hoşgeldin nevrom hadi ben nöbet tutuyorum sen gece gece neler yapıyosun bakimm neyse sekerim a.s. öptüm seni
iyiyim canım şükür sen nasılsın iş güç derken günler geciyo işte neyse ben senı tutmayayım sen biran önce yat tatlım uykunu almana bak tatlı rüyalar canımm :1hug:
selammmm herkese gunaydınnnnnnnn...............bu sabah yağmur var istanbulda...............çok guzel...........bereket ve rahmet var.................yağıyor üstümüze..............rabbım yar ve yardımcımız ols galıba herkes mışı mşı uyuyooooooooooooooo hadı kalkın yoklamaya geç kaldınız sınıf başkanıda uyumuşşşşşşşşşşş aaaaaaaaa .............ben erkencıyım çayımı da demladım...............hadı bana gelın ...............o pastaları guzel yapan arkadaş kımdı ............pastalar ondan..............
herkese hayırlı ve guzel bı gun dılıyorum selametle dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selammmm herkese gunaydınnnnnnnn...............bu sabah yağmur var istanbulda...............çok guzel...........bereket ve rahmet var.................yağıyor üstümüze..............rabbım yar ve yardımcımız ols galıba herkes mışı mşı uyuyooooooooooooooo hadı kalkın yoklamaya geç kaldınız sınıf başkanıda uyumuşşşşşşşşşşş aaaaaaaaa .............ben erkencıyım çayımı da demladım...............hadı bana gelın ...............o pastaları guzel yapan arkadaş kımdı ............pastalar ondan..............
günaydın kızlar nasılsınız bakim ne var ne yok görüşmeyeli
Canlarım günaydınnnnnnnnn. Ben geldimmmmmm.Şeniz Hepiniz iyisinizdir inşallah. Geç yattım ama çok da geç kalkmadım. :dance:
Saatler bir saat geri alındı , unutmayın arkadaşlarrrr. Şu an Türkiye'de saat 10:11
merhaba kızlar günaydın çok açım ama kalkıp kahvaltı hazırlamaya dermanım yok eşimde uyuyo daha zaten ama midem sırtıma yapıştı:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?