• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar merhaba.bu aralar ugrayamıyorum.mısafırım cok oldu.zor yetıstırıyom valla.sımdıde esım mızmızlanıyor.ıkı saatır nıye gelmıyon dıye.masallah okadar sayfa bırıkmıskı anca bıttı.kızlar hepınızı cok sefıyom.asıcım haberıne cok sevındım.beyazmelek umarım dahada ıyı olursun.nevros ve bal kendınıze dıkkat edın sız bıze herzaman lazımsınız.adetını bekleyen arkadaslar olsanızda durmak yooooooook yola devaaaaaaammm...ınsallah hepımız annıs olcaz bırgun.rabbım o guzel gunlerı hepımıze gostercek.ıyı geceler kızlar.hepınızı optm.bys..

Selamlar kızlar, bugün nasılsınız?? Hepimiz bir sabır küpü olduk, bizim bebişler pek kıymetli olacak desenize, Allah bizi bu kadar bekletiyor ki doğduklarında kıymetlerini iyi bilelim. Onları çok sevelim diye:))

doğru diyorsunnn ama hele bi olsun ben ona yapacağımı biliyorum yaramaz nazlı şeyyyy neler çektirtiyor anasına:emir_bebek::emir_bebek:

amin canım inşallah . senin eşin ne zaman ameliyat olmuştu fadikcim.

temmuzun 15 inde oldu canım...

kızlar ya işim çıktı çıkmak zorundayım...:çok üzgünüm::a015:

asicim çok sevindim hadi bakalım inşallah herşey çok güzel olcak..:1hug:

Asi Canım benim aklım sende şu an eminimki çok heyecanlısındır inşallah herşey çok güzel gider hiç sorunsuz tedaviye başlarsın Allah yardımcın olsun bitanem dualarum seninle:Saruboceq: gelir gelmez hemen yaz seni bekliyor olucam burdaŞeniz

canim benim cok dusuncelisin allahim seni en kisa zamanda cok mutlu eder insallah senin icin dua edicem her zaman

iyi aksamlar kizlar ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
allaha bin sukur hic bir testimizde sorun cikmadi tup bebek tedavisine baslayabilirsiniz dedi dr
hatta bu hafta uzun protokol basliycaktik ignelere ama burda birde noel tatili oldugu icin obur siklus da basliycaz allah izin verirse 2 ay sonra tranferim olacak
tek bir sorun cikti oda zaten ben cok alerjik bi insanim ve hemen hastalanirdim dr du bunu cikardi ortaya eger hamis olursam surekli kan vercekmisim bende bebis olsunda hergun veririm dedim baska bir sorun cikmadi
inhibine b dedigim kan sonucunu ozellikle istedi ve cok guzel dedi bir sorun yokmus yani

asicim çok güzel çok sevindim bi sorun çıkmamasına. inşallah tedavinin sonucu çok güzel olur şimdi sana iki ay hiç geçmez

temmuzun 15 inde oldu canım...

kızlar ya işim çıktı çıkmak zorundayım...:çok üzgünüm::a015:

asicim çok sevindim hadi bakalım inşallah herşey çok güzel olcak..:1hug:

tsk ederim canim cok korkuyodum bir sorun cikicak diye insallah bebisimizde olur ve ondada sorun cikmaz

asicim çok güzel çok sevindim bi sorun çıkmamasına. inşallah tedavinin sonucu çok güzel olur şimdi sana iki ay hiç geçmez

tsk ederim canim evet hic sorma dr la kavga edicektim resmen neden tatile giriyorsunuz diye ama hayirlisi gec olsunda guc olmasina.s.

Bizlerde seni seviyoruz inşallah canım tek umudumuz bizede uğurlu gelmesi bir an önce kavuşmak meleklerimize, arada bi umutsuzluğa düşüyoruz ama Allahında izniyle toparlanıyoruz işte.

canım benim,veren,alan,yapan,nasip eden
etmeyen Allah. yapacak bişey yok. bizler inanıp destek olalım.:1hug: umutsuzluk yok,herşeyin hayırlisı.
sarılalım birbirimize:1hug:

kizlar sizleri coooooook seviyorum iyi dilekleriniz icin coook tsk ederim birbirimize dua etmeyi unutmayalim
cikmam gerekiyor esim evdeydi sirf yazabilmek icin gonderdim birazdan gelir
yarin bolca muhabbet ederiz insallah hamis haberi aliriz yarin
hayirli aksamlar

Ben geldimmmmmmmmm. Ne var ne yok kızlar. Hemen ben yokken olan bitenlere bir göz atayım. Ateşim var gibi , içim üşüyor. Sanırım yine hasta olacağım. Korkuyorum. Zaten zor iyileştim. Ne olur dua edin canlarım hasta olmayayım. :a015:

Ben geldimmmmmmmmm. Ne var ne yok kızlar. Hemen ben yokken olan bitenlere bir göz atayım. Ateşim var gibi , içim üşüyor. Sanırım yine hasta olacağım. Korkuyorum. Zaten zor iyileştim. Ne olur dua edin canlarım hasta olmayayım. :a015:

Aman diyeyim dikkat et, bi aspirin falan içip yat bence dinlen hemen yarına bişeyin kalmaz.

yaa canım sen neden bu kadar çok hastalanıyorsun:uhm:bana sanki kullandığın o ilaçlar dokunuyor gibi geldi ..normalde direncini artırması gerekmiyormufisfisfis vitaminlerden başka bişey kullanıyormusun canım:sm_confused:

nevrocum hoşgeldinnnn
aman iyi bak kendine. şimdi izmirin havası bahar gibidir acaba dikkatli giyinmiyor musun? sakın hasta olma canım dediğin gibi zaten zor iyileştin

belinay82 , esila@mısra , vavelya ; kızlar bakmayın öyle dışarıdan. Özledik sizleri , nasılsınız iyimisiniz? hihoyyyt

canım bu arada bunu da yeni okudummmm. senden de bişey kaçnıyor bee:asigim::asigim::asigim: ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum canım. umarım diğer arkadaşlarda iyidir

Aman diyeyim dikkat et, bi aspirin falan içip yat bence dinlen hemen yarına bişeyin kalmaz.

yaa canım sen neden bu kadar çok hastalanıyorsun:uhm:bana sanki kullandığın o ilaçlar dokunuyor gibi geldi ..normalde direncini artırması gerekmiyormufisfisfis vitaminlerden başka bişey kullanıyormusun canım:sm_confused:

nevrocum hoşgeldinnnn
aman iyi bak kendine. şimdi izmirin havası bahar gibidir acaba dikkatli giyinmiyor musun? sakın hasta olma canım dediğin gibi zaten zor iyileştin

Canlarım Allah razı olsun. a.s. Zaten yarın yarım gün. Öbür gün de tatil. Biraz yatar dinlenirim. Başlamadan atlatırım inşallah.

umutlu99 ; canım ben normalde de çok hasta olan biriyim. Çok dikkat etmeme rağmen hemen kaparım şifayı. kaydirigubbakcemile3 Onlar bana çok faydalı geldi. Baya faydasını gördüm. Kendimi zinde hissediyorum ama benim kansızlık problemim var ve çoğu kişinin üşümediği havalarda üşüyorum. yerimseniben

çok fazla birşey diyemeyeceğim dibe vurmuş durumdayım senağlama
3 gün erken olmak üzere adet oldum :a015:
her zamanki gibi bu ayki hayallerimide tuvalete attım üstüne sifonu çektim :a015:

Canım çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Öncelikle bunu söyleyeyim. a.s. Ama yanlış biliyorsun. 3 gün önce adet olmamışsın. Şimdi baktım geçmiş mesajlarına. Ayın 14'ünde ovulasyon testinin resmini koymuşsun buraya. Kopkoyu haliyle. 14'üyle beraber sayarak 14 daha eklediğinde 27 Ekim oluyor. Yani bugün. Çatladıktan 14 gün sonra hastalanıyorsun. Normali de bu zaten. Sen bu ay çatlamayı yanlış hissettin herhalde. Sonra oldu zannettin. Ama o gün çatlamış yumurtan. Çünkü çizgi kopkoyu. Çizgi belirginleştikten 24-36 saat sonra çatlıyor ama artık en yüksek seviyeye ulaşmış demekki o kadar koyu çıkmış. Ve gün içerisinde çatlamış. Maşallah sağlıklısın. Tam 14 gün sonra hastalanmışsın. Gönül isterdi ki hamiş olasın. Ama olmadı. Neyse öbür aya daha güzel çalışırsın Allahın izniyle. Zaten bu ay denemeydi. Pre seed'lerimiz de elimizde. Daha güzel olacak önümüzdeki ay. Bak ben de yumurtlama günümü kaçırdım bu ay ama yine de Allahım "ol" derse olur diyorum. Hiçbir şansım yokken bile. Ümidimiz bitmedi , bitmeyecek. Sadece biraz daha erteledik. İnşallah o güzel günler yakındır. Seni seviyorum dıptısımmmmmmmmm. :asigim:

Selam Nevrocum,

Ben buraları hiiiccc terk etmedim şekercim yazdıklarınızı sürekli okuyorum konu ile ilgili bildiğim bir şey olduğunda hemmeenn dahil oluyorum malum topik erkek infertilitesi neler yapılır nasıl yollar izlenir. Konu ile alakasız yazılar yazıp milletin hakkını gaspetmemek lazım diye düşünüyorum. Hamiş listesini sürekli kontrol ediyorum. Sizlerle beraber seviniyorum. Su aralar bu site doğru dürüst açılmıyor artık eziyete dönüşüyor birde malum gün içinde yoğun oluyorum o yuzden çok giremiyorum. Sizleri unutmadım şekerlerrr... Bana Tüp bebekle ilgili soru sormak isteyen olursa seve seve yanıtlarım.

Sağol bitanem. Sen de geliyorsun çok şükür. a.s. Allah razı olsun. Bizler sizlerden güç alıyoruz. Hem desteğinize hem de tecrübelerinize çok ihtiyacımız var. :asigim:

Belyaaaaaaaaaaaaaa ; yakaladım kız seni oradan bakıyorsun. kaydirigubbakcemile3

Listeye kaydoldun , sonra da kayboldun valla. :oklava: lülülülülülü

Nerelerdesin sen? Haydi anlat bakalım biraz , ne var ne yok? a.s.

merhaba ben geldim kabul edermisiniz aranıza.Size eşimin tahlillerini yazıcam
volüm: 3 CC
görünüm : Opak
Koku : Özel
Viskozite : Normal
Likefikasyon : 20 az
Ph : 8
Lokasit : 6.4x10
Sayı : 70.400.000
Normal : %-
Baş Anomalisi: %36
%14 Küçük Baş
%4 Çift Baş
% - Büyük Baş
% - Elengote
% 18 Amorf
Boyun Anomalisi : % 18
Kuyruk Anomalisi : %22
sTOPLAZMİK aNOMALİ : %6
Üretim Anomalisi : %14
Kopuk Baş Anomalisi : %4
1. Saat Hareketlilik : %20 İleri Hızlı
%30 İleri Normal
% 20 Atipik Hareketlilik
% 20 Yavaş Hareketli
% 10 YERİNDE hAREKETLİ
3. sAAT hAREKETLİLİK: % 10 iLERİ Hızlı
% 20 İleri Normal
%30 İleri Yavaş
% 20 ATİPİK Hareketli
%20 Yerinde Hareketli
Sizce çokmu umutsuz dururmumuz. Bende hi bir problem yok.

Canım morfoloji sorunu var. Normal morfoloji %0 çünkü. Sayı ve hareket kabul edilebilir düzeyde. Seni de listemize ekliyorum. Muhtemel adet tarihini , eşinin kullandığı ilaç ve kürleri yazarsan onları da eklerim.

Morfolojiye iyi gelen çok şey duydum ama düzeldiğini pek nadir gördüm. Doğruyu söylemek gerekirse yani. Bizim düzelmedi. Kronikleşmiş bizim. Ama belki sizin öyle değildir. Tek spermiogramla yetinmek doğru değil. En az 2 tane spermiogram yaptırmak lazım. Çinko , selenyum tabletleri ; domates çorbası , havuç suyu morfolojiye iyi geliyor. Bizim gelmedi ama bünyeden bünyeye değişebilir. Morfoloji bozukluğu yüzünden spermler yumurtayı dölleyemiyorlar. Sorun bundan kaynaklanıyor. İnşallah Allah şifasını verir canım. Doktorların verdikleri , verecekleri yarar ve tez zamanda hamiş olur bizlere de umut olursun. :Saruboceq: :CüvCüv:

Back