• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımmm ne güzel anlattın heee rabbim meleğini nazarlardan korusun inşallahhhh inşallah görürüz bizde yaaa benim herifte beni şımartsın istiyommmmmm gerçi hamiş oluyumda o beni şımartmasada olur ben kendi kendimi şımartırım hehehehe ahhh ahhhh

inşallah keseyi gördüğünüz gibi pıtpıtlarınıda duyarsınız canım herşey yolunda gider inşallahhhhh aminnnnnnnnnnnnnnn

inşallah keseyi gördüğünüz gibi pıtpıtlarınıda duyarsınız canım herşey yolunda gider inşallahhhhh aminnnnnnnnnnnnnnn

sağol canım aminnnn 5kasımda sonraki randevu bakalım görürüz bebişi heralde hemen eklerim ult.fotosunu dünkinde hiç bişe belli olmuy da ondan koymadımmmm​

ohh ohh semacım valla geçmez günler şimdi 5 kasıma kadar heeee tabbi hemen koy resmini pıtırcığın görelim okişşşş

kızlar selam :teytey: elchin canım inş. o duyguyu yakında siz de tadacaksınız olana kadar gezip eğlenmenize bakın.bana öyle derlerdi de inanmazdım ama şimdiden yatağa bağlı kaldım ayakta fazla kalmam yasak şu an hava çok güzel burda biz ya pikniğe ya gezmeye giderdik normalde ama günlerdir dışarı bile çıkamıyom eminim olsun da razıyız diyosunuzdur ama allahtan hayırlısı olsun canlar hepinizi öpüyomhihoyyyt

Nasıl olsun fıstık işte, terazinin kefeleri gibi bi aşağı bi yukarı. Dün ateşim düştü diyordum ya, bu sabah uyandım hemen ateşimi ölçtüm 36,7 çıktı, sonra bekledim üstümü açtım ki soğuyayım herhalde yanlış çıktı diye bi daha ölçtüm aynı bi daha bi daha Aaaaaaaaaa yani ben MANYAK OLDUM:roflol:

Canım inşallah hamişsindir. Büyük gün yarın , inşallah gelmez canım. :dance: 19. Hamişimiz sen olursun dilerim. :teytey:

Slm canlarım nasılsınız görüşmeyeli ben bi geçmiş sayfalara bakıyım neler olmuş cumadan beri giremedim

kızlar selam :teytey: elchin canım inş. o duyguyu yakında siz de tadacaksınız olana kadar gezip eğlenmenize bakın.bana öyle derlerdi de inanmazdım ama şimdiden yatağa bağlı kaldım ayakta fazla kalmam yasak şu an hava çok güzel burda biz ya pikniğe ya gezmeye giderdik normalde ama günlerdir dışarı bile çıkamıyom eminim olsun da razıyız diyosunuzdur ama allahtan hayırlısı olsun canlar hepinizi öpüyomhihoyyyt

Selammm :teytey: a.s. Boşver canım dışarıyı içeriyi. Bebiş geliyor bebişşşşşşş. Allahın izniyle herşey yolunda gidecek. Bebiş doğacak sağlıkla. Sonra bol bol gezersiniz artık hepberaber. :dance:

olympoosss canımm inşallahhhh inşallahhhh sen boşver gezmeyi tozmayı şimdi bebişi düşün sonradanda ah bi otursaydım kokomun üstüne diyceksin hehehehhehehe

Slm canlarım nasılsınız görüşmeyeli ben bi geçmiş sayfalara bakıyım neler olmuş cumadan beri giremedim

Slm tatlım. :1hug: Çok iyiyiz çok şükür. Sanırım belinay82'nin hamileliğini görmüştün cuma akşamı. Onun dışında hamile haberi yok. Olymposss kalp atışlarını duydu , sema3455 keseyi gördü çok şükür. :nazar: Bunlar da güzel haberlerimiz. :dance: Sen nasılsın? a.s.

kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn

Canım gözün aydın çok sevindim herşey yolunda gitmiş Allahım dualarını dualarımızı kabul etmiş inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder tebrik ederim tekrar:1hug:

Slm tatlım. :1hug: Çok iyiyiz çok şükür. Sanırım belinay82'nin hamileliğini görmüştün cuma akşamı. Onun dışında hamile haberi yok. Olymposss kalp atışlarını duydu , sema3455 keseyi gördü çok şükür. :nazar: Bunlar da güzel haberlerimiz. :dance: Sen nasılsın? a.s.

Sağol canım haberlerin içi bende geçmiş sayfaları okuyodum ama maşllah okadar ilerlemişsinizki. Ben hala temizlikle uğraşıyorum malum bi dahaki hafta sonu taşınıcamya bu hafta evi temizliyoruz inşaat pisliği okadar kötükü anlatamam dün yarısını bitiridk şimdi bugün devam edicem bi sizlere bakıyım dedim hamiş haberi varmı acaba diye merak ettim artık akşama gelirim herhalde görüşmek üzere tekrar öpüyorum canımmmmmmmŞeniz

Tünaydın tatlımmm. Süperimmmmmmm , çok şükür. Sen nasılsın? Şeniz

iyiyim bende canımm...eşimi bekliyorum bugün yurt dışından gelecekk.bu arada klomenin 3 günü hayırlısı bakalımm çok hafif hafif kasık ağrım oluyor. az kaldı ilaça 2 gün sonra bitecek ve bu ayın 30 zunda doktora gidicemm....inşallah herşey yolunda gider...öpt görüşürüz...

kızlar bişey sorcam sizlere benim eşim ağustosun başında keçi boynuzu kürü içmeye başladı ve ekimin 17 sinde bitirdi her gece düzenli olarak içti şimdi pekmezine devam ediyor her gece 1 yemek kaşığı sorum şu eşim ne zman tekrar tahlil yaptırmalı kasımın başında tam 3 ay bitmiş olacak yani 90 gün yoksa buaralar yaptıralımmı

Sağol canım haberlerin içi bende geçmiş sayfaları okuyodum ama maşllah okadar ilerlemişsinizki. Ben hala temizlikle uğraşıyorum malum bi dahaki hafta sonu taşınıcamya bu hafta evi temizliyoruz inşaat pisliği okadar kötükü anlatamam dün yarısını bitiridk şimdi bugün devam edicem bi sizlere bakıyım dedim hamiş haberi varmı acaba diye merak ettim artık akşama gelirim herhalde görüşmek üzere tekrar öpüyorum canımmmmmmmŞeniz

Canım sana kolay gelsin. Gerçekten zordur senin işler şimdi. Allah kolaylık versin. Sonra görüşürüz. Tabiki halin kalırsa. Dinlenemedin doğru düzgün. Hayırlısıyla taşın bol bol görüşürüz artık. Şeniz Şeniz Şeniz

Back