Merhaba kızlarrr herkeze hayırlıı günlerr ohh maşallahh herkez pazar sabahı erkenden gelmiş hehe işleriniz ne çabuk bitti yaa sabahtan beri durmadımm hala dünya işim varr. Biraz dolaşıcam sonra çıkarımmufff bugün canım sıkılıyorrr yine tutmadıı bebek Yıne gece rüya gördüm bu ay 2 kez yavru kuş gördüm rüyamda yavru hayvannın anlamı? Evli iseniz çocuğunuz olacağına yazıyordu senağlama
bendede hashasli ekmekler var mis gibi keske yapabilsek ya ne guzel olurrrrrrr
canim istedi bak
evet canim ya bende gec yattim saat neden erkekn diyorum saat otomatik almis kendini bugun erkenciyiz yani ne guzel
benimki uyuyor o uyurken yazisalim dedim sessiz sessiz:jeyyar:
evet canim ya bende gec yattim saat neden erkekn diyorum saat otomatik almis kendini bugun erkenciyiz yani ne guzel
benimki uyuyor o uyurken yazisalim dedim sessiz sessiz:jeyyar:
hoşgeldin canım biz seni akşama bekliyorduk (anca uyanır demiştikte) :jeyyar:
ama iyiki geldin canım çok sevindik hihoyyythihoyyythihoyyyt
evet sattleri geri almayı unutmayalım....
günaydın sabah şekerleri,nasılsınız?
Merhaba kızlarrr herkeze hayırlıı günlerr ohh maşallahh herkez pazar sabahı erkenden gelmiş hehe işleriniz ne çabuk bitti yaa sabahtan beri durmadımm hala dünya işim varr. Biraz dolaşıcam sonra çıkarımmufff bugün canım sıkılıyorrr yine tutmadıı bebek Yıne gece rüya gördüm bu ay 2 kez yavru kuş gördüm rüyamda yavru hayvannın anlamı? Evli iseniz çocuğunuz olacağına yazıyordu senağlama
Sen regl oldun da mı hemen ümidini kaybettin, ben bile bi heves bekliyorum, umut fakirin ekmeğiymişkaydirigubbakcemile5
Selam kızlar, ben İstanbul a çok uzağım ama burada da yağmur var, hadi çayları kapın gelin sanal ortamda kahvaltı yapalım:))
Hayır canım olmadım hep umudum olur ama regliye 3 gün kala her ay hep böyle duygular içersinde olurum Bir ANNN o bütün umutlarrr bu ay için giderrr:1ninca:
Canım günaydınnnn. :1hug: Ben de İzmir'deyim ama sanal olarak buluştuk. hihoyyyt Sen nasılsın canım?
Günaydınnn balımmm. :asigim: Ben dün gece geldim ama çok geç olmuştu saat. Kimsecikler kalmamıştı. Ama yine de erken kalktım bugün. Biraz da hafa içi olan tatillerin etkisi var sanırım. Salı günü yarım gün , çarşamba günü tam gün tatil. :dance:
Kolay gelsin bitanem sana. Ben dün hallettim işleri. Zaten benim çok uzun sürmüyor. Eşim de yardımcı olduğu için - hatta bizim oğlan da yardım ediyor- hemen hallediyoruz. Herkes birşeylerin ucundan tutuyor. Zevkli oluyor hem böyle. :lepi:
Bugüne sadece ütüm kaldı. Bir de yemek. O zaten hergün olan bişi. :1rolleyes:
Bu rüyalar seni çok strese soktu balımmm. 2 gün kaldı. Herşey olacağına varacak. İnşallah hamişsindir bitanemmmmmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:
balımmmm sakın olumsuz düşünme pozitif olki herşey öyle olsun bebiş gelmiştir inşallah sıkma o güzel canını okişşşşş
hoşgeldin taze annecik sema hamişlik nasıl bişiyyy kııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?