktıı girmek istemedimm bugün nete sonra tv dizim avrdı onu izledimm :) Keyfimm yerine geldii kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu[/QUOTE
hoşgeldin canıma.s :1hug:Şeniz:asigim:
selam millettt anca girme fırsatım oldu nasılsınız bakalım fıstıklar umarım herşey yolundadır canlarım
hoş geldiniz balsurat lülülülülülü
neden kafan karişik :uhm::uhm:
Nevroskicim, teşekkürler listelerin ve buraya gösterdiğin özen için canım benim seni çoookkk öpüyorum!!Şeniz
Günü geçenler - Beklemedekiler : -Heyecanla Bekliyoruuuuuzzzz:asigim:-
sünger53 : 19 Ekim - 14 Ekim'den beri kendisine ulaşamıyorum
demiray : 23 Ekim Sonuç - Haber yok
gülsu : 25 Ekim - Beklemede
nisafidan : 26 Ekim - Beklemede
birebira : 27 Ekim - Beklemede
açeyla : 27 Ekim - Beklemede
Balsurat : 28 Ekim - Beklemede
Hoşgeldin güzelimmmm. :1hug: Şimdi iyisin ya sevindim. :içelim: Hep böyle iyi ol inşallah. Veya dur , yok yok sen hamiş ol. Delürrrrrrrr. kaydirigubbakcemile3
Canım çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Öncelikle bunu söyleyeyim. a.s. Ama yanlış biliyorsun. 3 gün önce adet olmamışsın. Şimdi baktım geçmiş mesajlarına. Ayın 14'ünde ovulasyon testinin resmini koymuşsun buraya. Kopkoyu haliyle. 14'üyle beraber sayarak 14 daha eklediğinde 27 Ekim oluyor. Yani bugün. Çatladıktan 14 gün sonra hastalanıyorsun. Normali de bu zaten. Sen bu ay çatlamayı yanlış hissettin herhalde. Sonra oldu zannettin. Ama o gün çatlamış yumurtan. Çünkü çizgi kopkoyu. Çizgi belirginleştikten 24-36 saat sonra çatlıyor ama artık en yüksek seviyeye ulaşmış demekki o kadar koyu çıkmış. Ve gün içerisinde çatlamış. Maşallah sağlıklısın. Tam 14 gün sonra hastalanmışsın. Gönül isterdi ki hamiş olasın. Ama olmadı. Neyse öbür aya daha güzel çalışırsın Allahın izniyle. Zaten bu ay denemeydi. Pre seed'lerimiz de elimizde. Daha güzel olacak önümüzdeki ay. Bak ben de yumurtlama günümü kaçırdım bu ay ama yine de Allahım "ol" derse olur diyorum. Hiçbir şansım yokken bile. Ümidimiz bitmedi , bitmeyecek. Sadece biraz daha erteledik. İnşallah o güzel günler yakındır. Seni seviyorum dıptısımmmmmmmmm. :asigim:
HoŞbuldukkk canımmmm:asigim:sen nasılsınn canım dikkat et kendineee emi.. ben şimdilik iyiyimm :roflol:tv deki flim ilaç gibi geldi banaaa.TAMAMM ben hamişşş kalayımmm o zaman iyice delürürüümmm:roflol::CüvCüv:Ballll
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım.nevrosky dikkat et kendine hastalanma.balsurat biz seninle diğer arkadaşlar gibi beklmedeyiz canım.sözde buay hiç beklentide olmuycaktım ah bu kafam ah
Merhaba tatlım. :1hug: İyi geceler. Ediyorum canım. Başlamaması için elimden gelen bütün tedbirleri de alacağım. Beklemedekilerden biri de sensin. İnşallah bütün beklemedekiler hamiştir. :dance: :teytey: :teytey: :hooray:
Sağol tatlım dikkat ediyorum. İnşallah bir daha o şekilde hasta olmayız. Sen de biliyorsun , sen de çektin. Kaç zaman atlatamadık. Çok kötüydü. :bbo:
kızlar ben çıkıyorumyarın görüşürüz inşallah hihoyyythihoyyyt
hepinize hayırlı geceler canlar :1hug::asigim:
:çok üzgünüm:yok canım o gün çatlamadı benim izmire gideceğim gün (perşembe sabahı)
çatladı adım gibi eminim çünkü 3 ay gonophene tedavisi zamanındada tam hissettiğim zamanda çatlıyordu :a015: işin garibi doktorda o gün ve önceki gün kontrol ediodu ve 1 gün önce duran yumurta ertesi gün çatlamış oluyordu. kısaca hissediyorum acısının dinmesinden ve o zamanda adetim 2-3 gün önce oluyordu :çok üzgünüm: yine aynısı oldu hala şaşkınım ne sancı ne başka birşey. hala göğüslerim şişiyor ve sancıyor adet olmasam dicemki hamileyim ama değil senağlama bu ay günde 2ilaca başlıyorum yeniden yumurtlama kontrolü vs. vs.
kısaca artık doğal yoldan olacağı konusunda ümidimi yitirdim :çok üzgünüm: düşünsene 23. günde yumurtlamam oluyor :çok üzgünüm: berbat bir duygu seli içindeyim anlatamıyorum ama çok feci yaşıyorum ve o adet olanlar listesinde bir anda adımı görünce fena oldum neden bilmiyorum ama bu defa çok koydu bana ilk defa adet olduğuma bu kadar üzüldüm :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?