asicim canım benim sağolasın iyi dileklerde bulunmuşsun ama maalesef tedaviye başlayamadık belki biliyorsundur bu ay iki güzel yumoşum vardı doktorda bu ay boş gitmesin diyi çatlatma iğnesi vermişti ama ben iğneyi yanlış kullanmışım göbekten olması lazımmış ama ben kalçadan vurdurdum o yüzden yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüş bu ay doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam yani anlayacağın bir aydaha boşa geçicek bir daha ki aya eğer bir sorun olmassa aşılamaya geçicez ne yapalım bu gün çok üzüldüm ağladım ama elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor allahım bu yolda mücadele eden herkese sabır ve hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
Canım benimm şimdi okudum geçmiş sayfalara gidince yazınıı hejaa canım hakkında hayırlısıı böyleymş canım bu ay için inşallahhh önümüzdeki ayy herşey daha güzel olucakk Allahın izniylee.....Rabbim bu zorlu bekleyişte hepimize sabırlar versin :Saruboceq:
Adetime 2 gün kaldııKapıyaa dayandımm artıkk off offf bu ayda olmadııı hissediyorum bebem yok benimle senağlamasenağlama4 gündrü çok duygusalımm çokk herşeye ağlıyorummmmmmm
kızlar ben çıkıyorum uykum geldi hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın inşallah görüşürüz öptüm Şeniz
nevrosky mrb.yenı tarıhım 17 kasım.bu ayda olmadı.bızde tekrar ınsallah tedavıye baslıyacagız.bugun genetık test yaptırdık.ınsallah kasımın 10 alacaz sonucu.hakkımızda hayırlısı olsun.
benii uğramıyorumm sanmayınn arkidaşlarr uğrayıpp okuyup çıkıyorum kendi mi kaptırmayım diye pempe dolapla çek görelim de makyaj süs püs oralarda geziniyorunmm ondann kuzularr herkes bi hamile kalsa sağlıkla allahınn izniylee dualarımızı kabul eyle yarabbiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?