canım sağol. gonal f 225 ile başladım 5 gün öyle yaptım 2 gün doz 150 ve cetrotide yaptım.
bizde problem sperm az ve hareketlilik düşük. eşimde tek taraflı varkosel vardı. 2006 aralıkta ameliyat olmuştu. 4 ay sonra hamile kalmıştım ama düşük yaptım (o biraz zun) sonra sperm testi yapıldı. sonuç varikosel geçmiş ama sayı hala düşük hareketlilik de düşük. hamile kalışım nasıl oldu bilmiyorum .öğrendim ki tek tüpüm de tıkalı. artık düşük sırasında mı oldu bilmiyorum sonra aşılamalar falan derken 1 sene sonra tüp bebek işte...
günaydın kızlar
arkadaşlar görümcemin 7 yıldır çoçuğu olmuyor.
fakat bu ay 17 gün oldu daha adet görmedi.
geçen hafta idrar testi yaptık çok hafif ki oda zorla görebildik bi siliklik bir gölge gibiydi.
bu hafta tekrar yaptık 2. çizgi pembe değil ama resmen gözüküyor yalnız rengi pembe falan değil.ya şimdiye kadar idrara geçmemiş olabilir mi sizce.
yarın kan testine gitmeyi düşünüyor. kaç gündür gönderemeyiz.yine hayal kırıklığına uğramak istemiyor.bilgisi olan varmı.
canım bende şimdi izmit merkezdeyim.4 yıl d.derede oturmuştum.sanırım yazdım bunu.şimdi sen istanbuladmısın ?inşallah canım bir gün gelir bu yaramazlar...ben gölcüktenim canım...ama evlenmeden önce izmitte çalışıyodum...
:asigim::asigim:Utandımm şimdikk
ben iyiyim güzelim .şimdilik bir değişiklik yok bulantı yada başka birşey .bakalım 6. haftadan sonra başlar yazıyor her yerde ama bazılarında olmuyor.sadece çok fazla iş yapamıyorum hemen yoruluyorum.fazla ayak kalamıyorum.yine yoruluyorum.Allah kısmet ederse cumartesi günü 13:15 te randevu .hayırlısı ile bebişimi göreceğiz.Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın.hep birlikte bebişlerimiz ile ilgili konuşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?