• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
doğum günün kutlu olsun elif özge

olyposss canım çok sevindim Rabbim bizlerede bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah

kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn

canım bak söylemiştik sana dr anlamamıştır diye ..inşallah bidaha gittiğindede meleğinin kalp atışlarını duyarsın....

kızlar dr. dan geldim kalp atışlarını duyduk çok değişik bişey ya...gece korkudan hiç uyuyamadım allahım inş. biran önce size de nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ya ne güzel bir haber...çok korkmuştun ama bebeğin annesini üzmedi...şimdi sende onu üzme ve bol bol dinlen...

allahım hepinize kucağınıza aldığınız günleride göstersin....bizlerede bir an önce hamiş kalmayı nasip etsin....AMİNNNN

saol bir tanem teşekkür ederim
sen ne yaptın monitörü kullanıyon dimi inşallah bende ocağa kadar galiba hamile kalmazsam alacam
inşallah boşa kürek çekmeyiz ya çok korkuyorum artık:çok üzgünüm:

Canım evet kullanıyorum ama bu ay yumurtlama günüm kaçtı sanırım. Çörek otu bal tarçın kullanıyordum. Onun dozunu değiştirdim diye alet beni tanıyamadı. Çünkü önceden yüksek östrojen oluyordu sanırım. Bu ay azaltınca 2. kademede kaldım. Zannedersem geçti ama haberleşemedik aletle. Pre seed almıştım ama yumurtlama günümde kullanmak nasip olmadı. Allahım "ol" derse olur. Onun haricinde 1 kere çalıştık ve onun da doğru gün olup olmadığı kesin değil. Biz gün aşırı çalışmıyoruz. Sadece aletin dediği günler çalışıyoruz. Ben ikinci kademedeyi görünce 1 kere yaptım ama asıl önemli olan 3'ü gördüğüm zaman yapabilmek. Spermleri biriktirmek adına 3 gün önce yapıp yumurtlamayı bekliyorduk. İşte bu ay onu göremeyince kaldı. :sm_confused: Alet ile haberleşme çok önemli anlayacağın. Sonuçta onu sen yönlendiriyorsun. Yani böyle harici şeyler kullandığında ve dozlarını değiştirdiğinde 1 ayı çöpe atma ihtimalin oluyor. Ben de bunu tecrübe etmiş oldum. Artık daha dikkatli olurum. :lepi:

olymposss canım çok sevindim senin adına
bak daha neler görecen hissedecen sen:))

doğum günü olan arkadaşımız elif özge nice mutlu senelere canım:)

Canım evet kullanıyorum ama bu ay yumurtlama günüm kaçtı sanırım. Çörek otu bal tarçın kullanıyordum. Onun dozunu değiştirdim diye alet beni tanıyamadı. Çünkü önceden yüksek östrojen oluyordu sanırım. Bu ay azaltınca 2. kademede kaldım. Zannedersem geçti ama haberleşemedik aletle. Pre seed almıştım ama yumurtlama günümde kullanmak nasip olmadı. Allahım "ol" derse olur. Onun haricinde 1 kere çalıştık ve onun da doğru gün olup olmadığı kesin değil. Biz gün aşırı çalışmıyoruz. Sadece aletin dediği günler çalışıyoruz. Ben ikinci kademedeyi görünce 1 kere yaptım ama asıl önemli olan 3'ü gördüğüm zaman yapabilmek. Spermleri biriktirmek adına 3 gün önce yapıp yumurtlamayı bekliyorduk. İşte bu ay onu göremeyince kaldı. :sm_confused: Alet ile haberleşme çok önemli anlayacağın. Sonuçta onu sen yönlendiriyorsun. Yani böyle harici şeyler kullandığında ve dozlarını değiştirdiğinde 1 ayı çöpe atma ihtimalin oluyor. Ben de bunu tecrübe etmiş oldum. Artık daha dikkatli olurum. :lepi:

canım ya allah ım hakkımızda hayırlısını versin:CüvCüv:
ya işimiz çok zormuş neyse tecrube her zaman iyi bir yerde
bir yandan kötü olsada:dilcikar:
bende pazartesi pre seed siparişi verecem ne zamanda geldi eline canım senin:1hug:

canım ya allah ım hakkımızda hayırlısını versin:CüvCüv:
ya işimiz çok zormuş neyse tecrube her zaman iyi bir yerde
bir yandan kötü olsada:dilcikar:
bende pazartesi pre seed siparişi verecem ne zamanda geldi eline canım senin:1hug:

Canım ben siparişi verdiğimin ertesi günü teslim aldım. :lepi:

kızlar dr. dan geldim kalp atışlarını duyduk çok değişik bişey ya...gece korkudan hiç uyuyamadım allahım inş. biran önce size de nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ne kadar güzel alla sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah :dance::nazar:

canım inan çok sevindim bak boş yere endişelenmişsin çok şükür kalp atışlarını duydunuz allahım sana bağişlasın kendine iyi bak a.s.

kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn

semacım keseyi görmenize çok sevindim inşallah on gün sonrada kalp atışlarını duyarsınız allah sana bebişini bağışlasın :Saruboceq:

kızlar hayırlı geceler.bugun mısafırım vardı.zaten esımde evdeydı hıc ugrayamadım.herkez ıyı masallah.semacım keseyı gormus hadı hayırlısı.olımposs sende kalp atıslarını duymusun.rabbım butun hamıslerın yuzunu guldursun.bızede nasıp etsın ınsallah.hepınızı opt kızlar.esım homurdanmadan gıdeyım yanına.bys..

canim cok sevindim tedaviye baslamana insallah hayirlisyla gidip guzel haberlerle donersin allahim emeklerini bosa cikarmasin guzel sonuc alirsin insallah tedavin sonunda :Saruboceq:

asicim canım benim sağolasın iyi dileklerde bulunmuşsun ama maalesef tedaviye başlayamadık belki biliyorsundur bu ay iki güzel yumoşum vardı doktorda bu ay boş gitmesin diyi çatlatma iğnesi vermişti ama ben iğneyi yanlış kullanmışım göbekten olması lazımmış ama ben kalçadan vurdurdum o yüzden yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüş bu ay doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam yani anlayacağın bir aydaha boşa geçicek bir daha ki aya eğer bir sorun olmassa aşılamaya geçicez ne yapalım bu gün çok üzüldüm ağladım ama elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor allahım bu yolda mücadele eden herkese sabır ve hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

canım benim eşimde aynı mantıkla hareket ediyor.eşim ilk ve son olarak 1,5 yıl önce benim zorumla sperm testi yaptırdı.hem sperm sayısı az hemde hareketsiz çıktı.bu testten 1 ay sonra ben hamile kaldım ve düşük yaptım hala çocuk sahibi olamadık.1 kere hamile kaldığım için o bende birşey yok havalarında ama pazartesi günü ikna edip tekrar sperm testi verdiricem.bu konu açıldıkça bunalımlara giriyo kaçacak delik arıyo
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. verdiğiniz cevaplarla yalnız olmadığımı hissettirdiniz... dün eşim öyle tepkiler verdiki.. bende şaşırdım artık ne yapacağımı..internette okuduklarımdan bahsettim ...keçiboynuzunun faydalı olduğunu söyledim.. sonra birden parladı.. onu psikolojik bitirmişim ...interneti kapattırcakmış falan..acayip tepkiler işte..oysa biz kadınlar ne kadar fedakarız... benim denemediğim yöntem kalmamıştı oysa.. ne biliyim ya.. çok zor bir dönem olcak bizim için...

herkese merhaba..yasasın.sonunda KADINLAR KULUBUNE VE EN ONEMLISI TOPIGIMIZE SIZLERE KAVUSTUM..hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5sositosositosositosositosositosositosositososito

Back