• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hejacım bende hep sakladım bebıs konusunu.eltıler teker teker hamıs olunca bana dondu mıllet..sıra sendeydı.hadı artık dıye.şimdıde herkesı dıyorum.evet ıstıyorum.hıc bır problemımız yok.kısmetse olacak dıyorum.ilk asılamamı kımsecıkler bılmıyor.şimdı herkes bılıyor....ohhh be..rahatladım.sonunda dedım herkese.bu mıllet kafayı yemıs...artık yatak odalarımıza kadar gırdıler delulerrrr....onları ne gerekse.sankı bebıs yapmak kolay...bebegın yasamı,alacagı egıtım vs. herseyı dusunmek lazım demı...

of deli olcam ya acaba tr si baskami ama turkceside ayni canim ya ben nette gordum ama demekki tup bebektemi isteniyor ki zaten dusuk cikti benimkide moralim cok bozuk cok saskinim yani

asıcım senın ıcın ogreneyım.ben...gorumcem embrıyolog...adını tekrar yazsana..en yakın zamnda ogrenırım.

ah canim ya tabiki haklisin neden istemiycen o guzel meleklere doyum olmazki ben allahim cok bekletmesin ama cok cocuk istiyorum omrumu cocuk yapmakla geciricem yani seni cok iyi anliyorum allahim insallah ikiz verirde 3 melegin olur
bu millet canim isi gucu yok hic bizim milletimiz boyle ben de senin cektiklerini cekmeye basladim insanlardan kacar oldum sanki bir ayip islemis gibi allahim kimseye yasatmasin cok zor bizim durumumuz

canım benim çok sağol amın bitanem ağzın bal yesin umarım rabbim senin de gönlünden geçen kaç bebiş varsa o kadar versin :Saruboceq:

hejacım bende hep sakladım bebıs konusunu.eltıler teker teker hamıs olunca bana dondu mıllet..sıra sendeydı.hadı artık dıye.şimdıde herkesı dıyorum.evet ıstıyorum.hıc bır problemımız yok.kısmetse olacak dıyorum.ilk asılamamı kımsecıkler bılmıyor.şimdı herkes bılıyor....ohhh be..rahatladım.sonunda dedım herkese.bu mıllet kafayı yemıs...artık yatak odalarımıza kadar gırdıler delulerrrr....onları ne gerekse.sankı bebıs yapmak kolay...bebegın yasamı,alacagı egıtım vs. herseyı dusunmek lazım demı...

ah bu birde eltiler var degilmi benimkiler 1 er yapti sira ikincilere geldi benden once yapmasinlar diye dua ediyorum cunku dayanamam galiba bende hala istemiyorum diyorum inaniyorlarmi bilemem
tekrar iyi aksamlar kizlar

canım ben ilk günden istediğimi söyledim bu bir ayıp değil kimsenin kadınlığıyla yada erkekliğiyle değil her şey yaradanın elinde iyikide söylemişsin en azından daha az sorarlar gerçi benim pek fark etmedi söyledimde kurtulmadım ee bari olmuyorsa tüp bebek yap diyorlar yani dediğin gibi artık yatak odalarımıza kadar girdiler hele o soğuk şakadan nefret ediyorum ay çok tembelsiniz yani onlar çok çalışkan oldukları için hemen hamile kalmışlar ne yapalım yüce rabbim görüyor umarım bizimde yüzümüzü tez zaman da güldürür :Saruboceq:

naren1981 ; canım nerelerdesin. Kontrol nasıl gitti , merak ettim seni. a.s.
Beyaz melek ;
kontrolün nasıl geçti canım? Senden de ses seda yok. :uhm:
Balımmm ; sen nerelerdesin? Yoksa gezmeklerde misin yine. Bak şifayı kaparsın demedi deme. Fazla gezmeeee. :oklava:

Selam arkadaşlar, ben sadece akşamları girebiliyorum inşallah yoklamaya yazıyorsundur nevroskicim:))

Bu arada dün sabah ateşim düştü, bugünde düşük çıktı. Yani bugün yarın regl olurum gibi, artık ümitler öteki aya kaldı.. Hakkımız da hayırlısı ne diyeyim.

canım ben ilk günden istediğimi söyledim bu bir ayıp değil kimsenin kadınlığıyla yada erkekliğiyle değil her şey yaradanın elinde iyikide söylemişsin en azından daha az sorarlar gerçi benim pek fark etmedi söyledimde kurtulmadım ee bari olmuyorsa tüp bebek yap diyorlar yani dediğin gibi artık yatak odalarımıza kadar girdiler hele o soğuk şakadan nefret ediyorum ay çok tembelsiniz yani onlar çok çalışkan oldukları için hemen hamile kalmışlar ne yapalım yüce rabbim görüyor umarım bizimde yüzümüzü tez zaman da güldürür :Saruboceq:

hejacım banada dıyorlar cok tembelsınız dıye...bende onlara tabı sız ıcın kolay bedavadan yapıyosunuz...ustelı bıde korunuyosunuz... olursa naparız dıye kara kara dusunuyonuz.allhtan bızım oyle dertlerımız yok dıyorum...bızımkısı daha rahat... masrafsız...onlarda bana ımrenıyorlar..
bılmezlerkı bızımkı daha masraflı...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar mola vereyım kocıs kızdı.yuzunu goremıyecem yıne dıye..gıdıyımde ıkı cılve yapayım...meyve felan ıstıyormusda...gonlunu alayımmm..gelırım bırazdan

Demin başka bir topic te okudum, çok hoşuma gitti sizinle paylaşayım istedim. daphne0037 rumuzlu arkadaşımızın yazısından alıntı :

OLANA SEVIN.... OLMAYANA DAHA ÇOK SEVIN ÇÜNKÜ HAYIRLISI OLMUŞTUR... hadıs-i şerif

hejacım banada dıyorlar cok tembelsınız dıye...bende onlara tabı sız ıcın kolay bedavadan yapıyosunuz...ustelı bıde korunuyosunuz... olursa naparız dıye kara kara dusunuyonuz.allhtan bızım oyle dertlerımız yok dıyorum...bızımkısı daha rahat... masrafsız...onlarda bana ımrenıyorlar..
bılmezlerkı bızımkı daha masraflı...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar yaa nasıl söylediniz, ben söyleyemiyorum. Eşim ailesine söylemişti. Onlarında canları sağolsun ama her gün soruyorlar, yani ayda bi kere sorsalar yeter dimi:1no2: Birde Ablama söyledim ben dua etsin diye o kadar.

Şimdi eşimde varikosel çıktı birde, onu kimseye söyleyemedim, artık eşime de ağlayamıyorum. Kendi kendi deli divane gibi gizli gizli köşelerde ağlıyorum.. Ama neymiş, Olana sevin, Olmayana daha çok sevin. Hayırlı akıllı fikirli evlatlarımız olsun da zamanını bekleriz artık ne yapalım..

Selam arkadaşlar, ben sadece akşamları girebiliyorum inşallah yoklamaya yazıyorsundur nevroskicim:))

Bu arada dün sabah ateşim düştü, bugünde düşük çıktı. Yani bugün yarın regl olurum gibi, artık ümitler öteki aya kaldı.. Hakkımız da hayırlısı ne diyeyim.

Ayıpsın güzelim. :1rolleyes: O gün içinde bir kere gelmen yeter , var yazılman için. a.s.

Dur bakalım belli olmaz. Ateş yöntemi fazla yanılmaz ama çıkmamış candan ümit kesilmez. yerimseniben

merhaba arkadaşlarr 28. gündeyim daha hasta olmadım amma yarın bir gün hasta oldum haberini verirrimm senağlama

merhaba arkadaşlarr 28. gündeyim daha hasta olmadım amma yarın bir gün hasta oldum haberini verirrimm senağlama

Benim de 28.günüm, hadi benim ateşim düştü olmadı diyorum:1no2: sen niye umutsuzluğa düştün güzelim, inşallah olmazsın da hayırlı haberini duyarızkaydirigubbakcemile5

alıştım hasta olmaya da ondan tatlım heveslen heveslen aynı son zaten sivilcem de çıktı

alıştım hasta olmaya da ondan tatlım heveslen heveslen aynı son zaten sivilcem de çıktı

Artık umut bile edemez olduk dimi? Valla bugün acayip içim sıkılıyor, bazen artık dayanamayacağımı hissediyorum. Çok şükür inancım varda Allah a sığınıyorum.

slm kızlar sonunda gelebildim çalıştığım yerde bilgisayar yok evdede eşimin ailesi geldiği için giremedim çok özlemişim yaa
yeni hamişler var tebrik ederim onları allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu hihoyyyt
nevrosky malesef adet oldum tatlım yeni tarihim 24 kasım ekleyiver bi zahmet canım benim
umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama her ay umudum azalıyo allahım sabır ver:Saruboceq:

Back