Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar,nasılsınız,biraz işlerim vardı ,onları hallettim,geldim,bugünün sayfalarını bir okuyayım bakalım kaçırdığım bir şeyler var mı :lepi:
NEVROSKY senağlama senağlama senağlama senağlama :a015:
içim sıkılıyor kızlar dr eşime test yapmadı 10gün sonraya attı
cinsel perhiz gününü srdu 6gün dedik çok fazla dedi en az 2 enfazla 3 olması gerekiyormuş
nevrosky böle bişi var mı yaaaaaa :a015: :a015: :a015:
merhaba kizlar nasilsiniz bakiyim
gunu gecen arkadaslarim insallah bizlere guzel haberler vericeksiniz
hamis listemiz uzuyacak
insallah insallah
sen de harikasın nevrooooooooooommmmmmmm bu arada süper bişey yaptım ama ne yaptığımı nasıl yaptığımı sormayın başardım şu sevimli yüzleri çıkarmayıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
mrb arkadaşlar. bol hamişli haftalar
arkadaşlar bişi sorucam.ben ilk defa aşılama olucam tabi yumurtalar beklenen boyuta gelirse.15 inde iğnelere başlamıştım. 7 gün 75 lik kullandım 5 gündürde 150 lik kullandım bu akşamda kullanıp yarın kontrole gidicem. iğne tedavizi kaç güne kadar cevap vermezse aşılama iptal edilir.ne olu bana cevap yazın olurmu
Tebrikler canım nasıl yaptığın önemli değil boşver olmuşya okadar zamandır çıkmıyo diyodun:lepi:
Sağol tatlım. Allah razı olsun. İnşallah sen de en kısa zamanda hamiş olursun. a.s.
Sorduğun sorunun cevabını bilemediğimden cevaplayamıyorum :1no2:
sen de harikasın nevrooooooooooommmmmmmm bu arada süper bişey yaptım ama ne yaptığımı nasıl yaptığımı sormayın başardım şu sevimli yüzleri çıkarmayıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
sağol canım amin inşallah allah hepimizn yüzünü güldürü kucaklarımızı boş bırakmaz. çifter çifter bebişler verir inş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
herkese selam
iyi haftalar bol hamişli olur inşallah
nasılsınız görüşmeyeli
ben artık evime döndüm
tabi tüm gün temizlik anca geldim :jeyyar: