Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım amin.ben sabah kahvaltılarında fiskobirligin fındık ezmesi var onu kullanıyorum marketlerde bimde bulabilirsiniz.fındıgın çok faydası varmış.sabah kahvaltıda çok güzel oluyor eşimde severek yiyor.erkeklerin günde bir avuç ay çekirdegi yemesi gerekiyormuş.bu da sperm sayısı ve hareketliligi için faydalıymış.her akşam tvnin karşısında bunuda yapıyoruz.ve arkadaşlar domates kahvaltıya .akşam yemeginde salataya bol turp.havuç.domates bu üçlü salatayı eksik etmeyin.3 ü sperm için çok gerekli.

off esila bu tahlil işine nasıl razı ediyosun eşini çok zoruna gidiyor yaa benimkinin de yakında bitecek klomeni off çok zorr gönderiyorum durmadan erteliyorr

ben de bilmiyorum çok zor bi durum gerçekten onlar için. zaten gitmeye yakın günlerde ona çok iyi davranıyorum bir dediğini iki etmiyorum:)))))
zor ama gitmek zorunda canım ya bir de klomen kullanırken erkekler de yan etki yapabilir demiş dr ben de merak ediyorum sonuç önemli değil diyorum. benim üzüntülü halim onun gitmek istememesini yeniyor sanırım

kızlar bu arada eşim bugün dr a gitti. klomeni bitti. yeni tahlil verecek bakalım sonuç ne olacak. çok da umutlanmıyorum. sonra hayal kırıklığı çok zor oluyor.

Canım eşin klomeni ne kadar kullandı benim eşimde kullanıyo ama ne kadar kullanıcak bilmiyoz.
İnşallah sonuçlar okadar güzel çıkarki gördüğünde sende şok olursun Allahım nolur mucizeni bizede göster yarbbim:Saruboceq:

kızlar bu arada eşim bugün dr a gitti. klomeni bitti. yeni tahlil verecek bakalım sonuç ne olacak. çok da umutlanmıyorum. sonra hayal kırıklığı çok zor oluyor.

canım inşallah sonuç çok güzel çıkar :Saruboceq::Saruboceq:

benim eşim ameliyattan sonra daha hiç test vermedi çok merak ediyorum... o yüzden seni çok iyi anlıyorum işilerini ayarladığı zaman bu sıralar test yapmayı düşünüyoruz... Alalh'u teala hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canım ya hiç sıkılırmıyızhihoyyyt sen ara sira fıkralarını yaz bence :lepi:

akadaşlar herkese iyi akşamlar :1hug:

Siz yeterki isteyin canlarım göndermezmiyim ben a.s.

Asi74 canım senmi geldin canım yazsana merkatan çatlıyorum burda çıkıcam ev sahibi bekliyo bi türlü gidemedim sen gelmedin diye nasıl geçti

iyi aksamlar kizlar ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
allaha bin sukur hic bir testimizde sorun cikmadi tup bebek tedavisine baslayabilirsiniz dedi dr
hatta bu hafta uzun protokol basliycaktik ignelere ama burda birde noel tatili oldugu icin obur siklus da basliycaz allah izin verirse 2 ay sonra tranferim olacak
tek bir sorun cikti oda zaten ben cok alerjik bi insanim ve hemen hastalanirdim dr du bunu cikardi ortaya eger hamis olursam surekli kan vercekmisim bende bebis olsunda hergun veririm dedim baska bir sorun cikmadi
inhibine b dedigim kan sonucunu ozellikle istedi ve cok guzel dedi bir sorun yokmus yani

Benimki de ilk gittiğinde bana demediğini bırakmadı sinir olmuştu ama sonra varikosel çıkınca hak verdi, şimdi iyi ki gitmişim diyor. Ocak ayında inş ameliyat olacak..

ne duysam yediriyor içiriyorum. konyadan çakşır suyu bile sipariş ettim. belki faydası olur diye... ya bir de ben hiç domates çorbasının kıvamını tutturamadım tadi okaar değişik oluyor kı çorbadan başka herşeye benziyor yazık eşim kasesini zor bitiriyoz hazır suyunu alsak içsem olmaz mı diyor:)sırnaşık şeysırnaşık şey

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına!! Ne güzel iki ayın kaldı:))

Siz yeterki isteyin canlarım göndermezmiyim ben a.s.

Asi74 canım senmi geldin canım yazsana merkatan çatlıyorum burda çıkıcam ev sahibi bekliyo bi türlü gidemedim sen gelmedin diye nasıl geçti

canim benim aymescigim geldim bir sorun cikmadi allah sukur tek benim kanimda bir madde azmis ona moralimiz bozuldu bebegin sagligi icin iyi degilmis oda kontrollu yapicaz yani ama tup bebek tedavisi icin bir sorun yok
allahim hayirlisini versin
insallah darisi basiniza canim
bu arada dr lar gercekten cok tedbirli ne olur ne olmaz diye benim tedavimi yapasiya esimden iki defa sperm alip donduracaklar

Şöyle derin bi ohhhhhhhhhhhhhhhh çekmek istiyorum okadar merak ettimki seni ama neyse beklediğime deydi herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim Allah çok şükür. Canım sayının düşük olması tüp bebek şansımızı etkiliyomuymuş sordunmu:1hug:

yaklaşık üç ay oldu.bi doçente gidiyor dr hafta içi içilecek hafta sonu içilmeyecek dedi. bu da iki kutu yaptı. cuma günü bitti. bugun tahlıl yaptırdı yine sizde üç ay sonra gidin .inşallah canımmm dediğin gibi olur

Canım okdar mutluyumki senden güzel haber geldiği için değmeyin keyfime oynıycamsositosositosositososito:dance::dance::teytey:

Canlarım bana biraz müsade ev sahibine bi uğramamız gerekiyo gelicem çok fazla kalmam ayrılmayın sakın bir yere:1hug:

amin canım inşallah . senin eşin ne zaman ameliyat olmuştu fadikcim.

Canım okdar mutluyumki senden güzel haber geldiği için değmeyin keyfime oynıycamsositosositosositososito:dance::dance::teytey:

hihoyyythihoyyytseker aymesim benim canim darisi basina insallah sende bebisini kucaklamak icin yola cikarsin ve kavusursunuz
bu kadar yola ciktim basladim ya cok mutluyum allahim emeklerimi zayi etmesin a.s.

merhaba arkadaşlar bugün 30. gün her gün yazıyorum dimii sinirlerim bozuldu olacaksam olayımmmmmm kafaya taktığım ay düzenim bozuluyorrr birr offffff dahaaaa

offfff gülsucum çok zor ya beklemek biliyorum. hamiş olmayacağını bilsen de içinde hep bir ümit oluyor. ben 32. gün olmuştum tabi sonrası üzüntülü muz kabuğu oluyor. ama inşallah senin öyle olmaz gecikmenin güzel bi anlamı vardır inşallahhhhhhhhhhhhhh:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…