Beni bütün merak eden , arayan soran arkadaşlara teşekkür ediyorum kızlar. a.s. Sizler beni özlediniz ya ben hepinizi tek tek özledim. :asigim: Özlemim büyüdü büyüdü. :1rolleyes: Akşamları giremedim. Gündüzleri de işten , internetten güzel giremedim. Doğru düzgün kucaklaşamadık sizlerle. Hamiş haberleri gelse de yine halaylara başlasak , ne de güzel oluyor o zaman. Hastalık , dert mert unutuluyor.. :teytey: :teytey: :teytey:
Nevrocum ben adet oldum.bi daha ki adet tarihim (gene olursam tabi) 12 kasim
hem grip hemde adet 2 si bir arada perişanim .kendinize ii bakin ii geceler arkadaşlar
kızlar şimdiye kadar yumurtalıklarda kist için beyaz soğan haftada 3-4 kez sumakla beraber yenmeli dedi
fsh ın iyi düzeyde olması içinde bu soğan kürü ii gelir yanında ise testere dişli aslanpençesi: 2 yemek kaşığı aslanpençesini 1 bardak kaynayan suya ekleyip 6 dakika kaynatıp ocaktan alıp ılıtıp içiyoruzz
gebe kalmak isteyen hanımlar taze maydonoz, nane ,adaçayı, kabak çekirdeği ve diğer çekirdeklerden bademden fındık fıstıktan UZAK DURMALIDIRLARRRRR
ve kızlar üstüne basa basa spermlerin sayısı ve diğer sorunları için keçibonuzu kürünü muhakkak önerdi
intenet sitesinde de bunlarla ilgili bilgiler varmış ben şimdi araştırıp hemen copy paste yapcam ok?????
bademcım rabbım yar ve yardımcın olsun canım.bol bol dua et.artık gerısını rabbıme bırak.o senın ıcın en hayırlısını nasıp eder ınsallah.bu arada esıme bıraz senın durumundan bahsettım.kocaelıde tupbebek oldugunu falan.sende ıyıce ogren dedı neler yapmıs nerelere basvurmus dıye.ıste nekadara maloldu ılaclar dahıl.rapor cıkardınmı yada nasıl cıkarılıyor bılıyormusun falan.ıste bılgı almak ıstıyorum canım senden.rabbım o yollara dusurmesın ama eger basımıza gelırse amenna.bılgımız olsun ıstıyoruz esımle.kendıne dıkkat et canım.:1hug:
kızlar şimdiye kadar yumurtalıklarda kist için beyaz soğan haftada 3-4 kez sumakla beraber yenmeli dedi
fsh ın iyi düzeyde olması içinde bu soğan kürü ii gelir yanında ise testere dişli aslanpençesi: 2 yemek kaşığı aslanpençesini 1 bardak kaynayan suya ekleyip 6 dakika kaynatıp ocaktan alıp ılıtıp içiyoruzz
gebe kalmak isteyen hanımlar taze maydonoz, nane ,adaçayı, kabak çekirdeği ve diğer çekirdeklerden bademden fındık fıstıktan UZAK DURMALIDIRLARRRRR
ve kızlar üstüne basa basa spermlerin sayısı ve diğer sorunları için keçibonuzu kürünü muhakkak önerdi
intenet sitesinde de bunlarla ilgili bilgiler varmış ben şimdi araştırıp hemen copy paste yapcam ok?????
Naren canim hangi doktora gideceksin merak etim ..
Inşallah güzel haberlerle döneceksin
canım çok sağol bu faydalı bilgileri bizimle paylaştığın için ben soğan kürünün faydalı olduğunu düşünüyorum zaten çok tüketiyorum belki ondan dolayıdır ne bende kist var ne de adet düzensizliği zaten çerezlerle pek aram yok yani ben farkında olmadan uyguluyormuşum :1hug:kızlar şimdiye kadar yumurtalıklarda kist için beyaz soğan haftada 3-4 kez sumakla beraber yenmeli dedi
yaklaşık 4 ay oldu canım.24 haziranda ameliyat oldu.düşebiliyormuş evet ama bizim hiç kalmadı.dr da öyle deyince ne düşüneceğimi şaşırdım en iyisi yaza kadar bişey düşünmiyim yoruldum.
bu arada ateş şaşmadıu yine nevrocum bi sonraki tarihim 17 kasım
Canım bir önceki mesajını da okudum , canın çok sıkılmış. Sıkılmasını anlayabiliyorum. 4 ay kısa bir zaman değil senin için. Ama herkesin bünyesi de bir değil. Bir yıla kadar beklemek gerekebiliyor bazen. İnşallah değerlerin düzelmesi için bu kadar vakte ihtiyaç yoktur. Ancak şimdiki zamanda verilen spermlerin bundan 72 gün önce üretildiğini düşünürsek ; tam sıcaklara denk geliyor. Biraz daha sabır güzelim. Hem yazın üretimleri geçecek , hem de ameliyatın olumlu etkileri devreye girecek. :lepi: Şeniz
Merhaba canım. :1hug: İyiyiz çok şükür. Sen bayadır yoksun. Senin yokluğunda naren1981 hamiş kaldı. Hem de doğal yoldan.Ona bizim topiği sen önermişsin başka topicte ; gel demişsin bizim orası güzel demişsin. O zamanlar daha yeni aşılamasının negatif sonucunu öğrenmiş. Ne iyi etmişsin de bize getirmişsin naren'i. Ben dedim senin haberin de yakındır. Ya bu ay ya da önümüzdeki ay senin de güzel haberini alacağım inşallahhhhhh. :Saruboceq: :CüvCüv: :lepi:[/QUOTE
AYYYY AYYYY AAAAAYYYYY NARENCİĞİM NE KADAR MUTLU OLDUM CANIM BENİM.ALLAH YÜZÜNE GÜLDÜ DESENE.MAAŞALLAAH.TEBRİK EDİYORUM SENİ VE EŞİNİ.
NEVROCUĞUM ALLAH SÖYLETİYORDUR İNŞAALLAH.HEPİMİZE ALLAH VERSİN MELEKLERİMİZİ.ALLAH SINIYOR BİZİ.BU AY HAMİLELİK HABERİ VERİYOR MUYUM BİR DE SİZE!:CüvCüv:AMAAAAAAAAAAAAN NE OLUR AMA.ADET TARİHİM YAKLAŞTI İNŞAALLAH HAMİŞİMDİR.HATTA İKİMİZ AYNI AY YANİ BU AY OLURMUŞUZ.:lepi:kaydirigubbakcemile5NE GÜZEL HAYALLER DEĞİL Mİ?AH AHHHHHHH.EFKARLANDIM ŞİMDİ BEN
balsurat
hani kız oyun :sm_confused:
bekle bekle bi hal oldum :mymeka:
yarın görürsün sen dedün 3 gün oldu laelaelaelaelae
Şeniz
canım bende şimdi izmit merkezdeyim.4 yıl d.derede oturmuştum.sanırım yazdım bunu.şimdi sen istanbuladmısın ?
evet canım 7 senedir istanbulda oturuyorum evlendim buraya geldim ....
dğirmenderede çok güzeldir orayıda çok severim...ama artık iyicene istanbula alıştım başka yerde yapamam gibime geliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?