inşallah en kısa zamanda beişine kavuşursun canım.evet güzelim en büyük hatamız o oluyor.bende evlenince kim sorarsa korunmuyoruz dedim.tabiki zanman geçtikçe millette sormaya başladı.ama yinede doğduğumuz yerden uzak olduğumuz için bu sorularla çok bunalmadım. en önemlisi ben annemin duygularına çok inanırım.temiz kalplidir.olmadığını biliyordu.ama kızım sen rahat ol olur .çok gençsin olur derdi.sen yengene bakma yaşı 44 oldu onunla sen birmisin derdi.o öyle deyince insanın içi rahatlıyor.haklıymış.hemde doğal yoldan oldu .30 haziran 2007 de evlendim.tam 15. ayda bebişim süpriz yaptı.sende canını sıkma sorununuz neydi hatırlamıyorum ama Allah verecek olduktan sonra sorun ne olursa olsun veriyor canım.
slm arkadaşlar.beni de aranıza alır mısınız?sanırım bu ay aşılama yapılacak bana da.ben geçen sene doğal yoldan ilk denemede hamile kaldım ve 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi.o zamandan beri 8 aydır doğal yolla olmadı.prolaktinim yüksekti düştü.yeni öğrendik ki eşimin ileri hızlı sperm sayısı düşükmüş.toplam sperm sayısı 95 milyon ileri hareketliler 23,4 yazıyo çok ii anlamıyorum ama dr aşılama dedi.4-5 defa klomen uyguladı olmadı.belki bu ay ilk kez aşılama olucak.cuma günü 17 ekimde dr'a gidicem.aşılama hakkında bana bilgi verebilir misiniz?kaç tane iğne vuruluyo,kaç gün sürüyo,adetin kaçıncı günü çatlatma iğnesi yapılıyo ve kaçıncı gün aşılama yapılıyo?biliyorum çok soru sordum ama en ince ayrıntısına kadar merak ediyorum.çok strese girdim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.çok zormuş evlat sahibi olmak..bunalımdayım..yardımcı olursanız ve beni de listeye eklerseniz sevinirim...herkese yeniden meraba ve ii geceler....cevaplarınızı bekliyor olucam....
kızlar günaydın.....bugün yine ilk ben geldimmmmmmmmmmmm..
kontrolüm var bugün. sağ yumurtalığımı görecekler mi merak ediyorumbu yüzden korkuyorum.
kızlar sonra işe gidiyorum net yok yazdıklarınızı okuyorum ama bana hiç cevap gelmiyoooooçok duygusal yaptı bu gonalf f beni yaaa
selam kızlar
nevrocum gene gelmemiş
Allah acil şifalar versin
günaydınn hepinize fıkralar için sağol aymescim, nevrocum noldu sana ya nazar mı değdi kendine çok iyi bak site sensiz olmaz:1hug:
herkese salam nasılsınız nevrom bitanem sen nasıl oldun inşallah daha iyisindir a.s.
kızlar ben çıkıyorum markete gitmem gerekiyor sonrada yemek yapacağım ama yine uğrarım,görüşürüz mutlaka,kolay gelsin size,iyi sohbetler :lepi:
gunaydin kizlar nasilsiniz bugun bi guzel haber patladin hadi bakalim
nevrocum cok ozledik seni yine biz sensiz olmuyor
bengusu canim insallah askere gitmeden hamis kalirsin sonra esin gelincede bebisiniz olur ne guzel
balsurat sabah sabah beni aglatin be gulum bende o depresyona girdim ciktim o yuzden korkuyorum ve kendimi rahatlatiyorum surekli allahim uzk etsin
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Şeniz Ben geldim kızlar. Ben yokken yazılan herşeyi okudummmm.İşlerim yoğundu bugün ancak yazabiliyorum sizlere. Herkese güzel bir gün diliyorummmmm. :teytey: a.s.
kknın en güzel anne anneleri ve anne adayları nasılsınısssssss bakalımmmm :1hug:
günaydın kelebeklerrrr nasılsınız bakimmmm
Günaydıınnn kıızzlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr..... hihoyyyt Gününüz güzel geçsin. Eşim akşam doktora gitmişti. Varikosel yokmuş. :Saruboceq: Sadece vitamin ve klomen vermiş. Onları kullanmaya başladı. Hepinizi öptüümmm....
kendimi çok rahat hissediyorum artik kizlar.........
Daha sakinim herşeye karşi içime bi huzur geldi kanumca........
Aşilamanin tutmamasina bir yandan da sevindim(delimiyim acaba)
çünkü aşilamanin tutmamasi beni kendime getirdi.............
Demekki büyük problemler olmasa bile allah izin vermeyince hiçbirşey olmuyor..o yüzden artik herşeyi allaha emanet ettim ben 6 aydir elimden geleni fazlasiyla yaptim kanser taramalarimi bile yaptirdim......
Bundan sonra kendimi allaha emanet etmekten başka çare yok.....
çok çokkkkkk yakında hepimiz anne olucassssss hehee hissediyorum bunu çok içten hemde :1hug: :asigim: :ecrin_bebek:Merhaba tatlım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın anne adayı ne güzel bi cümle bu yarabbim içim ısındı birden :1hug:
fadik harika olmuş günaydın mesajın. kaydirigubbakcemile2 Bayıldım. Zaten böyle ışıl,ışıl parlak resimleri çok severim. :asigim: Nasıl yapıyosunuz bunları kızlar. Ben bu sitenin heryerini öğrenemedim daha. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?