Nevrocum canım bugün pek işin yok galiba hep buralardasın bakıyorumda aman nazar değmesin dilimi ısırıyım öyle derler bizim burda.
Bide canım sen beni msnine kaydettinmi ben kaydettim ama hiç rastgelmiyomuyuz yoksa yanlışmı aldım acabafisfisfis
İyidir güzelim. Senden naber? yerimseniben Amin Amin Aminnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
çok fazla birşey diyemeyeceğim dibe vurmuş durumdayım senağlama
3 gün erken olmak üzere adet oldum :a015:
her zamanki gibi bu ayki hayallerimide tuvalete attım üstüne sifonu çektim :a015:
kızlar üzülmeyin allah büyük gün dogamdan neler dogar balım dıptısım yapmayın bi gün bizimde meleklerimiz gelicek allah büyük sabır diliyelim muucksssss
Evet canım daha çok gelseler çok iyi olur. Deneyimlerine ihtiyacı olan çok arkadaşımız var. Şükürler olsun hamişlerimiz artıyor. :dance:
çok fazla birşey diyemeyeceğim dibe vurmuş durumdayım senağlama
3 gün erken olmak üzere adet oldum :a015:
her zamanki gibi bu ayki hayallerimide tuvalete attım üstüne sifonu çektim :a015:
naren sen aşilamani klomenle mi yoksa iğnelerle mi yaptirmiştin tatlim
Canlarım benim acil ve önemli işlerim çıktı. :bbo: Kendinize iyi bakın. İyi sohbetler. İş çıkışına kadar gelemeyebilirim. :a015: Öpüyorum sizi. Şeniz
Bizi fazla özletme...... Çabuk geeelll..... şutarafagitti şutarafagitti
slm kızlar nasılsınız?
slm canım ben iyiyim sen nasılsın kimse yok sanırım sessiz bugün burası:1hug:
iyi akşamlar arkadaşlar ya ben bugünde regl olmadım ama ben umutlanmak isremiyoruuuuuuum.çünkü günüm tam da geçmiş değil.cuma gününe kadar gelmezse umutlanırım.arada regl olcakmışım gibi ağrılarım var ama gelen giden yok.olurum ya.allah ım ne kadar karmaşık duygular içindeyim sen beni ve benim gibi olanları sevindi rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?