balım ya tadından yenmeyi ki senin
yine attıra vermişsin bi güzellik yaaaaaaaaaaaa.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşım bana da anlatırmısın nasıl yaptığını. imageshack adresine girdiğim zaman bu parlak yazılar çıkmıyo ki....:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
arkadaşlar bu yazıların nasıl yazıldığını sormuşsunuz.şimdi verceğim linke tıklayıp orada dilediğiniz şekide yazı yazabilirsiniz.şakkıdı daha sonra bu yazıyı pc ye farklı kaydet yapıyoruz ve resimi nasıl ekliyorsak öğle istediğimiz sayfaya ekliyoruz a.s.
http://www.glitteryourway.com/glitter-text-maker/shiny/
canım ya listeye baktım senin gününe 2 gün varmış eğer idrar testi yaptıysan çok acele etmisin doğru sonuç vemez ki...
canım daha günün gelmemiş acele etmişsin 1 gün geçsin öyle yap hatta o bile yanıltabilir asıl 4 gün falan geçmesi ama sabredmek zor oluyor tabi canım yani şuan daha negatif demek için erken :uhm:
balım ya tadından yenmeyi ki senin
yine attıra vermişsin bi güzellik yaaaaaaaaaaaa.s.
Hoşbuldummm canım a.s. Sağolasın , sana da Hayırlı Cumalar. Daha iyiyim diyorum ama akşamları çok kötü oluyorum. Bu gündüz dün gündüze göre daha iyiyim , inşallah akşam da iyi olurum artık. Sağolun kızlar. Allah hepinizden razı olsun. Hemen listeleri yayınlayayım dedim. Maalesef bazı arkadaşlarımız hastalanmış. :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyy yanlış alıntı editte yok .fadikcim özür bacım.zeynepciğimin mesajına alıntı yapcaktım yaşlılık gözümde görmüyor.
NEVROOOOM iyileştin mi? nasılsın? çooook geçmiş olsun. ya ben çok paniğim yaaaa.
cumartesi yumurta toplama.korkuyorum yaaaa :Saruboceq: dua ediyorum bir aksilik
çıkmaz inşallah.ölücem heyecandan
AYMES- FADİK çok sağolun destekleriniz için.
hemşehrim benim ne yapalım olmadı .kasım ayına kaldı hayaller ben inanıyorum bu sebebsiz ayrılık bitecek hepimiz için.sebebi bu yumurcaklar zorlucak belli oldu şimdiden.bu arada kocaelinin nersinden canımın içi.a.s.
günaydın kızlar
arkadaşlar görümcemin 7 yıldır çoçuğu olmuyor.
fakat bu ay 17 gün oldu daha adet görmedi.
geçen hafta idrar testi yaptık çok hafif ki oda zorla görebildik bi siliklik bir gölge gibiydi.
bu hafta tekrar yaptık 2. çizgi pembe değil ama resmen gözüküyor yalnız rengi pembe falan değil.ya şimdiye kadar idrara geçmemiş olabilir mi sizce.
yarın kan testine gitmeyi düşünüyor. kaç gündür gönderemeyiz.yine hayal kırıklığına uğramak istemiyor.bilgisi olan varmı.
Akdaş canim hayirlisi olur inşallah sen hangi iğneyi kullandim yumurta geliştirmek için........
Birde probleminiz neydi acaba.........
I
nevrocum benide ekle 13 ekime hastalananlar listesine günaydınn bu arada