• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nevrocum canım bugün pek işin yok galiba hep buralardasın bakıyorumda aman nazar değmesin dilimi ısırıyım öyle derler bizim burda.
Bide canım sen beni msnine kaydettinmi ben kaydettim ama hiç rastgelmiyomuyuz yoksa yanlışmı aldım acabafisfisfis

Canım işlerim çıktı şimdi. :a015: :a015: :a015:

Ben sana özelden tekrar atayım MSN'mi. a.s.

Canlarım benim acil ve önemli işlerim çıktı. :bbo: Kendinize iyi bakın. İyi sohbetler. İş çıkışına kadar gelemeyebilirim. :a015: Öpüyorum sizi. Şeniz

çok fazla birşey diyemeyeceğim dibe vurmuş durumdayım senağlama
3 gün erken olmak üzere adet oldum :a015:
her zamanki gibi bu ayki hayallerimide tuvalete attım üstüne sifonu çektim :a015:

her zamanki gibi bu ayki hayallerimide tuvalete attım üstüne sifonu çektim :a015:

senağlamasenağlamasenağlamaDıptısımm canımm benim okuyunca çok üzüldüm zaten canım sıkkındı şimdi biraz daha eklendi .Korkma bende geliyorum arkandan senağlama:a015:

kızlar üzülmeyin allah büyük gün dogamdan neler dogar balım dıptısım yapmayın bi gün bizimde meleklerimiz gelicek allah büyük sabır diliyelim muucksssss

kızlar üzülmeyin allah büyük gün dogamdan neler dogar balım dıptısım yapmayın bi gün bizimde meleklerimiz gelicek allah büyük sabır diliyelim muucksssss

canum Aşkitomm senağlamayakaladın benı burdaa evet sabırr olunca üstesinden gelicezz ama:a015:

diptisim üzülme tatlimmm vardir bunda da bir hayir....
Bu ay da zamani gelmemiş findikkurdunun....
Canim benim

Evet canım daha çok gelseler çok iyi olur. Deneyimlerine ihtiyacı olan çok arkadaşımız var. Şükürler olsun hamişlerimiz artıyor. :dance: :nazar:

Selam Nevrocum,

Ben buraları hiiiccc terk etmedim şekercim yazdıklarınızı sürekli okuyorum konu ile ilgili bildiğim bir şey olduğunda hemmeenn dahil oluyorum malum topik erkek infertilitesi neler yapılır nasıl yollar izlenir. Konu ile alakasız yazılar yazıp milletin hakkını gaspetmemek lazım diye düşünüyorum. Hamiş listesini sürekli kontrol ediyorum. Sizlerle beraber seviniyorum. Su aralar bu site doğru dürüst açılmıyor artık eziyete dönüşüyor birde malum gün içinde yoğun oluyorum o yuzden çok giremiyorum. Sizleri unutmadım şekerlerrr... Bana Tüp bebekle ilgili soru sormak isteyen olursa seve seve yanıtlarım.

Canım kendini üzme nolur kısmet değilmiş napalım. çok fazla diycek bişeyimde yok aslında ilk anda insan çok kötü oluyo biliyorum ama çok yıpratma kendini zamanı geldiğinde Allah nasip edicek hepimize emin ol:1hug:

Uzaklık mı..?

O bizim için değil dost!

Biz yürek devletiyiz ötelere uzanan...

Açarız avucumuzu,

Dostlarla o dem yürek yüreğe konuşuruz.

Gözyaşımız vardır bizi ayakta tutan,

Bir de gönül selamımız.

Dost için geceleri tatlı uykumuzu böleriz.

Dost için secdeye kapanır dua ederiz.

Dostun muhabbetiyle gelir hak selamı,

Bize en güzel hediye dost kelamı...

...............

Uzaktaki dostlarıma yakınca! Şenizkaydirigubbakcemile5
Hepinizi çok seviyorum kıslar iyiki varsınız :1hug:

iyi akşamlar arkadaşlar ya ben bugünde regl olmadım AMA BEN UMUTLANMAK İSREMİYORUUUUUUUM.çünkü günüm tam da geçmiş değil.cuma gününe kadar gelmezse umutlanırım.arada regl olcakmışım gibi ağrılarım var ama gelen giden yok.olurum ya.Allah ım ne kadar karmaşık duygular içindeyim sen beni ve benim gibi olanları sevindi Rabbim.

slm canım ben iyiyim sen nasılsın kimse yok sanırım sessiz bugün burası:1hug:

evt sanirim kimse yok. Bende iyiyim canim sağol, işte anlami olmayan bebeğim olmadan bir gün daha geçti gidiyor napalim kader kismet.......bugün misafirliğe gittim bir kadin bebeğini öyle güzel seviyorduki.........allahtan kalabalikti bebeğin yokmu sorularina maruz kalmadim yoksa moralim bozulacakti.

iyi akşamlar arkadaşlar ya ben bugünde regl olmadım ama ben umutlanmak isremiyoruuuuuuum.çünkü günüm tam da geçmiş değil.cuma gününe kadar gelmezse umutlanırım.arada regl olcakmışım gibi ağrılarım var ama gelen giden yok.olurum ya.allah ım ne kadar karmaşık duygular içindeyim sen beni ve benim gibi olanları sevindi rabbim.

aminnnnnnn!!!!!!!!!!!!!

ASİ canım nerelrdesin niye gelmedin hala kıs meraktan çatlatıcanmı beni ne oldu ne bitti diye düşünüyorum kaç saattir burdakafamçokkarıştı

Back