Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım öyle düşünme emin olki yaşadığın her anın bir anlamı ve değeri var tabi bebişlerimiz gelse hayatlarımız dahada renklenicek ama elden gelen bişey yokki Allahım ne zaman nasip ederse ozaman olucak hepimiz bunu sabırsızlıkla bekliyoruz arada zor zamanlarda geçiriyoruz ama kaderde bunlarıda yaşamak varmış....
Benim arkadaşım cuma günü doğuma gidiyo telefon açtı bugün bana 2 gün hastanede kalıcakmış senide bekliyorum mutlaka gel dedi iş çıkışı sabahtan beri onu düşünüyorum dayanabilirmiyim buna o mis kokulu bebeği görünce senağlamaağlamadan kendimi tutabilirmiyim die bilmiyorum yanındada olmak istiyorum arkadaşımın ama okadar kararsızımki kızın en mutlu gününü batırırım diyede çok korkuyorum:çok üzgünüm:

allah hepinize kolaylık versin yavrularınızı bi an evvel kucagınıza almak nasip etsin sizleri tanımıyorum ama akşam sabah dogum mu bekliyorum hepinize dua etcen ha bu arada sakın üzülmeyin rabbim kullarının ona duasını çok sevdigi için bazı şeyleri geç verirmiş allah emeklerinizi boş cıkarmasın yar ve yardımcınız olsun ...

Aminnnnn canım sağolasın Allah sanada sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Dualarına gerçekten ihtiyacımız var :çok üzgünüm:

merhaba ben geldim kabul edermisiniz aranıza.Size eşimin tahlillerini yazıcam
volüm: 3 CC
görünüm : Opak
Koku : Özel
Viskozite : Normal
Likefikasyon : 20 az
Ph : 8
Lokasit : 6.4x10
Sayı : 70.400.000
Normal : %-
Baş Anomalisi: %36
%14 Küçük Baş
%4 Çift Baş
% - Büyük Baş
% - Elengote
% 18 Amorf
Boyun Anomalisi : % 18
Kuyruk Anomalisi : %22
sTOPLAZMİK aNOMALİ : %6
Üretim Anomalisi : %14
Kopuk Baş Anomalisi : %4
1. Saat Hareketlilik : %20 İleri Hızlı
%30 İleri Normal
% 20 Atipik Hareketlilik
% 20 Yavaş Hareketli
% 10 YERİNDE hAREKETLİ
3. sAAT hAREKETLİLİK: % 10 iLERİ Hızlı
% 20 İleri Normal
%30 İleri Yavaş
% 20 ATİPİK Hareketli
%20 Yerinde Hareketli
Sizce çokmu umutsuz dururmumuz. Bende hi bir problem yok.

ıyı aksamlar kızlar..yoklama olmadan geldım..gecmıs sayfalara bakayım bıde...
nesercım hosgeldın aramıza...hemende senı pembe kosemıze alırız ınsallh.benım cok bılgım yok.ama bırazdan dıger arkadslar yardımcı olur sana...NEVROSKYYY SANIRIM YOK.o senı bılgılendırecektır. canım

Canım aramıza hoşgeldin tabiki kabul ederiz :1hug: inşallah tez zamnda sende hamiş köşemize geçiş yaparsın canım. Durumun hiçte çok umutsuz değil bence daha kötüleri var emin olki bunlardan biriside benim. Eşinde varikosel varmıymış bi ürolağa gittimi varikoselde değerleri düşürüyo çünkü arkadaşlarımız yorum yapacaklardır sana benim fazla bilgim olmadığı için çok yardım edemiycem

İyi akşamlar canım evet nevrosky yok aslında hiç kimse yok bommoş bugün burası ben tek başıma öyle gelmenizi bekliyodum

Teşekkürler aranıza aldıgınız için. Eşimde varikosel başlangıcı demiş dr. Ama ilaçla tedavi olur demiş.Kadın dogucu yıktı bizi aşılama önerdi hemen. Eşim aşılama yaptırmaya yanaşmıyo. Tez zamanda pembiş listede olmak ümidiyle.

aymescım şimdı yazılanları okudum...hıc sayfa ılerlememısss...KIMSECIKLER YOK MU NEE??*
ASI74 NERELERDESIN DR NE DEDI???*
BENDE MERAK ETTIM

selam kızlar ben de burdayım geçmişi okuyodum maşallahınız var bi dakika susmuyonuzki yine birikmiş sayfalar:roflol:klava: ama maalesef yeni hamişler göremedim:çok üzgünüm: çok öpüyorum sizi

aymescım şimdı yazılanları okudum...hıc sayfa ılerlememısss...KIMSECIKLER YOK MU NEE??*
ASI74 NERELERDESIN DR NE DEDI???*
BENDE MERAK ETTIM

Evet canım ya kimseler yok bende yemek yedim bi bakıyım dedim gelen varmı diye hala kimse yok bugün sessiz bi gün oldu .
Asi meraktan çatlatıcak bizi

selam kızlar ben de burdayım geçmişi okuyodum maşallahınız var bi dakika susmuyonuzki yine birikmiş sayfalar:roflol:klava: ama maalesef yeni hamişler göremedim:çok üzgünüm: çok öpüyorum sizi

Slm canım nasılsın herşey yolundadır inşallah bitanem evet ne yazıkki hamişimiz yok inşallah bu hafta sonuna doğru çıkıcak sabırsızlıkla bekliyoz

esila@mısra sanki seni gördüm buralardamızın canım benim Şeniz gel bi öpem seni niye sessiz kalmışın sen bakıyım:1hug:

yenı hamıs haberı yok ama...tedavıde olanlar var...bu hafta lısteye baktımda 30 ekım kadr cok arrkadsımız var belkıde hepsı bırden hamıs kalacak.
bu arada içlerınde bennde varım....gamyoncuiremsu
sengözlerimebaksanabama ben hastalanacam bu ay bılıyorumkı umıdım yok...
zaten onu beklıyorum bende basladım tedavıye...hayırlısı artık..
senın hamıslık nasıl gecıyor...olymposss
ası74 hadı gel canım .merak ettık senı???

bu forum pek çok arkadaşımıza uğurlu geldi. umarım hepimize uğurlu gelir. bu ayda çok şeker hamişlerimiz olacak. ümitsizlik yok kızlarrrr.sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…