• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlarr 28. gündeyim daha hasta olmadım amma yarın bir gün hasta oldum haberini verirrimm senağlama

Merhaba tatlımmm. :1hug: Nasılsın? a.s.Gülsucum sen bana muhtemel adet tarihini 23 Ekim olarak yazdırmışsın. Yani iki gün geçmiş görünüyor bu tarihe göre. Değiştirelim mi? Adet günün ne zaman senin? :uhm:

slm kızlar sonunda gelebildim çalıştığım yerde bilgisayar yok evdede eşimin ailesi geldiği için giremedim çok özlemişim yaa
yeni hamişler var tebrik ederim onları allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu hihoyyyt
nevrosky malesef adet oldum tatlım yeni tarihim 24 kasım ekleyiver bi zahmet canım benim
umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama her ay umudum azalıyo allahım sabır ver:Saruboceq:

Canım hoşgeldinnn. :asigim: Şükür kavuşturana. :Saruboceq: Tamam bitanem düzeltirim ben tarihini. 24 Kasım eşimin doğum günü. İnşallah senin güzel haberini de alırım o gün. Sevincim ikiye katlanır. Üzülme bitanem. Beklemekten başka ne yapabiliriz ki. Bol bol dua edelim. :Saruboceq: :CüvCüv: Allahım dualarımızı kabul edecektir. :ecrin_bebek:

Canım hoşgeldinnn. :asigim: Şükür kavuşturana. :Saruboceq: Tamam bitanem düzeltirim ben tarihini. 24 Kasım eşimin doğum günü. İnşallah senin güzel haberini de alırım o gün. Sevincim ikiye katlanır. Üzülme bitanem. Beklemekten başka ne yapabiliriz ki. Bol bol dua edelim. :Saruboceq: :CüvCüv: Allahım dualarımızı kabul edecektir. :ecrin_bebek:

canım benim seni tanımıyorum ama seni çok seviyorum o kadar iyisin ki inşallah o gün benimde doğum günüm olur bebişimin haberiyle yeniden doğmuş ggibi olurum allahın izniyle sen neler yapıyosun

canım benim seni tanımıyorum ama seni çok seviyorum o kadar iyisin ki inşallah o gün benimde doğum günüm olur bebişimin haberiyle yeniden doğmuş ggibi olurum allahın izniyle sen neler yapıyosun

Sağol bitanem. a.s. :utangac: Ben de seni çok seviyorum. :asigim:

İnşallah canım. Senin de doğum günün olacak di mi bir bakıma. :dance: İnşalah olur. :CüvCüv:

Ben iyiyim canım ne olsun. Bir değişiklik yok. KK arızalıydı bir ara. Baya boşluktaydık. 4-5 gün yoktu. Sonra açıldı Allahtan. Kabus gibiydi. laelaelaelaelae

naren1981 ; canım nerelerdesin. Kontrol nasıl gitti , merak ettim seni. a.s.
Beyaz melek ;
kontrolün nasıl geçti canım? Senden de ses seda yok. :uhm:
Balımmm ; sen nerelerdesin? Yoksa gezmeklerde misin yine. Bak şifayı kaparsın demedi deme. Fazla gezmeeee. :oklava:

canımm gelicemm çok azz işimm varrrr k.k da okeyyyyy :)

Canım merhabaaaaa. :1hug: Uzun zamandır girmedin siteye sanırım. Sana ulaşamadım çünkü. Çok bakındım. Nasılsın , iyisindir inşallah. Tedavin hayırlı olsun. İnşallah bu tedavinin sonunda bebeğinize ya da bebeklerinize kavuşacaksınız Allahın izniyle. O dediğin yöntem morfoloji sorunu olanlar için mi yararlıymış canım? Geldiğinde biraz bahsedersen sevinirim. a.s. Listemizde bilgilerini güncelleyeceğim ; sen de ara ara girip gelişmelerden bizi haberdar edersin. Transfer , sonuç tarihleri vs. Kendine iyi bak bitanem. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Dualarımız seninle. :Saruboceq: a.s.

selam Nevrosky...evet imci yöntemi özelikle morfoloji problemi olanlar için yararlı. Tüp bebek tedavisinde genelikle sperm belli bir boyuta kadar büyütülür tam olarak rakamı hatırlamıyorum ama İMCİ ile sperm 3-4 kat daha fazlı büyütülüyor ve spermin başında anormali olup olmadığı daha net anlaşılıyor..hatta spermin dna'sında bozukluk olup olmadığı da anlaşılabiliyor....

sizin bölüme katılamamamın sebebi da sayfalar çok hızlı ilerliyor ve ben ipin ucunu kaçırıyorum ...dolayısıyla ara ara bilgi aktarmak için geleceğim; ama rahim anomalileri forumunda kalmayı tercih ediyorum açıkçası :1rolleyes:

selam Nevrosky...evet imci yöntemi özelikle morfoloji problemi olanlar için yararlı. Tüp bebek tedavisinde genelikle sperm belli bir boyuta kadar büyütülür tam olarak rakamı hatırlamıyorum ama İMCİ ile sperm 3-4 kat daha fazlı büyütülüyor ve spermin başında anormali olup olmadığı daha net anlaşılıyor..hatta spermin dna'sında bozukluk olup olmadığı da anlaşılabiliyor....

sizin bölüme katılamamamın sebebi da sayfalar çok hızlı ilerliyor ve ben ipin ucunu kaçırıyorum ...dolayısıyla ara ara bilgi aktarmak için geleceğim; ama rahim anomalileri forumunda kalmayı tercih ediyorum açıkçası :1rolleyes:

Tamam canım. En azından gelişmelerden haberdar edersin. Hayırlısı olsun inşallah. a.s.

kızlar şu kara cahile de açıklarmısınız ne imce bizdede morfoloji sorunu varda

Canım aslında biz de yeni duyduk. Arkadaşın açıklaması biraz yukarıda. Onun haricinde hiçbir şey bilmiyoruz maalesef. :uhm: İstersen sen o arkadaşın profiline ziyaretçi mesajına yaz. Seni bilgilendirir. a.s.

Canlarım ben biraz müsadenizi istiyorum. Belki geç saatte gelirim. Ama kimleri bulabilirim bilemiyorum. Görüşemezsek kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. İyi geceler. Şeniz :asigim:

Selamm canlarımm ben geldiim :)Bugünn gezmelere gittimm hehe:)nevromm canım dikkat ettim sıkı giyindim üzerimiii bişey olmaz :)allaha emanetızzz.Sen nasılsınnn biraz işerim vardıı şimdi gelebildiimm
Şeniz

sanada nevrommmmmmmmmm

Sağol tatlım... Şeniz :asigim:

Selamm canlarımm ben geldiim :)Bugünn gezmelere gittimm hehe:)nevromm canım dikkat ettim sıkı giyindim üzerimiii bişey olmaz :)allaha emanetızzz.Sen nasılsınnn biraz işerim vardıı şimdi gelebildiimm
Şeniz

Canım ben de çıkıyordum artık. Baya bir gezdin. Maşallah. Allah içine sindirsin güzelim. :dance: Ben iyiyim canım. Biraz oyun oynayacağız o yüzden çıkıyorum. Gelebilirsem gelirim geç saatte. Kendine iyi bak. a.s. :içelim:

Sağol tatlım... Şeniz :asigim:

Canım ben de çıkıyordum artık. Baya bir gezdin. Maşallah. Allah içine sindirsin güzelim. :dance: Ben iyiyim canım. Biraz oyun oynayacağız o yüzden çıkıyorum. Gelebilirsem gelirim geç saatte. Kendine iyi bak. a.s. :içelim:

Sana iyi eğlencelerr canımm ben buralardayımm görüşürüzz sonrakaydirigubbakcemile5

hejacım hayırlısı olsun canım demek ki şuan olmıyacakmış oda bir sebeb olmuş hayırlısı...

inşallah kısa zamanda düzelir ve tedavine başlarsın :Saruboceq:

canım kızın için çabalaman çok hoşuma gidiyor. bende tek çocuktan yana değilim onu bazı duygulardan bile bile mahrum etmemek lazım... bakıyorum sen çok uğraşıyorsun inşallah yüce rabbim en kısa zaman da sana bir bebiş daha verir:Saruboceq:

hejacım hayırlısı olsun canım demek ki şuan olmıyacakmış oda bir sebeb olmuş hayırlısı...

inşallah kısa zamanda düzelir ve tedavine başlarsın :Saruboceq:

canım kızın için çabalaman çok hoşuma gidiyor. bende tek çocuktan yana değilim onu bazı duygulardan bile bile mahrum etmemek lazım... bakıyorum sen çok uğraşıyorsun inşallah yüce rabbim en kısa zaman da sana bir bebiş daha verir:Saruboceq:

fadikcim çok sağol arkadaşım desteğin için evet canım belki böylesi hakkımızda daha hayırlıdır tatlım umarım allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar verir yani çocuğun olduktan sonra zaten artık insan kendini düşünmüyor varsa yoksa önce evladın geliyor onun üzülmesine dayanamıyorum umarım allahım kızıma berfinime hayırlı kardeş verir size de allahım bu yüce annelik duygusunu yaşatır :Saruboceq::CüvCüv:

hejacım banada dıyorlar cok tembelsınız dıye...bende onlara tabı sız ıcın kolay bedavadan yapıyosunuz...ustelı bıde korunuyosunuz... olursa naparız dıye kara kara dusunuyonuz.allhtan bızım oyle dertlerımız yok dıyorum...bızımkısı daha rahat... masrafsız...onlarda bana ımrenıyorlar..
bılmezlerkı bızımkı daha masraflı...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizler mi tembelmişiz? oooooooo bizim çalıştığımız kadar acaba hangisi çalışıyor? :utangac: aman bir ay boşa gitmesin diye yumurta peşinde koşmaktan canımız çıkıyor kafamçokkarıştı

hani meşur bir laf varya ağzı olan konuşuyor......

canlar boş verin siz onları ben artık hiç kimseyi takmıyorum allah ne demişse o olur yapacak birşey yok biz elimizden geldiği kadar uğraşıyoruz... takdir de allah tan...

Back