• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asicim canım benim sağolasın iyi dileklerde bulunmuşsun ama maalesef tedaviye başlayamadık belki biliyorsundur bu ay iki güzel yumoşum vardı doktorda bu ay boş gitmesin diyi çatlatma iğnesi vermişti ama ben iğneyi yanlış kullanmışım göbekten olması lazımmış ama ben kalçadan vurdurdum o yüzden yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüş bu ay doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam yani anlayacağın bir aydaha boşa geçicek bir daha ki aya eğer bir sorun olmassa aşılamaya geçicez ne yapalım bu gün çok üzüldüm ağladım ama elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor allahım bu yolda mücadele eden herkese sabır ve hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

canim ya dr un uyarmamismiydi gobekten diye
tuh olsun bakalim canim obur ay olsun sans iste gunu var demekki daha

çok teşekkür ederim arkadaşlar.. verdiğiniz cevaplarla yalnız olmadığımı hissettirdiniz... dün eşim öyle tepkiler verdiki.. bende şaşırdım artık ne yapacağımı..internette okuduklarımdan bahsettim ...keçiboynuzunun faydalı olduğunu söyledim.. sonra birden parladı.. onu psikolojik bitirmişim ...interneti kapattırcakmış falan..acayip tepkiler işte..oysa biz kadınlar ne kadar fedakarız... benim denemediğim yöntem kalmamıştı oysa.. ne biliyim ya.. çok zor bir dönem olcak bizim için...

ah bu erkeklerin parlamsi yokmu gurudan mi oluyor sinirden mi bende anlamdim bazen beni esimde oyle diyo kapatirim falan diye oncelerini kabul etmedi keciboynuzunu ama ben diye diye valla yaptirdim yedirdim herseyi sende vazgecme soyle dur

bu arada kizlar esim hemen hemen 3 haftadir ari sutu yiyordu gunde ac karnina bir kucuk kasik ama iki gundur birakti cunku cok mide agrisi yapti ondan oldugunu dusunuyor
esine iciripte aynisi olan varmi

bu arada kizlar esim hemen hemen 3 haftadir ari sutu yiyordu gunde ac karnina bir kucuk kasik ama iki gundur birakti cunku cok mide agrisi yapti ondan oldugunu dusunuyor

asicim ben arı sütü içirmedim oyüzden bilemiyorum ama benim eşimde başka bir bitkisel karışım kullanıyordu o da dediğin gibi mide ağrısı yaptığı için bıraktı

belinay
sema
sizler adina cok sevindim.bebislerinizi saglikli bir sekilde kucaginiza almayida nasip etsin.
topige bugun girebildim.ben..herkesler gelmis.ben konulardan uzak kalmisim
hastalanan arkadslar uzulmesin onumuzde nice aylar var.
yeni arkadslar aramiza hosgeldiniz.en yakin zamnda pembe koseye gecersiniz.
nevbahar38 ve yigit-yagmur hemseriyiz.ben erciyes unv.prof yilmaz beye gidiyorum.alaninda uzman....

HOSBULDUM CANIM.TOPIGE BUGUN GIREBILDIM.SANADA GECMIS OLSUN.KONULARI HEMEN HEMEN OKUDUM...UZULDUM.AMA BUNDADA BIR HYIR VARDIR.
BENDE ADET OLMAYI BEKLIYORUM...INSALLH OLMAMDA.TABIKIDE.TEDAVIYE BASLADIK BIZDE..ASILAMA ILE BASLAYACAZ. 2.ASILAMAM OLACAK.
DR BIZE ACIKLANAMAYAN INFERTILITE TESHISINI KOYMUSTU...BAKACAZ ARTIK
KLOMEN VE PREGLY KULLANMAYA BASLIYACAM BENDE...EGER KIST OLURSA KALACAK.DR DEDIGI KADIN REGLI OLACAGI DONEMDE KISTLER OLUSTURURMUS...INSALLH OLMAZDA SU SPERMCIKLER ASIDA OLSA DOGRU YOLU BULURLAR:roflol::roflol::roflol:

hoş geldin rapunzell nasılsın canım nerelerdesin görünmüyorsun a.s.

HOSBULDUM CANIM.TOPIGE BUGUN GIREBILDIM.SANADA GECMIS OLSUN.KONULARI HEMEN HEMEN OKUDUM...UZULDUM.AMA BUNDADA BIR HYIR VARDIR.
BENDE ADET OLMAYI BEKLIYORUM...INSALLH OLMAMDA.TABIKIDE.TEDAVIYE BASLADIK BIZDE..ASILAMA ILE BASLAYACAZ. 2.ASILAMAM OLACAK.
DR BIZE ACIKLANAMAYAN INFERTILITE TESHISINI KOYMUSTU...BAKACAZ ARTIK
KLOMEN VE PREGLY KULLANMAYA BASLIYACAM BENDE...EGER KIST OLURSA KALACAK.DR DEDIGI KADIN REGLI OLACAGI DONEMDE KISTLER OLUSTURURMUS...INSALLH OLMAZDA SU SPERMCIKLER ASIDA OLSA DOGRU YOLU BULURLAR:roflol::roflol::roflol:

canım inşallah adet olmassın bize müjdeli haber getirirsin ama adet olsanda ne güzel işte tedaviye başlıyorsunuz allah emeklerinizi boşa çıkarmasın kaç sendir istiyorsun ben beş sene oldu istiyeli zaten bir aşılama tek yapıcam inşallah tutar tutmassada tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum malum yaş geçmeden

heja canim 5 yildir istiyoruz dedin evleneli 9 yilmi oldu canim oyle yaziyor ve kac yasindasin canim

hejacım gelecek ay tam 2 yılı dolduruyoruz.ama hıc korunmadık..evlendıgımız gunden bellı istıyoruz.işte olmayınca olmuyor...acıklanamayan dedıgı ıcın 1 sefer klomen kulllanalım.2 seferde gonaphone dedı.sonra tup bebek dedı dr.zaten benım dr yasa cok onem verıyor...
30 yasdan sonra kadının yumos sayısı gun gectıkce dusuyor oyuzden hemen tedavıye baslayalım dedı
nevrocum merhaba senınde basını agrıttım.kk ne zamn gelcek dıe ozur dılerım.ama nette yapcak bısey bulamadım.cok alısmısım buraya..

asicim canım benim sağolasın iyi dileklerde bulunmuşsun ama maalesef tedaviye başlayamadık belki biliyorsundur bu ay iki güzel yumoşum vardı doktorda bu ay boş gitmesin diyi çatlatma iğnesi vermişti ama ben iğneyi yanlış kullanmışım göbekten olması lazımmış ama ben kalçadan vurdurdum o yüzden yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüş bu ay doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam yani anlayacağın bir aydaha boşa geçicek bir daha ki aya eğer bir sorun olmassa aşılamaya geçicez ne yapalım bu gün çok üzüldüm ağladım ama elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor allahım bu yolda mücadele eden herkese sabır ve hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

Canım merhaba. :1hug: Duydum üzüldüm şimdi. Çatlatma iğnelerinin bazıları göbekten bazıları kalçadan oluyor. Gerçekten uyarmadı mı seni doktor? Biliyorsun mu zannetti acaba? Hem de 2 tane yumoşun vardı. Yazık olmuş cidden. Şimdi bir de doğum kontrol hapı kullanman gerekecek. Yani ertelendi aşılama. Ama her şeyde bir hayır vardır. Allahım hayırlısını veriyordur. Sana bişi olmasın güzelim. Üzülme lütfen. Ben de bu ay yumurtlama gününü kaçırdım. Sonuçta şansım yok. Ben de seninle aynı durumdayım. Anlayacağın kısmet :1hug: a.s.

Canım hiç kullanmadı eşim arı sütünü. Maalesef bir fikrim yok. :uhm:

herkese merhaba..yasasın.sonunda KADINLAR KULUBUNE VE EN ONEMLISI TOPIGIMIZE SIZLERE KAVUSTUM..hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5sositosositosositosositosositosositosositososito

Hoşgeldinn bitanemmmm. :1hug: :dance: Senin yeni mi haberin oldu? lülülülülülü Özledim seni :asigim:

Hoşgeldinn bitanemmmm. :1hug: :dance: Senin yeni mi haberin oldu? lülülülülülü Özledim seni :asigim:

nevrocum dun gece gırdım..acılmamıstı...sabahta ıse gıttım...senın maılı gormeden:utangac::utangac:kadınlar kulubunun acıldıgını gordum.zaten sende maıl atmıs
tesk ederım.
konular cok bırıkmıs.senın gunlukler bana yardımcı oldu.sositosositosositososito

heja canim olsun daha yasinda bir sey yok erken evlenmenin faydalari insallah bir dahaki sefer 30olmadan anne olursun insallah

Back