• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada arkadslar kecın boynuzu ıle ılgılı bırsey soleyım.gıttıgım tup bebek merkezındekı hemsıre cok faydalı oldugunu.kullanmanın ekstra fayda saglıyormus.kendısınde adet duzensızlıgı varmıs onun ıcın kullanmıs..ılac almadan adetlerı duzene gırmıs...
ben kocıse ıcıremıyorum.tadı cok kotu dıye.ay gercekten kotu.bende pekmzını ıcmeye basladım...bakalım nolcak.

Canım merhaba. :1hug: Duydum üzüldüm şimdi. Çatlatma iğnelerinin bazıları göbekten bazıları kalçadan oluyor. Gerçekten uyarmadı mı seni doktor? Biliyorsun mu zannetti acaba? Hem de 2 tane yumoşun vardı. Yazık olmuş cidden. Şimdi bir de doğum kontrol hapı kullanman gerekecek. Yani ertelendi aşılama. Ama her şeyde bir hayır vardır. Allahım hayırlısını veriyordur. Sana bişi olmasın güzelim. Üzülme lütfen. Ben de bu ay yumurtlama gününü kaçırdım. Sonuçta şansım yok. Ben de seninle aynı durumdayım. Anlayacağın kısmet :1hug: a.s.

canım nevrom çok sağol bitanem maalesef doktorum uyarmadı niye söylemediniz bana dedim doktorum ne bileyim her konuda bilgin var bunu da biliyorsun zannettim dedi aslında ne onun suçu ne benim suçum her şey nasip kısmet demet böylesi daha hayırlıymış hakkımızda zaten şuan eşim bir lokmar hekimde kür hazırlattı şuan onu kullanıyor inşallah o zamana kadar faydasını görürüz gerçi kendime şuan güzel teselli veriyorum ama doktordan geldiğim de çok kötüydüm çok ağladım şimdi kızım anne yine hani bebek diyecek diye çünkü her zaman soruyor anne ne kadar kaldı kardeşimin olmasına ben de hep kızım az kaldı diyorum artık bana inanmayacak senağlamasenağlama

heja canim olsun daha yasinda bir sey yok erken evlenmenin faydalari insallah bir dahaki sefer 30olmadan anne olursun insallah

canım şuan bir şey yok ama işte bende geç kalmak istemiyorum birde kızımla araları fazla açılsın istemiyorum kızım 2003 doğumlu

nevrocum canim hazir burdayken sorayim inhibin b hakkinda bi bilgin varmi sen yaptirmismiydin asilama yaptirdigin donemde konu actim ama gormedin galiba

bu arada arkadslar kecın boynuzu ıle ılgılı bırsey soleyım.gıttıgım tup bebek merkezındekı hemsıre cok faydalı oldugunu.kullanmanın ekstra fayda saglıyormus.kendısınde adet duzensızlıgı varmıs onun ıcın kullanmıs..ılac almadan adetlerı duzene gırmıs...
ben kocıse ıcıremıyorum.tadı cok kotu dıye.ay gercekten kotu.bende pekmzını ıcmeye basladım...bakalım nolcak.

benimde adetim cok duzenli degil aslinda bendemi icmeye baslasam acba pekmezi de oluyormu ki canim bizim icin

canım bende eşime pekmezini içirdim içine bal tarçın ceviz de karıştırdımm

hı kızlar sölemesi kolay ama biliyosunuz burda konuşurken hiç de hamişlik bekler gibi değildim gerçektende beklemiyodum çünkü bu ay bebekten başka herşeyi düşündüm bebişi düşünmeye fırsatım kalmadı düşünmemek çok etkili yanlış anlamayın nolur bende 1 sene hep oldumu olcakmı ay bebek varsa diye yedim bitirdim kendimi

ama eylül de bütünleme sınavlarım vardı sonra tek ders sınavına kaldım 10günde ona uğraştım ramazan üni.den çıkış işlemleri derken bayram hiç vakit kalmadı kocişime yanaşamadım bile ders çalışmaktan doğrusu dağınık vaziyette toplasan 6yı geçmez ilişki sayısı (pardon çok:asigim:) yani rabbim böle uygun görmüş ama evet psikoloji çok önemliii

rabbim tez vakitte sizlerinde yüzünü güldürür inşallah

nevrocum dun gece gırdım..acılmamıstı...sabahta ıse gıttım...senın maılı gormeden:utangac::utangac:kadınlar kulubunun acıldıgını gordum.zaten sende maıl atmıs
tesk ederım.
konular cok bırıkmıs.senın gunlukler bana yardımcı oldu.sositosositosositososito

:kahve: Artık hep bekliyorum seni. Zaten geliyorsun aksatmıyorsun ama daha çok bekliyorum. a.s.

canım şuan bir şey yok ama işte bende geç kalmak istemiyorum birde kızımla araları fazla açılsın istemiyorum kızım 2003 doğumlu

hakisin canim evet bir kizin vardi demi allahim ona uzun uzun omur versin en kisa surede de bir erkek kardes versin canim insallah olucak sen vazgecme tedavilerden gerisi gelir insallah

Şifa olsun güzelim. :içelim:

nevrocum canim hazir burdayken sorayim inhibin b hakkinda bi bilgin varmi sen yaptirmismiydin asilama yaptirdigin donemde konu actim ama gormedin galiba

Canım öyle birşey hatırlamıyorum. Ama başka bir ismi daha varsa belki yapılmıştır. Ama öyle birşeyi kesinlikle duymadım. :uhm:

canım nevrom çok sağol bitanem maalesef doktorum uyarmadı niye söylemediniz bana dedim doktorum ne bileyim her konuda bilgin var bunu da biliyorsun zannettim dedi aslında ne onun suçu ne benim suçum her şey nasip kısmet demet böylesi daha hayırlıymış hakkımızda zaten şuan eşim bir lokmar hekimde kür hazırlattı şuan onu kullanıyor inşallah o zamana kadar faydasını görürüz gerçi kendime şuan güzel teselli veriyorum ama doktordan geldiğim de çok kötüydüm çok ağladım şimdi kızım anne yine hani bebek diyecek diye çünkü her zaman soruyor anne ne kadar kaldı kardeşimin olmasına ben de hep kızım az kaldı diyorum artık bana inanmayacak senağlamasenağlama

Üzüldüm cidden canım. Bilhassa da kızın için üzülüyorum. Ne zamana kadar oyalayabilirsin ki? Israrla soruyor. :sm_confused:

nevrocum fırsat buldukca burdayım..hamıs olsamda topıkten cıkmayacagım.ben ınanıyorumkı...hepımız bırgun anne olcaz...ben boyle baslamak ıstedım.tedavıme..asılamadakı oranları bılıyorum ama yınede olsun belkı asılamadı suprız banada gelır demı..
asıcım en guzel cevabı SEMA vermıs bunun uzerıne bısey demeyım.kecıboynuzUNUN KURU DAHA ETKILI OLDUGUNU BILIYORUM.NEVROCUMDA SUREKLI BUNLA ILGILI BILGILER VERIYOR.TABIKI DIGER BILGISI OLAN ARKADSLARIDA UNUTMAYAYIM.bak semaya artık hamıs..ne mutlu ona..kecıboynuzunun faydasına ınanan bırı var.
ben artık hayata pozıtıf bakcam zaten oleyım dermısım.saka bı yana sızlerınde bunda etkısı cok oldu.herkese tesk ederım.

hakisin canim evet bir kizin vardi demi allahim ona uzun uzun omur versin en kisa surede de bir erkek kardes versin canim insallah olucak sen vazgecme tedavilerden gerisi gelir insallah

evet canım bir kızım var darısı başınıza belki şimdi diyiceksin işte senin bir kızın var haklısında hiç olmamasından tabiki de iyi sonuçta o annelik duygusunu tattım allahım hepinize tattırsın ama inan ki ikinci çocuğuda en az onun kadar istiyorum tek çocuk çok zor inan benim kızımdan öncede üç sene hamile kalmadım işte millet niye olmuyor diyordu artık insan içine çıkmak istemiyordum ama çok şükürki oldu artık bana sormazlar diyordum ama millete malzeme lazım şimdide niye kardeş yapmıyorsunuz kızın büyümüş yani anlayacağın sorular hiç bitmiyor ama ben de saklamıyorum istediğimi söylüyorum ne yapalım kısmet

nevrocum fırsat buldukca burdayım..hamıs olsamda topıkten cıkmayacagım.ben ınanıyorumkı...hepımız bırgun anne olcaz...ben boyle baslamak ıstedım.tedavıme..asılamadakı oranları bılıyorum ama yınede olsun belkı asılamadı suprız banada gelır demı..
asıcım en guzel cevabı SEMA vermıs bunun uzerıne bısey demeyım.kecıboynuzUNUN KURU DAHA ETKILI OLDUGUNU BILIYORUM.NEVROCUMDA SUREKLI BUNLA ILGILI BILGILER VERIYOR.TABIKI DIGER BILGISI OLAN ARKADSLARIDA UNUTMAYAYIM.bak semaya artık hamıs..ne mutlu ona..kecıboynuzunun faydasına ınanan bırı var.
ben artık hayata pozıtıf bakcam zaten oleyım dermısım.saka bı yana sızlerınde bunda etkısı cok oldu.herkese tesk ederım.

evet canim erkeklerde kuru daha faydali ama ne biliyim bizim icindemi oyleki
ah tr de olsam kolayca bulabilirim keciboynuzu bulamiyorum o yuzden pekmezini iciyim yinede belki bir faydasi olur canim

evet canım bir kızım var darısı başınıza belki şimdi diyiceksin işte senin bir kızın var haklısında hiç olmamasından tabiki de iyi sonuçta o annelik duygusunu tattım allahım hepinize tattırsın ama inan ki ikinci çocuğuda en az onun kadar istiyorum tek çocuk çok zor inan benim kızımdan öncede üç sene hamile kalmadım işte millet niye olmuyor diyordu artık insan içine çıkmak istemiyordum ama çok şükürki oldu artık bana sormazlar diyordum ama millete malzeme lazım şimdide niye kardeş yapmıyorsunuz kızın büyümüş yani anlayacağın sorular hiç bitmiyor ama ben de saklamıyorum istediğimi söylüyorum ne yapalım kısmet

ah canim ya tabiki haklisin neden istemiycen o guzel meleklere doyum olmazki ben allahim cok bekletmesin ama cok cocuk istiyorum omrumu cocuk yapmakla geciricem yani seni cok iyi anliyorum allahim insallah ikiz verirde 3 melegin olur
bu millet canim isi gucu yok hic bizim milletimiz boyle ben de senin cektiklerini cekmeye basladim insanlardan kacar oldum sanki bir ayip islemis gibi allahim kimseye yasatmasin cok zor bizim durumumuz

Üzüldüm cidden canım. Bilhassa da kızın için üzülüyorum. Ne zamana kadar oyalayabilirsin ki? Israrla soruyor. :sm_confused:

evet canım bende en çok kızım için istiyorum umarım allahım küçük meleğimin dualarını kabul eder umarım rabbim sizede annelik duygusunu tattırır :Saruboceq:

Back