evt sanirim kimse yok. Bende iyiyim canim sağol, işte anlami olmayan bebeğim olmadan bir gün daha geçti gidiyor napalim kader kismet.......bugün misafirliğe gittim bir kadin bebeğini öyle güzel seviyorduki.........allahtan kalabalikti bebeğin yokmu sorularina maruz kalmadim yoksa moralim bozulacakti.
Canım öyle düşünme emin olki yaşadığın her anın bir anlamı ve değeri var tabi bebişlerimiz gelse hayatlarımız dahada renklenicek ama elden gelen bişey yokki Allahım ne zaman nasip ederse ozaman olucak hepimiz bunu sabırsızlıkla bekliyoruz arada zor zamanlarda geçiriyoruz ama kaderde bunlarıda yaşamak varmış....
Benim arkadaşım cuma günü doğuma gidiyo telefon açtı bugün bana 2 gün hastanede kalıcakmış senide bekliyorum mutlaka gel dedi iş çıkışı sabahtan beri onu düşünüyorum dayanabilirmiyim buna o mis kokulu bebeği görünce senağlamaağlamadan kendimi tutabilirmiyim die bilmiyorum yanındada olmak istiyorum arkadaşımın ama okadar kararsızımki kızın en mutlu gününü batırırım diyede çok korkuyorum:çok üzgünüm: