• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin nevrom hadi ben nöbet tutuyorum sen gece gece neler yapıyosun bakimm neyse sekerim a.s. öptüm seni

Merhaba canım. :1hug: Sana kolay gelsin o zaman. İyi çalışmalar. Ben de şimdi yatıyordum. Bizimkilerle bilgisayarda oyun oynadık ağ üzerinden. Ancak bitti. Yatmadan da buraya bakayım bir de listeleri düzenleyeyim demiştim. Bir seninle karşılaşabildim. Nasılsın tatlım? a.s.

iyiyim canım şükür sen nasılsın iş güç derken günler geciyo işte neyse ben senı tutmayayım sen biran önce yat tatlım uykunu almana bak tatlı rüyalar canımm :1hug:

iyiyim canım şükür sen nasılsın iş güç derken günler geciyo işte neyse ben senı tutmayayım sen biran önce yat tatlım uykunu almana bak tatlı rüyalar canımm :1hug:

Maşallah canım. :nazar: Hep iyi olun inşallah. :Saruboceq:

Tamam tatlım. Öpüyorum seni. Senin nöbet bugün daha mı uzun sürecek? Saatler geri alındı ya. Unutma okiş. yerimseniben İyi gecelerrrrrrrrr.

selammmm herkese gunaydınnnnnnnn...............bu sabah yağmur var istanbulda...............çok guzel...........bereket ve rahmet var.................yağıyor üstümüze..............rabbım yar ve yardımcımız ols galıba herkes mışı mşı uyuyooooooooooooooo hadı kalkın yoklamaya geç kaldınız sınıf başkanıda uyumuşşşşşşşşşşş aaaaaaaaa .............ben erkencıyım çayımı da demladım...............hadı bana gelın ...............o pastaları guzel yapan arkadaş kımdı ............pastalar ondan..............
herkese hayırlı ve guzel bı gun dılıyorum selametle dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selammmm herkese gunaydınnnnnnnn...............bu sabah yağmur var istanbulda...............çok guzel...........bereket ve rahmet var.................yağıyor üstümüze..............rabbım yar ve yardımcımız ols galıba herkes mışı mşı uyuyooooooooooooooo hadı kalkın yoklamaya geç kaldınız sınıf başkanıda uyumuşşşşşşşşşşş aaaaaaaaa .............ben erkencıyım çayımı da demladım...............hadı bana gelın ...............o pastaları guzel yapan arkadaş kımdı ............pastalar ondan..............

günaydın canım çayı soyutma ben hemen geliyorum sen istanbulun neresindensin (buraya yazmak istemessen özel yazabilirsin ) sen sanal davet ettin ama ben şimdi gelirim hadi görüşürüz canım a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabiki şimdilik şaka yaptım ama belli olmaz belki birgün tanışırız a.s.

herkes uyuyor sanırım bende gidip kahvaltı hazırlayım bari hehehehe hepinizi beklerim okişşşşşşşşş

merhaba kızlar günaydın çok açım ama kalkıp kahvaltı hazırlamaya dermanım yok eşimde uyuyo daha zaten ama midem sırtıma yapıştı:))))

gunaydin kizlar ahamda ben gelirim cok ozledim kiz kiza cay kahvalti valla benim pastalarima herkes hayrandir doldurup gelirim ohhhhhh

Canlarım günaydınnnnnnnnn. Ben geldimmmmmm. kaydirigubbakcemile4 Şeniz Hepiniz iyisinizdir inşallah. Geç yattım ama çok da geç kalkmadım. :dance:

Saatler bir saat geri alındı , unutmayın arkadaşlarrrr. Şu an Türkiye'de saat 10:11

Günaydınnnnnnn bitanemm. :asigim: Görüşemez olduk. Senin işlerin yoğun herhalde.Nasılsın canım , iyimisin? Ben çok iyiyim , Allaha şükür. :Saruboceq: Ben yeni kalktım bende hazır birşey yok. Sadece dolapta sarılmış hazır sigara börekleri var. Onları da kapıp geliyorum. Şöyle güzel bir kahvaltı yapalım hepberaber. cokacimcoook

Selam kızlar, ben İstanbul a çok uzağım ama burada da yağmur var, hadi çayları kapın gelin sanal ortamda kahvaltı yapalım:))

evet canim ya bende gec yattim saat neden erkekn diyorum saat otomatik almis kendini bugun erkenciyiz yani ne guzel
benimki uyuyor o uyurken yazisalim dedim sessiz sessiz:jeyyar:

Canlarım günaydınnnnnnnnn. Ben geldimmmmmm. kaydirigubbakcemile4 Şeniz Hepiniz iyisinizdir inşallah. Geç yattım ama çok da geç kalkmadım. :dance:

Saatler bir saat geri alındı , unutmayın arkadaşlarrrr. Şu an Türkiye'de saat 10:11

hoşgeldin canım biz seni akşama bekliyorduk (anca uyanır demiştikte) :jeyyar:

ama iyiki geldin canım çok sevindik hihoyyythihoyyythihoyyyt

evet sattleri geri almayı unutmayalım....

bendede hashasli ekmekler var mis gibi keske yapabilsek ya ne guzel olurrrrrrr
canim istedi bak

merhaba kızlar günaydın çok açım ama kalkıp kahvaltı hazırlamaya dermanım yok eşimde uyuyo daha zaten ama midem sırtıma yapıştı:))))

Günaydınnnnnnn. :1hug: a.s. Kıyamam sana güzelim. Senin hemen yemen lazım. Beklememen lazım. Hemen kızarttığım sigara böreklerinden sana gönderiyorum. Yani bir hamiş için ne kadar sağlıklı bilemiyorum. :1rolleyes: Ama çok güzel bişi. Ben çok severim. cokacimcoook

ben kahvaltı etmiştim ama olsun sizlerlede yerim hadi kurun artık sofrayı el muallim çay demlemişti soyumasın cokacimcoook

ben kaciyorum kizlar benim sinyal geldi kendinize iyi bakin bugun siteyi pek mesgul edemiycem rahat yani bugun bizim topik gorusuruz insallah girebilirim tekrar afiyet balseker olsun

Back