Nevrosky sağolsun. sırnaşık şey O olmasa biz bişey yapamayız. :teselli: Bende onun sayesinde yaptım... :a015:
vallahi oylee
sagol nevroskyyyyyy canimsin valla sayende ogreniyos bisileri iyiki varsin canim
arkadasım hosgeldın aramıza.bu mubarek cuma gununde rabbımıze sana nasıp ettıgı seylere neden dıye sorman hıc hos bırsey degıl.bence daha guzel seyler dusunup ıyımser yonunden bakmalısın bu olaya.bak sana bır ornek vermek ıstıyorum.bır cocuk doktora gıder ve medet ya doktor bana ılac der.doktorda ona ılac verır.cocuk doktora :bu ılac bana gore degıl baska ılac ver...dıyebılırmı sence.doktor onun bunyesıne gore ılacı vermıstır.neyın ona zararlı neyın faydalı olacagını bılır.hasta doktora teslım olursa sıfa bulur ancak.ıste bızım halımızde boyledır canım.rabbım buyuruyor.BEN SIZIN DUANIZI ISITIRIM VE BUYUR KULUM BENDEN BIR ISTEDIGINMI VAR DERIM.KULUMUN ISTEDIGINI YA ONA VERIRIM YA BEKLETIRIM UYGUN ZAMANDA VERIRIM YADA AHIRETE BIRAKIR ONA ISTEDIGININ KATINI CENNETTE VERIRIM....bız sabretmekle ve allahtan gelene bastacı muamelesı gostermekle yukumluyuz canım.sende neden dıye sormayı bırak ve rabbıme tam bır teslımıyetle duanı et.olacakları ona bırak ve bekle.rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun...:1hug:bazen bu konuya cok uzuluyorum neden ben ve esım dıye dusunuyorum.
allaha ısyan etmek gunah belkı ama artık ıcım kaldırmıyor cocugu hak etmeyen ınsanların yanı dogurup orataya atanlardan bahsedıyorum
neden onalara nasıp oluyorda neden ben bu kadar ugrasmak zorun dayım.
ben anne olmayı bukadar ısterken ortaya atan dogurup kacanlara neden nasıp edıytorsun
ben 10 tane degıl sadece bır mınık can ıstıyorum
ıcımde kalp atısı ıstıyorum. o benım ıcımden yasam kadar sancılı bır sekılde cıkan ve sonra kollarımda kokusunnu koklamak ıstıyorum
o mınıcık ellere ve ayaklara sahıp melek kokulu bebegım koklayıp kucaklamak ıstıyorum ben ve benım gıbı senın nurundan parcaya bu kadar ısterken
allahım neden sen o mınık canı degerını bılmeyene verıyorusun dmek umarım ısyan degıldır.
ama ben anne olmak ıstıyorummmmm.
bazen bu konuya cok uzuluyorum neden ben ve esım dıye dusunuyorum.
allaha ısyan etmek gunah belkı ama artık ıcım kaldırmıyor cocugu hak etmeyen ınsanların yanı dogurup orataya atanlardan bahsedıyorum
neden onalara nasıp oluyorda neden ben bu kadar ugrasmak zorun dayım.
ben anne olmayı bukadar ısterken ortaya atan dogurup kacanlara neden nasıp edıytorsun
ben 10 tane degıl sadece bır mınık can ıstıyorum
ıcımde kalp atısı ıstıyorum. o benım ıcımden yasam kadar sancılı bır sekılde cıkan ve sonra kollarımda kokusunnu koklamak ıstıyorum
o mınıcık ellere ve ayaklara sahıp melek kokulu bebegım koklayıp kucaklamak ıstıyorum ben ve benım gıbı senın nurundan parcaya bu kadar ısterken
allahım neden sen o mınık canı degerını bılmeyene verıyorusun dmek umarım ısyan degıldır.
ama ben anne olmak ıstıyorummmmm.
Çok teşekkür ediyorum.ama biliyosun işte insan telaşlanıyor. toplama işlemi sonrası çok
ağrı oluyor mu canım ?
Arkadaşlar,merhaba herkese hayırlı cumalar..Tek tek profillere yazayım dedim ama saatlerce gitmiyor mesaj.Çok ağır kk:1no2:
Hepimizin cuması mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallah..
Bu arada ben dün adet oldum.Bu gün 2.günüm.Yarın hastaneye gidiyoruz..Yani yarın tedavim başlayacak kısa protokolle..İlk denemem..Allah hayırlısını versin inşallah...:Saruboceq::asigim:
aymes canım bugün fıkra yazmadın ben bir tane hoş bir yazı yazayım sen istersen yine fıkralarına devm edersin :1hug:
arkadaşlar kara fatmalar (bir tür böcek) nasıl yaşar hiç merak ettinizmi ? biraz uzun ama bana çok komik geldi :roflol::roflol: fıkra niyetine yazıyorum vakti olan arkadaşlar okurlar sanırım morellerimiz her zaman yüksek tutalım a.s.
Canım sabah bi girebildim bidaha yazamadım siteye en sonunda başardım yazmayı yoksa yollıycaktım fıkra. Ama bunada bayıldım ne güzel şey bu böyle bende çok korkarım o hayvandan evde bazen görüyorum valla aynen yazdığı gibi çığlık çığlığa kalıyorum ama olayı hiç bu yönden düşünmemeiştimkaydirigubbakcemile3 emeğine sağlık bitanem süperdi:1hug:
canım çok sağol ilgilendiğin için.dr da aynen hareket sorunu var demişti.yarın bu ayki adetimin 3.günü.yarın muayeneye gidicem.sanırım aşılama için iğne verecek.yarın sana durumu aktarırım.listeyi gördüm.eklemişsin ve doğru sebepten.sağol canım.insan bööle bi konumda çaresizken özellikle ve belirsizlikte yanında birilerini arıyo.teşekkürler canım.
geçen ay 12 eylüldü adet tarihim.bu ay 15 ekimde hastalndım.14 kasım diyelim önümüzdeki ay için ama sanırım aşılama olursa daha çabuk öğrenirim.inşallah ilkinde tutar da Rabbim bu yolda daha fazla bekletmez bizi.duaların ve güzel dileklerin için de sağol var ol canım.arkadaş listene eklemişsin.ben de eklemeye çalıştım.inşallah becerebilmişimdir.
burada bulunup da bebeklerini hasretle ve umutla bekleyenlerin Allah yüzlerini güldürsün inşallah...herkese dua edicem..beni de dualarınızı almanız dileğiyle...
merhaba arkadaşlar.görüşmeyeli nasılsınız?bu aralar pek yoğun geçiyor?pek uğrayamadım.var mı yeni gelişmeler?hamişler falan....
canlarım merhabalar hepinize seda sayan da ibrahim saraçoğlu var izlemek isteyenlerin dikkatineeeeee üreme problemleri ve yardımcı tedavilerden bahsediyo:)))))))))
Arkadaşlar,merhaba herkese hayırlı cumalar..Tek tek profillere yazayım dedim ama saatlerce gitmiyor mesaj.Çok ağır kk:1no2:
Hepimizin cuması mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallah..
Bu arada ben dün adet oldum.Bu gün 2.günüm.Yarın hastaneye gidiyoruz..Yani yarın tedavim başlayacak kısa protokolle..İlk denemem..Allah hayırlısını versin inşallah...:Saruboceq::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?