• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
içim sıkılıyor kızlar dr eşime test yapmadı 10gün sonraya attı
cinsel perhiz gününü srdu 6gün dedik çok fazla dedi en az 2 enfazla 3 olması gerekiyormuş
nevrosky böle bişi var mı yaaaaaa
:a015: :a015: :a015:

slm kızlar,nasılsınız,biraz işlerim vardı ,onları hallettim,geldim,bugünün sayfalarını bir okuyayım bakalım kaçırdığım bir şeyler var mı :lepi:

Hoşgeldin canımm. sengözlerimebaksanab İyiyiz çok şükür. Sen de iyisindir inşallah. Kaçırdığın pek birşey yok ama kaynatılanlara da bak tabi. Şeniz

evet var arkadaşım böyle bir şey.3 günden az olunca yeterli sayı ve hareket kalitesi olmuyor,5 günden fazla olunca da ölü sperm oranı artıyor.
10 gün sonra çok güzel sonuçlar alacaksınız canım benim .umudumuz tam yol ileri.....

arkadaşlar bişi sorucam.ben ilk defa aşılama olucam tabi yumurtalar beklenen boyuta gelirse.15 inde iğnelere başlamıştım. 7 gün 75 lik kullandım 5 gündürde 150 lik kullandım bu akşamda kullanıp yarın kontrole gidicem. iğne tedavizi kaç güne kadar cevap vermezse aşılama iptal edilir.ne olu bana cevap yazın olurmu:(

NEVROSKY senağlama senağlama senağlama senağlama :a015:

içim sıkılıyor kızlar dr eşime test yapmadı 10gün sonraya attı
cinsel perhiz gününü srdu 6gün dedik çok fazla dedi en az 2 enfazla 3 olması gerekiyormuş
nevrosky böle bişi var mı yaaaaaa
:a015: :a015: :a015:

Tatlım üzülme ama. :teselli: 10 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Bence 3 gün perhizle yaptırın. En güzeli o. Mesela Perşembe sabahı verecekse Pazartesi sabahı olup artık perhize girmesi lazım. a.s.

Asi Canım benim aklım sende şu an eminimki çok heyecanlısındır inşallah herşey çok güzel gider hiç sorunsuz tedaviye başlarsın Allah yardımcın olsun bitanem dualarum seninle:Saruboceq: gelir gelmez hemen yaz seni bekliyor olucam burdaŞeniz

sen de harikasın nevrooooooooooommmmmmmm bu arada süper bişey yaptım ama ne yaptığımı nasıl yaptığımı sormayın başardım şu sevimli yüzleri çıkarmayıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Nevrocum canım bugün pek işin yok galiba hep buralardasın bakıyorumda aman nazar değmesin dilimi ısırıyım öyle derler bizim burda.
Bide canım sen beni msnine kaydettinmi ben kaydettim ama hiç rastgelmiyomuyuz yoksa yanlışmı aldım acabafisfisfis

sen de harikasın nevrooooooooooommmmmmmm bu arada süper bişey yaptım ama ne yaptığımı nasıl yaptığımı sormayın başardım şu sevimli yüzleri çıkarmayıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Tebrikler canım nasıl yaptığın önemli değil boşver olmuşya okadar zamandır çıkmıyo diyodun:lepi:

mrb arkadaşlar. bol hamişli haftalar

arkadaşlar bişi sorucam.ben ilk defa aşılama olucam tabi yumurtalar beklenen boyuta gelirse.15 inde iğnelere başlamıştım. 7 gün 75 lik kullandım 5 gündürde 150 lik kullandım bu akşamda kullanıp yarın kontrole gidicem. iğne tedavizi kaç güne kadar cevap vermezse aşılama iptal edilir.ne olu bana cevap yazın olurmu:(

Sağol tatlım. Allah razı olsun. İnşallah sen de en kısa zamanda hamiş olursun. a.s.

Sorduğun sorunun cevabını bilemediğimden cevaplayamıyorum :1no2:

Sağol tatlım. Allah razı olsun. İnşallah sen de en kısa zamanda hamiş olursun. a.s.

Sorduğun sorunun cevabını bilemediğimden cevaplayamıyorum :1no2:

sağol canım amin inşallah allah hepimizn yüzünü güldürü kucaklarımızı boş bırakmaz. çifter çifter bebişler verir inş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım özelden birşey gelmedi senden. Eminmisin? kaydirigubbakcemile3

sağol canım amin inşallah allah hepimizn yüzünü güldürü kucaklarımızı boş bırakmaz. çifter çifter bebişler verir inş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım aşılama ile ilgili bir topik var ordan bulabilirsin cevap.darkinlife adlı arkadaşımızın aşılama yolunda tecrüabeler diye bir oray bak istersen:1hug:

offffffffffffff offfffffffffffffff nevrom ben ne beceriksizim özel mesaj yazamıyorum neyse:oklava:kızdım birazdan tekrar deneyeceğim canım:delphin:

herkese selam
iyi haftalar bol hamişli olur inşallah
nasılsınız görüşmeyeli
ben artık evime döndüm
tabi tüm gün temizlik anca geldim :jeyyar:

herkese selam
iyi haftalar bol hamişli olur inşallah
nasılsınız görüşmeyeli
ben artık evime döndüm
tabi tüm gün temizlik anca geldim :jeyyar:

bacuuuum hoşgeldinkaydirigubbakcemile2 sana hayırlı çalışmalar allah kolaylık versin.-tatlicadiarzu-

Back