Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım varikoselin ilaçla tedavisi yok ve mümkün degil.benim eşimdede varikosel vardı geçen ay ameliyat oldu.3 arkadaşımın bebişleri olmuyordu.eşlerinde varikosel çıktı ameliyat sonrası bebişleri oldu.biz tüp bebek merkezine gittik bebişimiz olmuyor diye.muaynede eşimde varikosel çıktı önce ameliyat olsun 1 sene beklesin olmazsa aşılama yada tüp bebek denildi.varikosel ameliyatı eşinin sağlıgı içinde önemli .eşin ürolojiye muayne olsun canım.

bu forum pek çok arkadaşımıza uğurlu geldi. umarım hepimize uğurlu gelir. bu ayda çok şeker hamişlerimiz olacak. ümitsizlik yok kızlarrrr.sizi seviyorum

Bizlerde seni seviyoruz inşallah canım tek umudumuz bizede uğurlu gelmesi bir an önce kavuşmak meleklerimize, arada bi umutsuzluğa düşüyoruz ama Allahında izniyle toparlanıyoruz işte.

esila@mısra sanki seni gördüm buralardamızın canım benim Şeniz gel bi öpem seni niye sessiz kalmışın sen bakıyım:1hug:

canımmmmm merhaba evet burdaydım ama msjını yenı okudum. çook eski yani ilk girdiğim msjları okuyordum.sen buralardasın canım virüs yine torpil mi geçti yoksa annenlerde misin?
uzat yanağını bende seni öpemmmŞeniz

Herkeze hayırlı akşamalrr kızlar arada gelip yazılarınızı takip ediyorum ama inanın yazmak gelmiyor içimden .Çokk acayibim bugünn çokk ruh gibiyim ne neşem var ne keyfim varr ağlamaklı gibiyim ağlıyom herşeye hep yarın büyük günn.Ben adet olana kadar böyleyim kızlarr ne zaman kırmızı gelirsee dönücem başa senağlamaHala başım ağrıyor ve ara ara dönme oluyor hayır olsun inşallahh

19-MERYEM:

1 - Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd.

2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.

3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.

4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."

5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."

6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."

7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."

8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.

9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."

10 - Zekeriyya şöyle dedi: "Rabbim! Bana alâmet ver." Allah: "Senin alâmetin, sapasağlam olduğun halde, üç gün, üç gece insanlarla konuşamaz hale gelmendir." buyurdu.

11 - Nihayet (birgün konuşamayınca) mihrabdan kavmine karşı çıktı da onlara "Sabah ve akşam (Rabbinizi) tesbih edin" diye işaret etti.

12 - "Ey Yahya! Kitaba kuvvetle sarıl" (dedik) ve daha çocukken ona hikmet verdik.

13 - Hem de katımızdan bir merhamet ve (günahlardan) paklık verdik, o çok takva sahibi idi.

14 - Anne ve babasına karşı iyi davranan bir kimse idi, zorba ve isyankâr değildi.

15 - Doğduğu gün, öleceği gün ve dirileceği gün ona selam olsun.

16 - (Ey Muhammed!) Kur'ân'daki Meryem kıssasını da an (insanlara anlat). Hani o, ailesinden ayrılarak (evinin veya mescidin) doğu tarafında bir yere çekilmişti.

17 - Sonra ailesiyle kendisi arasına bir perde koymuştu. Biz ona meleğimiz (Cebrail)i gönderdik de ona tam bir insan şeklinde göründü.

18 - Meryem: "Ben senden Rahmân (olan Allah) a sığınırım. Eğer Allah'dan korkuyorsan (dokunma bana)" dedi.

19 - Melek: "Ben, sana temiz bir oğlan bağışlamak için, Rabbinin gönderdiği bir elçiyim" dedi.

20 - Meryem: "Benim nasıl çocuğum olabilir? Bana hiçbir insan dokunmamıştır. Ben iffetsiz de değilim" dedi.

21 - Melek: "Bu, dediğin gibidir. Ancak Rabbin buyurdu ki: Bu (babasız çocuk vermek), bana pek kolaydır. Hem biz onu nezdimizden insanlara bir mucize ve rahmet kılacağız. Hem, bu önceden (ezelde) kararlaştırılmış bir iştir." dedi.

RABBİM İNŞALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER.

canım önce öpüşelimŞenizŞeniz bilgisayarım düzeldi artıksositososito arkadaşın kardeşi geldi bişeyler yaptı virüs kayboldu ondan burdayım ama interneti kapatıcaz :çok üzgünüm: malum taşınıyozya oyüzden bol bol girmeye çalışıyorum şimdi sonra hasret kalıcam size

iyi akşamlar balkız al benden de o kadar her akşam giriyorum yazılanları okuyorum ama malesef içimden yazmak gelmiyor. zaten sayfalarda o kadar pozitif ki negatif şeyler yazip bozmak istemiyorum. ben de her adet öncesi aynı duyguları yaşıyorum bir de son iki adetim hep gecikmeli geldi hayal kırıklığı insanı çok yıkıyor. inşallah kırmızıların gelmez yada geç gelmesin zamanında gelsin

Hayırlı akşamlar canım belkide bu duygusal halin baş dönmelerinin nedeni başkadır bu sefer kırmızılar gelmiycektir ki umarım öyledir o kırmızılar 9 ay boyunca seni terkeder sende muradına eresin inşallah:Saruboceq:

iyi geldi bu öpücük işte uzun sürer mi yerleşmen acaba. inşallah çok çabuk yerleşirsin. bu arada sen bi aralar çok hoş fıkralar yazıyordun devam ediyor musun bitti mi?

selencim allah razı olsun emeğine sağlık. ne güzel demi insan okuyunca o kadar umut doluyor ki..... babasız bile bebek doğması rabbimiz için ne kadar kolay. inşallah isteyen herkes için 'OL' dediği zaman çabucak gelir. yoksa bu bekleyişler çok zoooooorrrrr

iyi geldi bu öpücük işte uzun sürer mi yerleşmen acaba. inşallah çok çabuk yerleşirsin. bu arada sen bi aralar çok hoş fıkralar yazıyordun devam ediyor musun bitti mi?

Canım çok sürmiycek inşallah kuzenim gelicek yerleştirmek için yardıma bende yıllık iznimi kullanıcam 3-4 günde biter diye umud ediyorum. Yakında olsan seni hiç rahat bırakmazdımkaydirigubbakcemile çekiştire çekiştire yardıma alırdım seni ama çok uzaksın:çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3
Aslında var bi sürü fıkram ama yazmadım sıkmıyım herkesi dedim her gün fıkralarla ben sana mail atarım canım sen yeterki iste

Canım hoşgeldin. Senin listede tarihin 20 Ekim olarak gözüküyor. Yani günün geçmiş. Durumundan bilgi verebilirmisin? Listemizi güncelleyelim.

Canım ben erken hasta oldum 17 sinde.siteye ugrayamıyorum .psikolojik olarak sıkıntılar yaşıyorum biraz kendimi topluyorum siteye tekrar dönüyorum ne yapayım çok üzülüyorum.ama artık üzülmüyorum Rabbim herşeyin hayırlısını versin.15 kasım adet günüm.

kızlar bu arada eşim bugün dr a gitti. klomeni bitti. yeni tahlil verecek bakalım sonuç ne olacak. çok da umutlanmıyorum. sonra hayal kırıklığı çok zor oluyor.

merhaba arkadaşlar bugün 30. gün her gün yazıyorum dimii sinirlerim bozuldu olacaksam olayımmmmmm kafaya taktığım ay düzenim bozuluyorrr birr offffff dahaaaa

canım ya hiç sıkılırmıyızhihoyyyt sen ara sira fıkralarını yaz bence :lepi:

akadaşlar herkese iyi akşamlar :1hug:

Selamlar kızlar, bugün nasılsınız?? Hepimiz bir sabır küpü olduk, bizim bebişler pek kıymetli olacak desenize, Allah bizi bu kadar bekletiyor ki doğduklarında kıymetlerini iyi bilelim. Onları çok sevelim diye:))

balım söndur onu cabuk..belkıde hamıssın..bebıse zarar verme...
anlıyorum psıkolojıler alt ust oluyor bu hastalanma donemlerınde....su anda sana bıseyler demek bıle canına sıkabılr..senın gıbı neselı bırı de bole olursa bız napalım pekı..hadı topla moralını..bak az kaldı.bugun yarın bellı olur..
:1hug:ruya serılerını hıc kacırmıyorum.annende ole dedıkten sonra sana gelecek guzel gunler yakındır.bu ayda olmassa.gelecek ay demıııı ama..

off esila bu tahlil işine nasıl razı ediyosun eşini çok zoruna gidiyor yaa benimkinin de yakında bitecek klomeni off çok zorr gönderiyorum durmadan erteliyorr

valla zevkle gelirdim canım koşa koşa hem de. ev yerleştirmelerine bayılırım...babam ve eşim tayinci olduğu için bukonular da çok tecrübeliyimmm:jeyyar::jeyyar:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…