canım varikoselin ilaçla tedavisi yok ve mümkün degil.benim eşimdede varikosel vardı geçen ay ameliyat oldu.3 arkadaşımın bebişleri olmuyordu.eşlerinde varikosel çıktı ameliyat sonrası bebişleri oldu.biz tüp bebek merkezine gittik bebişimiz olmuyor diye.muaynede eşimde varikosel çıktı önce ameliyat olsun 1 sene beklesin olmazsa aşılama yada tüp bebek denildi.varikosel ameliyatı eşinin sağlıgı içinde önemli .eşin ürolojiye muayne olsun canım.Teşekkürler aranıza aldıgınız için. Eşimde varikosel başlangıcı demiş dr. Ama ilaçla tedavi olur demiş.Kadın dogucu yıktı bizi aşılama önerdi hemen. Eşim aşılama yaptırmaya yanaşmıyo. Tez zamanda pembiş listede olmak ümidiyle.
bu forum pek çok arkadaşımıza uğurlu geldi. umarım hepimize uğurlu gelir. bu ayda çok şeker hamişlerimiz olacak. ümitsizlik yok kızlarrrr.sizi seviyorum
esila@mısra sanki seni gördüm buralardamızın canım benim Şeniz gel bi öpem seni niye sessiz kalmışın sen bakıyım:1hug:
canımmmmm merhaba evet burdaydım ama msjını yenı okudum. çook eski yani ilk girdiğim msjları okuyordum.sen buralardasın canım virüs yine torpil mi geçti yoksa annenlerde misin?
uzat yanağını bende seni öpemmmŞeniz
Herkeze hayırlı akşamalrr kızlar arada gelip yazılarınızı takip ediyorum ama inanın yazmak gelmiyor içimden .Çokk acayibim bugünn çokk ruh gibiyim ne neşem var ne keyfim varr ağlamaklı gibiyim ağlıyom herşeye hep yarın büyük günn.Ben adet olana kadar böyleyim kızlarr ne zaman kırmızı gelirsee dönücem başa senağlamaHala başım ağrıyor ve ara ara dönme oluyor hayır olsun inşallahh
Herkeze hayırlı akşamalrr kızlar arada gelip yazılarınızı takip ediyorum ama inanın yazmak gelmiyor içimden .Çokk acayibim bugünn çokk ruh gibiyim ne neşem var ne keyfim varr ağlamaklı gibiyim ağlıyom herşeye hep yarın büyük günn.Ben adet olana kadar böyleyim kızlarr ne zaman kırmızı gelirsee dönücem başa senağlamaHala başım ağrıyor ve ara ara dönme oluyor hayır olsun inşallahh
canım önce öpüşelimŞenizŞeniz bilgisayarım düzeldi artıksositososito arkadaşın kardeşi geldi bişeyler yaptı virüs kayboldu ondan burdayım ama interneti kapatıcaz :çok üzgünüm: malum taşınıyozya oyüzden bol bol girmeye çalışıyorum şimdi sonra hasret kalıcam size
iyi geldi bu öpücük işte uzun sürer mi yerleşmen acaba. inşallah çok çabuk yerleşirsin. bu arada sen bi aralar çok hoş fıkralar yazıyordun devam ediyor musun bitti mi?
Canım hoşgeldin. Senin listede tarihin 20 Ekim olarak gözüküyor. Yani günün geçmiş. Durumundan bilgi verebilirmisin? Listemizi güncelleyelim.
Canım çok sürmiycek inşallah kuzenim gelicek yerleştirmek için yardıma bende yıllık iznimi kullanıcam 3-4 günde biter diye umud ediyorum. Yakında olsan seni hiç rahat bırakmazdımkaydirigubbakcemile çekiştire çekiştire yardıma alırdım seni ama çok uzaksın:çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3
Aslında var bi sürü fıkram ama yazmadım sıkmıyım herkesi dedim her gün fıkralarla ben sana mail atarım canım sen yeterki iste
Canım çok sürmiycek inşallah kuzenim gelicek yerleştirmek için yardıma bende yıllık iznimi kullanıcam 3-4 günde biter diye umud ediyorum. Yakında olsan seni hiç rahat bırakmazdımkaydirigubbakcemile çekiştire çekiştire yardıma alırdım seni ama çok uzaksın:çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3
Aslında var bi sürü fıkram ama yazmadım sıkmıyım herkesi dedim her gün fıkralarla ben sana mail atarım canım sen yeterki iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?