Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba kızlarrr herkeze hayırlıı günlerr ohh maşallahh herkez pazar sabahı erkenden gelmiş hehe işleriniz ne çabuk bitti yaa sabahtan beri durmadımm hala dünya işim varr. Biraz dolaşıcam sonra çıkarımm ufff bugün canım sıkılıyorrr yine tutmadıı bebek Yıne gece rüya gördüm bu ay 2 kez yavru kuş gördüm rüyamda yavru hayvannın anlamı? Evli iseniz çocuğunuz olacağına yazıyordu senağlama

herkese günaydınlar a.s.

balım yinemii rüya :uhm: hayırdır inşallah
öyle hemen kötü düşünme canım her zaman rüyayı hayırla yorumla :1hug:

benim de biraz işim var sonra yine gelirim arkadaşlar a.s.

bendede hashasli ekmekler var mis gibi keske yapabilsek ya ne guzel olurrrrrrr
canim istedi bak

evet canim ya bende gec yattim saat neden erkekn diyorum saat otomatik almis kendini bugun erkenciyiz yani ne guzel
benimki uyuyor o uyurken yazisalim dedim sessiz sessiz:jeyyar:

evet canim ya bende gec yattim saat neden erkekn diyorum saat otomatik almis kendini bugun erkenciyiz yani ne guzel
benimki uyuyor o uyurken yazisalim dedim sessiz sessiz:jeyyar:

Canım bir göründün bir kayboldun. Daha çayın bitmedi nereye? kaydirigubbakcemile3 Aman güzelim neyse sen git. Sonra topyekün internete ambargo gelmesin. Gelebilirsen gelirsin. Öpüyorum seni. Şeniz

hoşgeldin canım biz seni akşama bekliyorduk (anca uyanır demiştikte) :jeyyar:

ama iyiki geldin canım çok sevindik hihoyyythihoyyythihoyyyt

evet sattleri geri almayı unutmayalım....

Canım valla ben de inanamadım nasıl bu saatte kalktığıma. kaydirigubbakcemile3 Bu tarihi bir olaydır. :lepi:

Sen regl oldun da mı hemen ümidini kaybettin, ben bile bi heves bekliyorum, umut fakirin ekmeğiymişkaydirigubbakcemile5

Günaydınnn balımmm. :asigim: Ben dün gece geldim ama çok geç olmuştu saat. Kimsecikler kalmamıştı. Ama yine de erken kalktım bugün. Biraz da hafa içi olan tatillerin etkisi var sanırım. Salı günü yarım gün , çarşamba günü tam gün tatil. :dance:

Kolay gelsin bitanem sana. Ben dün hallettim işleri. Zaten benim çok uzun sürmüyor. Eşim de yardımcı olduğu için - hatta bizim oğlan da yardım ediyor- hemen hallediyoruz. Herkes birşeylerin ucundan tutuyor. Zevkli oluyor hem böyle. :lepi:

Bugüne sadece ütüm kaldı. Bir de yemek. O zaten hergün olan bişi. :1rolleyes:

Bu rüyalar seni çok strese soktu balımmm. 2 gün kaldı. Herşey olacağına varacak. İnşallah hamişsindir bitanemmmmmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

Sen regl oldun da mı hemen ümidini kaybettin, ben bile bi heves bekliyorum, umut fakirin ekmeğiymişkaydirigubbakcemile5

Hayır canım olmadım hep umudum olur ama regliye 3 gün kala her ay hep böyle duygular içersinde olurum Bir ANNN o bütün umutlarrr bu ay için giderrr:1ninca:

Hayır canım olmadım hep umudum olur ama regliye 3 gün kala her ay hep böyle duygular içersinde olurum Bir ANNN o bütün umutlarrr bu ay için giderrr:1ninca:

İnşallaaaaaah bu ay gitmez, bak benim ateşim düşmüştü bugün yine yüksek çıktı o yüzden BENİM HALA UMUDUM VAR :)) Zaten bu umut olmasa yaşayamazdım herhalde..

Canım günaydınnnn. :1hug: Ben de İzmir'deyim ama sanal olarak buluştuk. hihoyyyt Sen nasılsın canım?

Nasıl olsun fıstık işte, terazinin kefeleri gibi bi aşağı bi yukarı. Dün ateşim düştü diyordum ya, bu sabah uyandım hemen ateşimi ölçtüm 36,7 çıktı, sonra bekledim üstümü açtım ki soğuyayım herhalde yanlış çıktı diye bi daha ölçtüm aynı bi daha bi daha Aaaaaaaaaa yani ben MANYAK OLDUM:roflol:

Nevrommm canım ohh ne güzell maşallah yardımcılarınn var senin ne güzel çabucak işlerini hallediyorsunuzz :)sen çalışan bir bayansınn yardımları hakediyorsunn .:teytey:
Evet canım haklısınn 2 aydır rüyaların etkisinde çom kalıyorum :) Rabbim bu son 2 gündeeee boll sabır verr bana zaman çabucak geçsinn inşallahhhsositososito

balımmmm sakın olumsuz düşünme pozitif olki herşey öyle olsun bebiş gelmiştir inşallah sıkma o güzel canını okişşşşş

kızlar günaydınnnnnnnnnn nasılsınız umarım herkes ii dir???????????

ben iiyim rabbime şükürler olsunnnnnn

nevrommmm buarada benim yeni regl tarihimi yazmışmıydım hatırlamıyorum ama 22 kasım keçi bıynuzu kürü bitti pekmeze devam ediyoruz pis herifim sigarayı bırakmıyor hala normal yolda ısrarlıyız tatlım sana zahmet bi el at be gülümmmm

hoşgeldin taze annecik sema hamişlik nasıl bişiyyy kııııı

daha bişe anlayamadınki ulltrason resmini aldım dün keseyi gördük nokta kadar

ii yani kociş bi şımartıyoki sormayın ama çok acıkıyom çok hı bi de ağlama geliyo sık sık sonra peşine hemen bi neşe bi çoşku sonra da uyku bastırıyo kociş kafayı yicen diyo bunlar normalmi diyokaydirigubbakcemile3

yani daha bişey hissedemedim sadece kaybetme korkusu baskın onun dışında bişe yok elim hep göbeğimde bu yoktu daha önce yeni yeni oldu:CüvCüv::ecrin_bebek:

rabbim size de yaşatacak ben eminim hep dularımdasınızzzzzŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…